donderdag 28 juli 2016

Your Tante Betsy Give Away entries Thursday

 


Hey girls oh so blonde ik heb gisteren de winactie blogpost gedeeld, maar de aanmeldingen kreeg ik niet allemaal te zien en ik snapte er maar niks van. 
De ene keer kreeg ik er vijf te zien en de andere keer de andere zeven. 
Wat bleek nu dat op een of andere manier de winactie blogpost er twee keer op stond. 
Nu heb ik de reacties van de blogpost die ik niet had gedeeld op Facebook, gekopieerd en bij de andere geplaatst. 
Dus nu doen mee: Willeke, Linda, Margreet, Miranda, Alexandra, Nicky, Monique, Petra, Neeltje, Carola, Esther, Elke, Anja, Corine en Heidi. 
Een aantal van deze dames hebben de actie ook gedeeld op Facebook. Let wel op dat je de actie openbaar deelt anders zie ik hem niet en krijg je ook geen extra kans. En alleen delen vanuit mijn Facebook pagina post


Ik kreeg ook al enkele enthousiaste Tante Betsy foto inzendingen binnen. Als je nu zoals Miranda maar één Tante Betsy jurkje hebt kun je ook bijvoorbeeld eens een wishlist collage maken. 
Je hoeft by the way geen collage te maken, maar dat mag wel. Een enkele foto is natuurlijk ook voldoende. 
Miranda schreef dit bij haar collageIk combineer mijn tante Betsy jurk graag met fuchsia roze! Een zelfgemaakte sjaal uit het boek haken en kleur, een roze panty en een roze armband. Roze is gewoon altijd goed! Zelfs de halsband en riem van onze pup is roze. 


Elke stuurde een mooie foto in, met haar dress Soda Dark Blue, dit is wat ze schreef; Ditmaal nam mijn mama de foto ipv van mijn dochtertje.
Deze jurk zit heerlijk en ik kreeg er al heel leuke reacties op!
Zoals mijn man die thuis kwam van zijn werk en spontaan zei: "wat een prachtige jurk heb je aan!" Normaal ziet hij het niet als ik iets nieuw aan heb!


Monique stuurde een collage in van haar drie pareltjes, leuk toch dat ze haar jurken pareltjes noemt, dat betekent dat ze dolblij is met haar jurken. Alledrie down under foto's en nog een close up van de mooie patroontjes. 
Monique verwende zichzelf by the way ook met een Urban Hippies Hip Pocket (nog geen Tante Betsy foto van ;)). 
Let op girls deze week is de laatste week met de leuke korting op alle Urban Hippies Hip Pockets, bestelde je al eentje met de kortingscode die ik HIER deelde, de code kun je nog een keer gebruiken mocht je er nog eentje of meer willen bestellen ;). 


Carola stuurde een collage in met een foto van haar lievelingsjurk van dit seizoen, Dress Collar Black. Stiekem vind ik dat ook wel een gave jurk, maar ik wacht gewoon lekker de nieuwe collectie af. Een dezer dagen zal de sale by the way gaan starten, de vakantie is vandaag ingegaan bij Tante, dus bestellingen worden pas vanaf 15 augustus verzonden. Ik zie het nog niet op de webshop staan vermeld, maar Tante deelde het op Facebook. Linda stuurde haar foto nog niet in, maar deelde wel haar foto met dress Collar Grey wel op Instagram, als deelname. 
Let op girls de voorwaarde is dat je de foto mailt en je aanmeldt onder de blogpost van de winactie.
Op Instagram de foto delen van de winactie, voor jullie een extra kans maar voor mij een stukje reclame voor mijn blog. Het is altijd leuk om nieuwe Tante Betsy girls te mogen verwelkomen.
Linda stuurde wel al een gezellige mail, dit is wat ze schreef; Wat een inspirerende blog heb je. Al enige tijd lees ik met veel plezier je blog en bewonder al het moois wat er voorbij komt.
Na lang wikken en wegen overstag gegaan en sinds gisteren twee mooie Tante Betsy's in de kast hangen.
Ik heb dan ook de stoute schoenen aan gedaan en doe graag mee met de give away actie. En heb mijn foto geplaatst op IG en je bericht gedeeld op FB.


Ik zag op haar Instagram dat ook zij twee mooie Urban Hippies Hip Pockets kocht nav de leuke kortingsactie. Femke van Urban Hippies gaf haar nog tips welke het mooiste zou passen bij haar jurk nav een vraagje van Linda. 


Anja schreef ook al zo'n gezellige mail bij haar foto inzending. Dit is wat ze schreef; Leuk om bewegende beelden te kunnen zien als aanvulling op je blog! Erg leuk. Deze week heb ik bandelettes  besteld (op aanraden van je blog) tot nu bevallen ze prima!  Bij deze mijn inzending voor de give away  wednesday. Veel succes en plezier bij je vlogjes  en je super blog!  
Nu alleen nog even een reactie achterlaten onder de winactie blogpost ;). Dan is je aanmelding compleet. 


Leuk om te horen dat jullie blij zijn met wat ik deel en leuk om te horen als je blij bent met die handige Bandelettes, altijd fijn om te horen. 
Ik bestelde mezelf ook een paar Bandelettes, ik vind die unisex Bandelettes zo fijn, hier lees je mijn Bandelettes review
En ik deed dat meteen via de referral link die ik gisteren kreeg, ik krijg 10% van de verkochte Bandelettes, leuk hè?!. Let op bestel maar één paar Bandelettes per keer ivm invoerrechten, omgerekend ben je €18 kwijt voor een paar Bandelettes.

Zo girls ik verheug me op alle andere foto inzendingen en jullie aanmeldingen. Wacht nu niet langer met je aan te melden, doe het nu meteen!

Lots of love from Susan