zaterdag 3 september 2016

Lucky Tante Betsy girls Saturday

Hey girls ja er zullen vandaag heel wat Tante Betsy girls zijn die uitkijken naar deze blogpost. Vandaag is het natuurlijk het moment om bekend te maken wie er een Tante Betsy kadobon gewonnen heeft. 
Vandaag ga ik niet maar een winnares bekend maken, maar twee winnaressen. 
Het had natuurlijk ook zomaar één winnares kunnen zijn want zo'n 17 Tante Betsy girls deden met allebei de winacties mee. 


Ik heb besloten vandaag de winactie niet via een Youtube filmpje te doen, omdat niet iedereen het kan bekijken en ook omdat het een hoop extra werk is. 
Eerst maakte ik de administratie in orde, checkte voor de winactie op mijn blog, de kadobon van €55 hoe actief de diverse Tante Betsy girls zijn die mee doen. 
Dat levert namelijk extra kansen op, deze keer geen extra winkansen als je de actie deelde op Facebook of Instagram. 
Ik vind het wel lief dat een aantal van jullie de actie gedeeld hebben, dankjewel daarvoor! 


Nieuwe Tante Betsy girls zijn altijd welkom en het is leuk om natuurlijk nog meer verschillende foto's te kunnen laten zien hoe de Tante Betsy jurkjes of rokjes jullie staan. Zo help je dus ook anderen ermee, leuk dat jullie allemaal weer zo enthousiast mee deden. 


Eerst trok ik een winnares van de Facebook winactie waarbij je kans maakt op een Tante Betsy kadobon van €15. 
Iedereen had evenveel kans...alle girls hun namen gingen er een keer in....nou ja de girls die dus ook een Tante Betsy foto achterlieten bij hun reactie. 
Ik trok een naam en ik vind het altijd leuk om te zien dat het een Tante Betsy girls is die ook op mijn blog enthousiast reageert.
Nicolette jij hebt de Tante Betsy kadobon van €15 gewonnen, leuk om straks te gebruiken als de nieuwe collectie er is. Van harte gefeliciteerd!
Nicolette deelde een collage van haar jurkjes en schreef op facebook dat ze dol is op de oude collecties. 

Nicolette is trouwens ook dol op de nieuwe collectie hoor, deze collage deelde ze bij de blogwinactie. 


Daarna had ik heel wat meer werk met de namen opschrijven voor de Tante Betsy kadobonwinactie van €55 op mijn blog
Heel wat dames zijn actief, en natuurlijk zijn er ook dames die heel actief zijn en bijna dagelijks reageren, zij kregen nog een extra kans. 
Ik heb flink gerammeld met mijn appeltje en de engelen gevraagd me een naam te laten trekken van iemand die het heel goed kon gebruiken....en wie is dat dan geworden. 
Willeke jij bent de lucky Tante Betsy girl die de kadobon heeft gewonnen van €55, van harte gefeliciteerd!
Dit is by the way de foto inzending van Willeke; dit is wat ze schreef in haar mail;
Hier mijn inzending. En ja ik hou van blauw. Mijn twee dochtertjes Marit en Ise houden af en toe in een gekke spookjes bui ook van blauw, verder kiezen ze toch meestal voor roze haha.
Gelukkig heeft tante Betsy ook veel blauw in haar collectie.
 


Thanks aan alle Tante Betsy girls om weer zo enthousiast mee te doen, ik heb genoten van al jullie leuke Tante Betsy foto inzendingen, I love it! 

Lots of love from Susan