maandag 25 juni 2018

Tante Betsy keeps us young


Hey girls wow wat zijn al veel bezoekers geweest om te genieten van het voorproefje van de AW2018 wintercollectie van Tante Betsy. Wat wordt het weer een gave collectie hè en voor ieder wat wils. Niet alleen de uitgesproken vrolijke printjes waar Tante Betsy zo bekend om staat, maar ook rustigere prints en natuurlijk ook effen items.
Heb je de preview en sneak peeks gemist die ik voor het weekend deelde, klik dan even op de link hierboven.


Ik draag het allerliefste de über vrolijke jurkjes van Tante Betsy met een leuke print, daar word ik vrolijk van en knalkleurtjes staan het mooiste bij mij. 
Wat ben ik blij dat ik dit heerlijke merk in het najaar van 2014 heb ontdekt. 
Ik heb nog nooit zo mooi uitgezien in een jurk, als in een Tante Betsy jurk. De pasvorm van deze geweldig comfortabele jurkjes benadrukken mijn vrouwelijke vormen op de juiste plekken. 
Ja natuurlijk heb ik ook een buik, dat is een onderdeel van mijn vrouwelijk lichaam. Maar ik heb ook een taille omdat ik een mooi stel heupen heb en een flinke buste. 


Ik ben inmiddels vijftig, maar de jurkjes van Tante Betsy houden me heerlijk jeugdig!
Zo mooi ook om te zien hoe steeds meer vrouwen gaan stralen van en ín een Tante Betsy jurk of outfit. Ik geniet er keer op keer van om de groei te zien van bepaalde vrouwen, die heerlijke power vrouwen aan het worden zijn. 
Ja natuurlijk komt dat ook omdat je ouder en wijzer wordt en je weiniger begint aan te trekken van wat mensen van je zouden kunnen denken...


Ik ben altijd wel een zelfverzekerd iemand geweest en stond als kind al mijn mannetje. Wellicht heeft dat met mijn sterrebeeld Leeuw te maken, maar waarschijnlijk meer om wie ik van binnen ben en wat ik uitstraal. Ook al heb ik geen makkelijke jeugd gehad, ik ben altijd in mezelf blijven geloven.   


Onlangs waren er kennissen (nou ja mensen die we wel eens tegenkomen in onze vast Imbusstube) die het nodig vonden om op te merken dat ik grijs aan het worden ben, waaronder ook manlief. Mmmm denken die mensen nu dat ik dat niet zelf kan zien in een spiegel dat ze dit zo nodig hardop moeten zeggen?
Gelukkig lig ik niet wakker van dit soort op- of aanmerkingen, maar soms vraag ik me werkelijk af waarom mensen niet gewoon alleen maar positieve dingen kunnen zeggen. Of kunnen nadenken voordat ze er zoiets uitflappen. Ik had er bijvoorbeeld heel onzeker van kunnen worden en me extra oud kunnen gaan voelen. 


Net zoals de opmerking over het litteken dat ik nu op mijn hoofd heb door het fietsongeluk dat ik eind mei had waarbij ik mijn arm heb gebroken. 
Jaaaa dat heb ik gezien...ik kijk dagelijks wel een keer in de spiegel!
Maar het is niet anders en ik ben al lang blij dat ik geen ernstiger ongeluk heb gehad, dus so what dat ik nu een litteken op mijn hoofd heb. Ik kan er niet van wakker liggen hoor en ik ga nu niet weer een pony dragen om deze te verbergen en gelukkig word ik er ook niet onzeker van.


Het is toch veel mooier om positief in het leven te staan en je te omringen met positieve mensen. 
Ik heb al van heel wat mensen in mijn omgeving afscheid genomen omdat ze gewoon niet meer bij mijn manier van in het leven staan passen. 
En manlief die krijgt gewoon af en toe een cursusje positief denken van mij. 
Die komt vaak als een enorme mopperpot thuis van werk en reageert dan grumpy. En dan zeg ik tegenwoordig wel eens 'hallo schat hoe was je dag vandaag, hoe voel je je vandaag?'...ja dat soort dingen kun je ook zeggen en vragen als je thuis komt :p...en dan kun je erna je ei kwijt over hoe je dag was... Gewoon om hem ervan te laten doordringen dat het ook anders kan. 


Terwijl ik dit op mijn iPad aan het typen ben komt een filmhoesje op Netflix langs 'I feel pretty'.
Nou girls I feel pretty, ik ben mooi ook al krijg ik meer grijs haar (ik ben nog steeds overwegend blond op mijn vijftigste) en heb ik een groot litteken op mijn hoofd (dat heus nog wel wat gaat vervagen ;)) en geniet iedere dag van al die mooie Tante Betsy jurkjes die mijn weelderige lijf mogen sieren. Gisteren had ik voor het eerst een Carmen jurkje aan, Carmen Les Fleurs (SS2017), hetzelfde model als Dress Joyce Du Deer van deze collectie.
Ik draag beide in een maatje groter, XL ipv L, omdat ze wat rechter vallen en wat strakker op de heup zijn. 
Een jurkje waar ik nu ook in kan stappen met mijn gebroken arm en zo aan kan doen, gelukkig lukte het me ook om het lint weer aan te trekken en zelf de strik te maken. Yihaa weer stapje vooruit en meer keuze uit mijn Tante Betsy zomerjurkjes!


Ik hoop dat jij ook een prachtige vrouw in de spiegel ziet en niet altijd kijkt naar alle min puntjes, maar vooral kijkt naar al je pluspunten. Trek een mooie outfit aan en ga lekker stralen. 
Dat is nog wel het mooiste wat je kunt dragen, je innerlijke schoonheid die naar buiten straalt, vol (groeiend) zelfvertrouwen en wijsheid. Samen maken we de wereld mooier en vrolijker!

Lots of love from Susan