zondag 4 september 2016

Vevina review Beauty and Fashion blogger unite Sunday


Hey girls als jullie me al langer volgen weten jullie dat ik last heb van schurende bovenbenen, klotsende bovenbenen noemde ik het altijd. 
Niet alleen vrouwen die wat flinker zijn hebben er last van, het kan namelijk ook liggen aan de stand van je benen. Maar je kunt ook flinker zijn en er totaal geen last van hebben.
Het was nog geen echt rokjesdag weer; 'De dag dat een groot deel van de Nederlandse dames voor het eerst zomerse kleding dragen, rokjes/jurkjes met blote benen'.
Maar het idee om eindelijk eens met blote benen onder een Tante Betsy jurkje te lopen begon te kriebelen.

 

 
Ik begon er eens op te googlen en er bleken oplossingen te zijn tegen het schurende bovenbenen probleem!
Ik trok mijn stoute schoenen aan en schreef Vevina en ook Bandelettes of ik hun produkt mocht testen, want er zijn vast meer Tante Betsy girls die er last van hebben en Yess dat mocht :D.
Hier schreef ik er de allereerste keer over.
Jullie weten inmiddels allemaal wel dat ik enorm blij ben met de Bandelettes, zo fijn dat ik eindelijk met blote benen kan genieten onder een Tante Betsy jurkje. 
Máár er is natuurlijk niks fijners om gewoon helemaal met blote benen te kunnen genieten door de Vevina crème te gebruiken. Deze is ontwikkeld door een Nederlandse dame, Geerdina, die op vakantie in Brazelië ook last kreeg van schurende bovenbenen.
 

Ik heb de Vevina crème zelf een aantal keer getest en was er tevreden over, maar uiteindelijk werkt het niet voor mij...mijn benen zitten als het ware aan elkaar geplakt. 
Máár dat wil natuurlijk nog niet zeggen dat de crème niet goed werkt, ik had namelijk al hele goede reviews erover gelezen. 
Uiteindelijk in overleg met Geerdina van Vevina afgesproken dat twee andere Tante Betsy girls de Vevina mochten gaan testen. 


Petra gaf zich op naar aanleiding van een oproepje van mij en ik kon me herinneren dat Hilde van het Hillybilly beauty blog eens verteld had in een reactie dat ze ook last van schurende bovenbenen had. Nog een perfecte tester leek me zo én een leuke samenwerking tussen onze twee blogs, een Fashion en een Beautyblog, en allebei verslaafd aan Tante Betsy jurkjes, Hilde showt ze vaak in haar blogposts en Youtube filmpjes.En van zo'n review door andere girls hebben jullie ook baat bij want laten we eerlijk zijn, kleurrijke leggings en panty's zijn super voor onder de Tante Betsy jurkjes én rokjes, maar met mooi en warm weer is toch niets zo heerlijk als met blote benen te kunnen lopen. 


Petra haar review; Ik heb net een aantal dagen de Vevina crème getest. Tijdens de heetste dagen van dit jaar! Normaal gesproken zijn dit de slechtste dagen voor blote benen als je last hebt van schurende bovenbenen. Omdat het al een poos geleden was dat ik met blote benen onder een (Tante Betsy) jurkje had gelopen, ging ik van start met een Vevina loze dag. Nou, dat heb ik geweten. Op de terugweg van het strand had ik echt veel last. Branderige en pijnlijke plekken op de bovenbenen. Dag 2 en 3 's ochtends de Vevina crème opgesmeerd en daarna lekker mijn jurkje aangedaan. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel nog steeds voelde, maar de scherpe kantjes zijn er zeker af door het gebruik van de crème. Het irriteert nog een beetje, maar de echte pijn van liever niet meer verder willen lopen was weg. 
Ik denk dat Vevina crème zeker een alternatief is en beter dan altijd maar lopen puffen in de hitte met mijn legging.Hilde haar review; De crème is vergelijkbaar met een soort bodylotion. Het smeert heel makkelijk uit en verdeelt zich prima! Aangezien het product parfumvrij is, ruik je vrij weinig aan de crème.
Ik breng een aantal dagen de Vevina crème aan op mijn beide binnenkant bovenbenen. In het begin ben ik nogal sceptisch. Hoe kan een crème nou voorkomen dat je benen niet gaan schuren?
Conclusie...ga die maar lezen bij Hilde op hillybilly beauty ;). 

Heb jij ook wel eens last van schurende bovenbenen?

Lots of love from Susan

9 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat er een oplossing is voor schurende bovenbenen. Zelf heb ik daar gelukkig geen last van, maar het lijkt me heel vervelend. Ook ik vind het heerlijk met blote benen te lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja heerlijk is dat hè sinds ik een oplossing voor schurende bovenbenen heb geniet ik er enorm van. Na zeker 15 jaar jaar geen blote benen onder een jurk/rok te kunnen hebben is dit zo heerlijk. Geniet ze! Deze week wordt het ook weer prachtig weer :). Knuff!

   Verwijderen
 2. Super dat jij even als tussenpersoon fungeerde voor mij!! Ik ben er super blij mee! En zelfs Amy heeft er baat bij met het hockeyen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook zo blij met jou, dankjewel voor je mooie review.
   Ik had al zoiets dat is perfect voor jou om te testen en super dat Amy er ook baat bij heeft. Ze zal vast niet de enige zijn die tijdens het sporten daar last van heeft. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 3. Ik heb er zelf geen last van en eerlijk gezegd heb ik er nooit bij stil gestaan dat dit probleem bestond. Lijkt me echt niet fijn om in de zomer met een legging onder een rokje te moeten lopen. Fijn dat er een oplossing is gevonden door het gebruik van bandelettes of de Vevina crème!
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik heb nooit (nou ja de laatste 15 jaar) beter geweten als dat ik in de zomer een legging of een soort wielrenners broekje aan moest doen onder mijn rokjes of jurkjes. Nu niet meer dus en dat is heerlijk. Maar had er ook geen problemen mee om met een vrolijk gekleurde legging te lopen ;). Maar met blote benen is toch veel en veel fijner en dan is het inderdaad heel fijn dat er oplossingen voor zijn in de vorm van Vevina crème en de Bandelettes. Knuff!

   Verwijderen
 4. Hoop dat de andere girls er wat aan hebben. Met plezier uitgetest. Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het helemaal super dat je de Vevina crème getest hebt en zo'n leuke review geschreven hebt. Ik kreeg het wel al meteen benauwd bij het idee dat je zonder crème of iets was gaan lopen. Dat zou ik mezelf niet aangedaan hebben. Maar wel fijn om te horen dat het veel beter ging met de Vevina crème. Deze week wordt het weer warmer weer dus die rauwe benen zullen inmiddels wel genezen zijn en hopelijk kun je nu nog beter het verschil voelen. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 5. Hoop dat de andere girls er wat aan hebben. Met plezier uitgetest. Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.