vrijdag 8 juni 2018

Susan is taking it easyHey girls vandaag weer eens een berichtje van mij op mijn happy Tante Betsy blog. 
Ik heb mezelf vandaag voor het eerst zelf aangekleed. Wow wat klinkt dat vreemd hè, zoiets normaals wat helemaal niet zo normaal is met een gebroken arm. 
Maar dankzij de zippies van Tante Betsy kan ik toch mezelf een jurk aan doen, waar ik in kan stappen ipv over mijn hoofd aan te trekken. 


Ik maakte deze foto vanochtend voordat manlief me kwam ophalen om naar de huisarts te gaan. Verder heb ik het rustig aan gedaan vandaag en dat zal ik de komende tijd ook blijven doen. Dus jullie moeten nog even zonder mijn dagelijkse blogposts doen, maar ik zal proberen om af en toe wat te laten weten. 
De pijn is in ieder geval stukken minder, oftewel ik heb minder vaak een pijnscheut (die zijn killing). Vandaag koos ik ook voor een paar schoenen die makkelijk aan te doen zijn, Art Amsterdam clogs die sluiten met klitteband. 


Ik blijf goed op mezelf letten en goed naar mijn lichaam luisteren. Ik probeer het in ieder geval, wat nog niet eens zo heel makkelijk is hoor. Want helemaal niks doen is nog niet zo makkelijk ;). 
Gelukkig hebben we interactieve tv en Netflix. En mag ik dit weekend genieten van manlief en kan ik dochterlief weer knuffelen (die zijn weer in het land na hun drie weken rondreis door Amerika). 
Heb een fijn weekend lieverds!


Lots of love from Susan