donderdag 16 maart 2017

Tante Betsy love

Hey girls vandaag nam ik een time out (en ook de komende dagen), ik ben bijna helemaal niet online geweest en na het plaatsen van mijn blogpost ga ik ook weer offline.
Ik moet hoognodig goed voor mezelf zorgen, het wordt me allemaal wat teveel. Geen zorgen, ik blijf gewoon iedere dag bloggen hier op mijn Tante Betsy blog. 
Maar verder moet ik mezelf heel goed in acht nemen en de tijd voor mezelf nemen. 
Ik kom wel een paar foto's delen van een aantal Tante Betsy girls, die ik kreeg per mail of ook nog als reactie op mijn Facebook oproep. 


Ik zag wel dat Hilde van Hillybilly beauty de vragenlijst die ze mij stuurde ook zelf heeft beantwoord, lees hier bij de grote Tante Betsy tag. Ja binnenkort is die van mij ook bij haar te lezen ;). 
Nou ja ik heb bijna alle vragen beantwoord, maar omdat ik al een aantal dagen wat weiniger op mijn telefoon online ben, heb ik nog een paar vragen te beantwoorden. 


Wat ik wel zag is dat er een Tante Betsy winactie online is bij Fijne Webadresjes, in samenwerking met Love, Peace & Joy. En natuurlijk heb ik daar een kansje gewaagd, want ik kan natuurlijk niet met mijn eigen winacties mee doen...maar ik heb wel een enorme wishlist van deze zomercollectie, dus kan daar wel wat hulp bij gebruiken. 


Oh wat zie ik nu, ik lees op Facebook dat Tante Betsy op Instagram een plus size model zou staan, dus als de wiedeweerga naar Tante Betsy haar Instagram pagina. Ik lees dat ze een plus size model fotoshoot hebben gedaan. Yeah wat goed Tante en wat ziet ze mooi uit in die mouwloze jurk, ik ben benieuwd naar de andere foto's. 
Ja het is niet eenvoudig om dames te vinden die XXL dragen en foto's willen delen. Dus super deze fotoshoot, daar zullen heel veel dames heel blij mee zijn. 


Ik zie wel opeens een foto van Margreet in Dress Penny Poppy Blue, alleen draagt Margreet volgens mij XL als ik het goed heb. 


Ook Bernice deelde nog een foto in haar Dress Sporty Roses Navy, ze deelde nog een andere maar die bewaar ik voor een speciale blogpost. 


En ik had een foto van Gilles over het hoofd gezien in een zwarte zippie, Dress Summer Zippie Black, ook mooi zo'n effen zwarte jurk. 


Ook had ik via een privΓ© berichtje op mijn Facebook pagina een foto van Wendy toegestuurd gekregen in haar Dress Signorita Black.


En per mail van Saskia een foto van Crossover dress Royal Grey (=blauw), ze schreef dat ze diverse jurkjes bij Pantalone heeft gepast en dat die voor haar weer allemaal op maat vielen.


Oh schaam schaam ik zie ook een mail (vorige week verstuurd) van Angelique in Dress Betsy Poppy Blue, wow wat een mooie jurk is dat en dat aqua blauwe kleurtje is toch wel prachtig!


Nou girls dat was het dan, gisteren had ik zelf Dress Sporty Roses Army aan, gecombineerd met rood en ben erg blij met deze zippie jurkjes. 


En verheug me op de Zippie Sunny jurkjes! Anita heeft hem al aan in het zwart met blauw gecombineerd...ook heel gaaf, maar wij moeten met z'n allen nog geduld hebben...wordt volgende week pas uitgeleverd aan de Tante Betsy verkooppunten en daarna pas weer bij Tante Betsy zelf in de webshop. 


Stiekem is het toch weer een langere en ook latere blogpost geworden. Dikke knuffels!

Lots of love from Susan

13 opmerkingen:

 1. Luisteren naar je lichaam is heel belangrijk, goed dat je dit ook aanvoelt. Erg leuke foto's weer, echt benieuwd naar de tweede lichting!! ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed voor jezelf zorgen 😘
  Heb ik deze week gedaan door een paar keer vroeg naar bed te gaan. Ik kijk uit naar de volgende lichting jurkjes. Ben benieuwd of er nog meer bij zit dan deze zippies. Ik wil een nieuwe jurk , hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed dat je even tijd voor jezelf neemt. Ik heb dat gisteren ook gedaan, had door omstandigheden geen energie. Leuke foto's, ik ben benieuwd naar de Zippie Sunny.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben zo benieuwd naar de Zippie Sunny, ik wil ze stiekum allemaal, haha. Keuzestress. Bedankt voor weer een leuk stukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed aan jezelf denken meis. Dat is heel belangrijk. Ik ben alweer zo benieuwd naar de nieuwe jurkjes, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is de Dress Betsy Poppy Blue leuk! 😍
  Pas maar goed op jezelf Susan. 😘

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Margreet Hietkamp16 maart 2017 om 22:36

  Wat weer een superblog Susan. Nu verplicht rust nemen �� En op de foto draag ik toch echt een xxl ��

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Rustig aan doen jij. En wat een leuke foto's weer. En de zippie sunny is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahh Susan zet em op. Kom lekker bij en relax. Hoop dat t lekkere weer snel weer terug komt. Kan je fijn naar buiten. Leuk zeg idd een keer een plussize model! Dat jurkje is ook ��
  Lieve groet Geral

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geniet van je time out. Het is goed om even rustig aan te doen. Een tijdje minder online doet je vast goed, want hoe leuk ook, het kost stiekem tochveel energie. Voor mij ook goed om te weten dat de jurkjes pas volgende week geleverd gaan worden. Hoef ik ook niet steeds de shops te checken. 😏 Ben zo benieuwd naar de nieuwe zippies en het jurkje met de grote bloemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hé Betsy Queen, zorg goed voor jezelf!! 😘

  BeantwoordenVerwijderen
 12. He lieverd!
  Zorg goed voor jezelf!
  Hierbij een virtueel ��
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.