maandag 13 maart 2017

You are beautiful


Hey girls ik schreef gisteren in een reactie dat het belangrijk is om te houden van wie je nú bent en niet van wie je worden wilt. 
Veel mensen plaatsen hun geluk in de toekomst...als ze dit bereikt hebben, dan zijn ze gelukkig of denken dan gelukkig te zijn...


Maar het is vooral belangrijk om dankbaar te zijn met wat je nu hebt, het geluk in de kleine dingen te zien, dankbaar te zijn voor de lieverds om je heen. 
En vooral ook dankbaar te zijn voor jezelf, houden van jezelf en ook van al die 'schijnbare' tekortkomingen. 
Zie je kracht, zie je pluspunten, zie al dat moois aan jezelf wat anderen ook zien. 
Wees een goede vriendin voor jezelf en wees daarom ook lief voor jezelf. 


Als je niet leert om te houden van wie je nu bent, ga je straks ook niet houden van wie je worden wilt...want ook dan ben je niet gelukkig met jezelf. 
Dus zie wat wij allen zien, een mooi mens in een prachtige Tante Betsy jurk, Tante Betsy outfit. 


Tante Betsy girl Heidi schreef al op de Tante Betsy: val op en val af Facebookgroep, dat ze vorige week op de Tante Betsy dag veel van ons die nu bij de groep zitten ontmoet heeft. 
Ze vond ons een warme groep hartelijke meiden die met trots hun Tante Betsy droegen...ze vond ons stralen. 
En ondanks dat ze leest dat veel dames niet lekker in hun vel zitten of wat kilootjes kwijt willen, wil ze ons mee geven dat we er mogen zijn, dat we bijzonder zijn en mooi stralen. 
En al verliezen we geen grammetje dat we toch mooie mensen zijn!


Ik hoop dat je het hartelijk met haar eens bent en dat je lief voor jezelf gaat zijn. Hou van dat pracht mens in de spiegel! Meer van dit soort posts vind je onder label BeYoutiful, Get Inspired en Happy Thoughts


Lots of love from Susan

Ps de foto's in dit bericht zijn veelal gemaakt door Ida, de zus van Binnie van SoMuch te Heerenveen en zijn van een aantal dames die op de SoMuch Betsy lovers meeting waren. Ida zie je op de groepsfoto vlak achter mij staan ;). 
Ik heb random wat foto's in collages gezet. Ook een aantal met dames die onder handen zijn genomen door sterren kapper Hikmet Kuskal. 

14 opmerkingen:

 1. ☺😘
  Dikke kus vor joi lieve Suzan. Mooie woorden. En zo waar. Bedankt al je inspiratie. Je ontroert me. Sommige dingen kun je blijven zeggen, die raken je in je hart.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wendy Fedorus Vels13 maart 2017 om 21:07

  Mooi geschreven Susan! ��

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wendy Verdooren13 maart 2017 om 21:22

  Wat een mooie blog weer Susan! Dank je voor je mooie woorden die je toch elke avond weer met ons deelt. Je hebt een prachtige gave! Groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog een Wendy ;-) Heerlijk dit te lezen. Want zo is het. Maar soms vergeten we dat. Want als... We dunner zouden zijn. Of rijker. Of mooier. Maar dat ben je al! Als ik die foto's zie, zie ik alleen maar stralende dames <3 dankje Suzan x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie woorden van je en ó zó waar, voor vele onder ons nog een uitdaging om jezelf ook zó van binnen te voelen zoals dat van buiten er uitziet 😊
  Maar je woorden laten mij en andere niet onberoerd, en er word iets mee gedaan, je deelt niet alleen je liefde voor mooie Tante Betsy's maar je geeft ook je positiviteit en warmte door, mooi mens ben je ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi beschreven! Ikkrijg nog steeds een glimlach op mijn gezicht als ik aan de dag terug denk...
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 😘💖 mooi verwoord Susan. De ene dag gaat beter dan de andere. Maar je hebt helemaal gelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gezellige foto's van zoveel tante betsy meiden. En natuurlijk is iedereen mooi op haar eigen manier.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.