vrijdag 15 juni 2018

Tante Betsy Sporty Roses


Hey girls vandaag weer een zippie van Tante Betsy aan, och zo komen de jurkjes van vorige zomer ook nog eens uit de kast whahaha. 
Blij met deze Sporty Roses Blue met mijn Tony Mora boots.


Vandaag heerlijk gaan lunchen met dinnetje (op een terras in Simpelveld) en genoten van een paar uurtjes samen kwebbelen. 
Zoals jullie kunnen zien heb ik toch maar weer een andere sling om die niet zo om mijn nek hangt. Gelukkig minder pijnscheuten, maar slik wel iedere 4 uur 1000mg paracetamol anders is het niet uit te houden ;). 
Heb een fijn weekend lieverds!


Lots of love from Susan

8 opmerkingen:

 1. Fijn dat je iig weer een beetje kunt genieten van een terrasje en gezellig kletsen. Hopelijk binnenkort ook mogelijk zonder pijnstillers. Goed weekend. Liefs, petra. 🍓🍒

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt nog niet geweldig als je zoveel pijnstillers nog moet slikken, hopelijk is dat snel minder voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed dat jij er even uit geweest was want het was prachtig weer.
  Goh dat is niet fijn dat jij om de 4 uren pillen moet innemen....
  Prachtige matchende boots bij je zippie....

  Fijn weekend en lieve groeten 😘

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige Zippie, ik draag hem met veel plezier. Jeetje nog wel veel pijnstillers om minder pijn te hebben. Hopelijk binnenkort minder. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Den boer monique16 juni 2018 om 22:45

  Ik vindt dat zon leuk jurkje Susan en de kleur echt te gek, jammer dat deze niet meer te koop is. Misschien een keer een gelukje op mp. Fijn om te horen dat het iets beter met je gaat. Maar eerst aan jezelf denken hoor da's het allerbelangrijkste. Fijn weekend. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je ziet er goed uit in deze sporty. Fijn dat je weer langzaam opknapt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hè, deze post had ik even gemist! Prachtig is deze sporty,staat je ook zo mooi. Wat ik je nog steeds wou vragen, ben je ook rechtshandig? Want dan is het dubbel onhandig. (Eigenlijk denk ik dat je linkshandig bent, heel veel creatieve mensen zijn nm links ����)
  Fijn dat je er weer even uit bent geweest met een vriendin, ook al kost dat energie, je knapt er van de andere kant ook weer van op, even lekker kletsen en lachen doet een mens goed.
  Helen heeft z'n tijd nodig, doe nog maar goed rustig aan hoor.
  Lieve groet xx
  Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps,ik was even vergeten dat smilies hier niet werken. Nu mag jij zelf bedenken waar de vraagtekens voor staan. Hahaaha xx

   Verwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.