woensdag 28 september 2016

Pantalone Giveaway WednesdayHey girls daar ben ik weer met een leuke winactie die ook met Tante Betsy te maken heeft. Weten jullie nog dat ik onlangs bij Tante Betsy verkooppunt Pantalone te Eindhoven was en twee jurken uit de nieuwe collectie kocht?
Ik vroeg Mariken of ze ook wilde bijdragen aan een winactie voor mijn jarige Tante Betsy blog en yess dat wilde ze :). 
Je maakt kans op een kadobon van Pantalone ter waarde van €25. Hieronder in de collage zie je de gave kadobon, zo'n mooi kado.


Die is vrij te besteden bij Pantalone in Eindhoven, maar het is natuurlijk leuk als je die gebruikt voor een Tante Betsy item ;). 
Pantalone heeft best een uitgebreide Tante Betsy collectie, naast Tante Betsy jurkjes, heb ik er ook al de rokjes, blouses en vesten van de nieuwe collectie gezien. En er hangen ook nog wat items van de zomercollectie ;). 


Je begrijpt al dat dit een leuke winactie is voor dames uit de zuiderlijke provincies of uit België, maar als jij een trein- of autorit naar Pantalone in Eindhoven geen probleem vind, ben je van harte uitgenodigd om ook mee te doen met deze winactie. 
Je kunt gezellig met een vriendin gaan, maar je zou zomaar met je man/vriend kunnen gaan. Ze hebben namelijk bij Pantalone ook veel moois voor mannen. 


Wat moet je ervoor doen om een kans te maken?
Mijn Tante Betsy blog volgen, via Blogger of via Bloglovin (dat kan met je Facebook account en krijg je iedere dag mail), leuk is ook als je mijn Facebook pagina volgt en/of mijn Instagram account...daar deel ik ook dagelijks mijn nieuwste blogpost. 
 

Pantalone liken/volgen via Facebook, Pantalone heeft nu ook een Facebook pagina voor mannen. Ook leuk als je die gaat liken. Heb je nu geen Facebook mag je gerust mee doen hoor, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de website van Pantalone, daar kun je ook zien welke merken ze nog meer verkopen (ze verkopen er ook prachtige schoenen). 

 

* Laat een reactie hier onder deze blogpost achter dat je mee doet én deel jouw shopping experience bij Pantalone, als je er al eens bent geweest. Vertel gezellig hoe het was én ben je er nu nog nooit geweest en zou je dat wel graag willen, verzin dan een leuk verhaal. Maak er wat gezelligs van!

Dus eens een andere voorwaarde als anders :p.
In deze nieuwsbrief komen foto's van mijn Pantalone shopping experience terug :)

* Delen van de winactie op Facebook of Instagram zou leuk zijn voor mij én Pantalone en geeft extra kansen. 
Bij Facebook déze Facebook post delen, graag openbaar (zodat ik ook kan zien dat je hem gedeeld hebt, klik op de wereldbol ipv alleen vrienden). Tag bij Instagram mijn Instagram account @365happytantebetsydresses en dat van Pantalone @mariken_pantalone


Vandaag heb ik by the way dress Fraulein Winterflower Green voor het eerst aan die ik kocht bij Pantalone en ben ik helemaal in het groen ;). Hier is trouwens de link naar mijn blogpost over mijn meest recenteTante Betsy shopping experience, met foto's van jurkjes van de nieuwe wintercollectie.


En morgen ga ik helemaal in het rood vanwege Dress Red Day, waar ik pas over blogde. Nee denkelijk niet met blote benen en mijn Art Clogs (die ik ook eens bij Pantalone kocht) zoals op deze foto en ook nog niet meteen in deze Dress Bibi Cornflower Red...maar wie weet 's middags wel :). 


Doen jullie weer gezellig mee met deze winactie? Ben je nu voor het allereerst op mijn Tante Betsy blog dan blader even terug en kijk eens even rond, ik deelde al een winactie van Urban Hippies, van Sokken-online, een Mega Tante Betsy winactie en ook nog een Tante Betsy blog Facebook actie. En er komen nog meer...en dat allemaal ter ere van mijn allereerste blogverjaardag! Yihaaa!
Maar mijn Tante Betsy blog draait vooral om het feit om jullie te laten zien hoe mooi een Tante Betsy jurk staat bij verschillende typen vrouwen/Tante Betsy girls. 

Lots of love from Susan