zondag 11 september 2016

Be You tiful Sunday


Hey girls eigenlijk wilde ik als titel nemen 'You are special and you know it Sunday'.
Dit naar aanleiding van iets wat ik las bij een jurkjeszusje, ja girls jullie inspireren me!
Ik schreef al eens eerder over dit onderwerp, over jezelf zijn en niet achter de menigte aanrennen...schijt aan anderen hebben...je eigen mening volgen...


Wij Tante Betsy girls zijn niet mainstream, als je net zoals ik gek bent op Tante Betsy jurkjes dan hou je van vrolijke kleurtjes, misschien ook wel van gekke printjes...
Natuurlijk kan het zijn dat je liever de rustige jurkjes van Tante Betsy prefereert, dat je net wel houdt van een effen print en geen enkele behoefte hebt om op te vallen. 


Het allerbelangrijkste is dat je gewoon lekker jezelf bent en je eigen mening volgt, wat vind jij leuk en waar voel jij je prettig in?!
Dat je je niet van je kledingstijl laat afhouden omdat je anders bent als anderen, de grote menigte niet achterna loopt die als een kudde de mode volgt...


Ja wie weet heb je wel mensen in je omgeving, wellicht zelfs heel nabij...je man...je kids...die het soms toch maar raar vinden waarom jij zo nodig in een bloemenjurkje loopt, terwijl bijna iedereen alleen in een jeans en top loopt. 
Of ze lopen allemaal in pastelkleurtjes terwijl jij gewoon een knalrode jurk draagt of een jurkje met allemaal vogeltjes op...
Je hebt kans dat je familie daar niet altijd even blij mee is. Het zou natuurlijk super zijn als ze het helemaal geweldig vinden dat jij gewoon lekker jezelf bent en dat ook naar buiten draagt. Hieronder wat Tante Betsy family pictures ;). Jij bent speciaal! Je hoeft niet normaal te zijn, je hoeft niet als al die anderen te zijn...je hoeft die kudde niet te volgen. 
En samen met ons mag jij speciaal zijn, mag jij lekker jezelf zijn, want Tante Betsy girls wij zijn stuk voor stuk uniek (net zoals al die anderen hoor ;)). 
Laat ons maar lekker stralen in dat bijzonder leuke jurkje en er is toch niks leukers als je een keer een Tante Betsy girl treft die exact dezelfde jurk draagt. 
Dat is gewoon een feest van herkenning, like minded people...


Wellicht willen daarom al die anderen zijn als al die anderen...maar wij kunnen dat niet, wij weten niet hoe dat moet...wij kunnen alleen onszelf zijn. 
You are special and you know it! And Be You tiful!


Wil je meer van dit soort blogposts lezen, klik dan op de links;

Lots of love from Susan

Ps de onderste rij foto's van Tante Betsy girls in dezelfde print zijn gemaakt op de jurkjesdag die eens georganiseerd werd door jurkjeszusjes. De foto's erboven zijn momenten van toeval ;). 

25 opmerkingen:

 1. een glimlach tover je metdit bericht op ten eerste mijn gezicht en ik denk op heel veel met mij. Liever heel erg gek dan verschrikkelijk gewoontjes. Thnx to tante betsy en vele kleurrijke mensen op deze wereden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa so right! En jaaa zo blij met die lieve Tante Betsy van ons die al die leuke gekke jurkjes ontwerpt en verkoopt. Puur genieten is dat zo'n vrolijke jurkjes en rokjes. Knuff!

   Verwijderen
 2. een glimlach tover je metdit bericht op ten eerste mijn gezicht en ik denk op heel veel met mij. Liever heel erg gek dan verschrikkelijk gewoontjes. Thnx to tante betsy en vele kleurrijke mensen op deze wereld!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé, ik had gereageerd en nu is het foetsie! Mooie plaatjes, goed verhaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé, ik had gereageerd en nu is het foetsie! Mooie plaatjes, goed verhaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De wereld is al grijs genoeg!!!
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja vooral in de winter loopt iedereen er zo grijs en grauw bij. Maar wij fleuren de boel wel op ;). Knuff!

   Verwijderen
 6. Precies! Lekker vrolijk in een fleurige jurk! En je daar helemaal happy in voelen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja niks heerlijkers als dat hè?! Je wordt er instant happy van en stiekem ook de mensen in je omgeving ;). Knuff!

   Verwijderen
 7. Like klikken en niet lezen is inderdaad zonde! Kiezen dat je mooi vindt en aantrekken dat lekker zit. Klinkt zo makkelijk, toch vind ik dat soms knap lastig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beetje bij beetje gaat dat vanzelf lukken hoor, daar zorgt Tante wel voor met haar jurkjes. Knuff!

   Verwijderen
 8. Een heerlijk positief verhaal en helemaal waar !!!
  Maar als je gevoelig bent voor negatieve reactie's over je kleding kan het best moeilijk zijn om jezelf te blijven.
  Gelukkig heb ik man die alles leuk vind als ik er maar happy mee bent !
  Lfs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn om te horen lieverd en ja ook ik hoor en zie wel eens mensen afkeurend kijken. Ook zondag toen ik deze blogpost schreef...ik had mijn aardbeien jurk aan en kreeg me toch een paar blikken. En zelfs iemand die denigrerend iets zei over jij in je aarbeien jurkje. Maar geloof me die man was het niet waard om je druk te maken...beetje aso geval in onze favoriete imbisstube en natuurlijk komt het wel even binnen, maar ook weer niet. Life is to short to wear boring clothes! Knuff!

   Verwijderen
 9. Mooie foto's en ook jij bent bijzonder! Iedereen is bijzonder, gewoon omdat er maar één jij is ;-)

  Groet Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit vind ik zo'n leuke, inspirerende blog, leuk al die kleuren er is al veel te veel zwart en grijs en allemaal prachtige dames.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een heerlijk bericht zeg! Ik heb altijd Tante Betsy gedragen, maar ben afgelopen jaar veel afgevallen en dus even geen nieuwe aangeschaft... In mei wel de Birdie rok gekocht en net toch op het nippertje een tweety jurk kunnen scoren in de sale.
  Je verhaal is zooo herkenbaar, maar mijn gezin is inmiddels gewend aan mijn jurkjes en mijn omgeving noemt me ook al de jurkjes dame ;) In zo'n vrolijk jurkje ben ik op m'n best en kan ik lekker mezelf zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wordt er helemaal vrolijk van... Het staat zo gezellig die bloemenjurken en ik vind vooral het retro aan de jurken helemaal te gek.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtig blog! Ik heb de tekst in het roze kader meteen overgeschreven. Ik houd een boekje bij met allemaal mooie woorden. Vroeger vond ik het altijd moeilijk om mezelf te zijn en aan te doen waar ik me goed bij voelde. Nu durf ik lekker aan te doen waar ík vrolijk van word en me goed bij voel. Wat een geluk is dát!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat heb je het allemaal weer goed verwoord! ;)
  Erg herkenbaar. De 1 kan het waarderen en vindt het leuk dat ik me anders kleed dan de meeste mensen, maar ik ervaar en zie ook dat andere mensen dat stom en raar vinden.
  Maar, daar trek ik me niks van aan! Ik draag gewoon wat ik leuk vind en waar ik me prettig en mezelf in voel! ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.