woensdag 13 juni 2018

Another Tante Betsy blog


 
Hey girls gisteren typte ik midden in de nacht dit berichtje wat ik gisteren had willen posten, maar het kwam er niet van om het te delen...dochterlief was op bezoek en bracht me naar mijn therapie en ik ging daarna onverwacht met manlief uiteten...
De posts die ik nu deel zijn niet helemaal zoals ik ze zou willen delen qua opmaak, maar het is nu eenmaal even niet anders. 


Ik kan me voorstellen als je me al jaren volgt dat je mijn dagelijkse blogposts nu mist. 
Ergens in de loop van november 2017 besloot ik om in het weekend niet meer te bloggen, herstellend van een burn out en om gewoon meer quality time te hebben met manlief.  
En onlangs waren we een weekje weg naar Engeland en heb ik voor het allereerst vakantie gehad van mijn blog en die week niet geblogd. Wat eigenlijk wel heel goed beviel, gewoon heerlijk vakantie vieren zonder iets te moeten of hoeven. 


En dan krijg je een ongeluk met je fiets (uitgegleden in een bocht op een nat wegdek), breek je je arm en heb je blijkbaar toch een hersenschudding. 
En zo word je opeens verplicht tot rust...ik kan niet lang online zijn want mijn hoofd vind dat niet leuk. En zo ben ik nu op zoek naar een nieuwe balans. 

Zo zag ik nog 's ochtends uit en zo erna  
        

Maar ik wil wel af en toe wat van me laten horen en mijn Tante Betsy outfit van gisteren laten zien (vandaag heb ik weer algehele rustdag). 
Omdat ik mijn arm gebroken heb kan ik op dit moment alleen zippies dragen, waar ik in kan stappen ipv een jurk over mijn hoofd aan te trekken. 
Gelukkig heb ik daar meerdere van in mijn kast hangen, zoals dit geweldig leuke oudje van Tante Betsy. Let wel op als je dit jurkje wilt gaan scoren op marktplaats of zo. 
Deze leuke zippie is destijds door Tante terug gehaald omdat de elastiek eruit komt. Ik deel even een foto van de jurk van dinnetje Petra die het bij haar zippie heeft. 
De zippie die ik heb overgenomen van Heidi heeft het gelukkig niet, hij heeft wel een waasje maar voor mij niet storend. Dus je bent gewaarschuwd als je dit oudje ooit eens tegen komt. Vraag om close up foto's (het is ook een ander materiaal als alle andere zippies!).


Gisteren was het twee weken geleden dat ik mijn fietsongeluk had op de terugweg van mijn therapeut. 
Ondertussen is de pijn draaglijker geworden en heb ik gelukkig niet meer zo vaak van die pijnscheuten in mijn arm, waarvan de wereld om je heen begint te draaien. 
Echt oefeningen doen met mijn arm durf ik nog niet goed, bang om weer flauw te vallen en ik ben nu merendeels helemaal alleen in huis dus stel ik dat nog even uit. Ik heb hem wel regelmatig uit die sling, want dat ding om mijn nek daar word ik niet goed van ;). Het is voor mij ook zoeken hoe hier allemaal mee om te gaan en natuurlijk ook voor mijn naasten. Welke les heb ik hieruit te leren zijn dan dingen die door mijn hoofd spoken. Leren loslaten, leren hulp te vragen en hulp te accepteren en natuurlijk nog beter naar mijn lijf luisteren. 
Allemaal nog niet zo makkelijk want manlief heeft hier ook een les te leren, die moet opeens het huishouden overnemen (naast een baan waar hij zich heel verantwoordelijk voor voelt en waar hij heel wat uren van de dag voor van huis is) en voor zijn vrouw zorgen. Terwijl hij nog niet eens goed voor zichzelf zorgt...normaal ben ik diegene die voor hem zorgt...hij vergeet gewoon te eten omdat hij druk is. 
Dus een flinke leerles ook voor hem. Maar we komen er wel hoor girls, zo worden we een steeds hechter team met af en toe wat grumpy momenten naar elkaar ;).   . 


Nou girls nog een en ander erbij getypt zodat het toch een samenhangend verhaal wordt ;). Dikke dankjewel knuffels voor al jullie lieve leuke beterschap kaartjes en ook kadootjes en lieve berichtjes en reacties.  
En oh ja mijn WordPress blog staat nu even helemaal in de wacht, mijn hoofd kan dat er niet bij hebben. Maar als je iemand bent/kent die in de omgeving van Heerlen woont en die me er tzt mee kan helpen dan laat me iets weten via een pb/mail. 

Lots of love from Susan

19 opmerkingen:

 1. Susan, lekker rustig aan doen, je ziet je kwebbelt zo een blog vol,hihi. Let op je herstel, en gun je hoofd rust, dat is zo belangrijk!! Knuffels Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He jurkenzus. Zelfde jurk als ik vandaag. Allebei schouderstruggles😥 He bah toch een hersenschudding dus. Doe maar heel voorzichtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn om te lezen dat je pas op de plaats maakt en aan jezelf denkt.
  Rust is belangrijk om goed te genezen.
  Leuk dat jullie uiteten waren geweest.

  Liefs en heel veel hugs Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He bah toch wat een narigheid! Doe echt rustig aan hoor, voorzichtig met die hersenschudding! Dikke beterschapsknuffels xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ina van Splunter13 juni 2018 om 19:51

  Doe rustig aan en luister goed naar je lichaam, heel veel beterschap en en herstel toegewenst

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een simpele glijpartij en je bent weer tig grote levenslessen verder. Of je die nou allemaal tegelijkertijd had willen hebben valt uiteraard te bezien maar je hebt het goed in de hand lijkt het. Knap hoor!! Fijn dat jouw omgeving je steunt, zoals jij hun ook altijd steunt. Dat verdien je dan ook. Succes met verder herstellen😘

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo lieverd....wat fijn om weer wat van je te horen/lezen. Genezen vraagt geduld, 2 stappen vooruit en dan weer een achteruit. Neem de tijd. Dikke knuffel voor jou
  Grt Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh meis, écht rustig aan doen idd! Mijn collega heeft ook een hersenschudding en poeh... dat valt niet mee. Lijkt me best lastig om je erbij neer te leggen... maar ja... t is niet anders. En die jurk... je post komt nét te laat. Ik hoop dat ik de goeie variant heb �� .
  Nou meis, dikke knuf voor jou! ��

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn om weer wat van je te horen. Blij dat het beter gaat en de pijn wat is afgenomen. Ja, loslaten en de dingen aan anderen overlaten en hulp vragen. Kan best moeilijk zijn als je dat niet gewend bent. Komt vast goed. Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Moeilijk hè om hulp vragen en accepteren. Dit moet je echt leren. Maar samen lukt het wel! Vervelend hè zo'n sling, is een aanslag op je nek. Ik hoop dat je snel herstelt en dat dat ding af kan. Superfijn voor jou dat er zippies zijn waar je zo in kunt stappen en omhoog trekken. En ze zijn nog mooi ook! Fijn om weer even van je te horen en met kleine stapjes vooruit gaat. Heel veel geduld en veel rust nemen! Dikke knuf!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk om even een berichtje tussendoor te lezen. Beterschap met je arm meid.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk om weer even een berichtje van je te zien en te lezen. :)
  Vervelend ook nog een hersenschudding erbij! Weet wat het is, dus doe rustig aan!
  Neem goed en genoeg tijd om te herstellen. Sterkte en een dikke knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ondanks alles, zie je er weer tip top uit. Maar wij zijn ook niet anders van je gewend hè. Fijn dat het nu 2 weken later ietsjes beter gaat, maar goed rustig aan hoor. Nu niet te snel willen. Snap dat Arno het nu extra druk heeft,is voor hem ook een grote schrik geweest. Maar samen komen jullie er wel!
  Voor allebei een knuffel! X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Susan, Gelukkig mis je niet je positieve drive en leuk om weer wat te lezen van je. Pak je rust voor herstel =xx=

  Liefs Wilma Rommelse

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel veel liefs en doe alsjeblieft heel erg rustig aan! je je word gemist, maar we zijn ook zuinig op je en vergeten je niet! DUs neem de tijd voor wat echt belangrijk is en dat is nu eerst helemaal beter worden en aansterken...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lieve Susan,
  Fijn weer even van je te horen. En ook dat je goed naar je lichaam luistert. Heel veel beterschap verder!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Lieve Susan, wat is dat pittig! Pijn kan je zo ongelooflijk vermoeien. Wat goed dat je reflecteert om te kijken hoe dingen anders kunnen. Neem de tijd, wees lief voor jezelf. Knuf van Thea!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Lieve Susan, goed om even wat van jou te horen. Blij om te lezen dat het langzaam iets beter gaat. Pijn is zo waardeloos..Sterkte 💞

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.