vrijdag 8 juli 2016

Tante Betsy Give Away photo entries Friday

Hey girls vandaag is het weer tijd om foto inzendingen van de Tante Betsy girls met jullie te delen. 
Ik mis by the way toch nog een heel aantal Tante Betsy girls die zich niet of nog niet hebben aangemeld voor de Tante Betsy Saturday Give Away
Ik mag toch aannemen dat het niet is omdat je bijvoorbeeld nog niks hebt gewonnen en er niet meer in gelooft dat jij zou kunnen winnen. 
Wellicht hebben de andere Tante Betsy girls die wel al eens gewonnen hebben dat ook gehad of hadden ze er het volste vertrouwen in dat ze zomaar wel eens kunnen winnen. Ik ben daar eigenlijk wel benieuwd naar, hoe sta jij erin? Voel je je een winnaar of heb je nog nooit wat gewonnen en denk je dat je nooit wat gaat winnen? Kom op girls geloof in je winkansen én het is toch gewoon superleuk om al die vrolijke foto inzendingen te zien, ik verheug me ook op de jouwe!


Als je nu niet mee doet omdat je niet weet wat nu weer te verzinnen, dan helpen deze Tante Betsy foto inzendingen je wellicht een stap verder. 
Stuurde je tot nu toe altijd een collage van foto's in, dan kun je nu ook een enkele foto insturen of net andersom maak eens een collage of ga op een creatieve manier aan de slag. Je kunt zomaar ook een dreamboard/wishlist collage maken, welke Tante Betsy jurkjes, rokjes, vestjes of shirts zou je nog graag willen... Dus twijfel niet langer en doe gewoon lekker mee!

Barbara stuurde deze leuke collage in, met haar Dress Lola Hearts Red, dit is wat ze me mailde; 365 dagen tante Betsy dat haal ik net niet maar ik kom een heel eind. Zoals je ziet ben ik helemaal in "love" met de hartjes jurk. Ook de 40 al ruim gepasseerd maar met deze jurk voel je je gewoon weer een verliefde tiener. 
Heb je gezien dat het hart ook weer uit foto's is opgebouwd, zo gaaf!

Patricia stuurde ook wel een hele gave foto in, volgens mij heeft ze zich uitgeleefd in een of ander foto programma. Bijzonder leuk gedaan!
Ze staat, nou ja zit, op de foto in haar Dress Birdie Blue samen met Spikey. Ik zie een kabbelend beekje, een prachtige regenboog en een vlinder bij de madeliefjes ;). 

Oops ik lees nu net nog eens de mail van  Willeke en lees nu pas dat ze vandaag jarig is. 
Haar feestjurk van vandaag is Dress Betsy Summer Black of is het toch Grey... 
Dit is wat ze schrijft; Feestjurkjes! 
Hoe bijzonder kun je je voelen in een tante betsy jurkje....
Twee foto's van mijn verjaardag, vandaag 8 juli. Feestjurk!
Twee foto's van de doop van ons derde meisje in mijn hartjes jurk!
 

Astrid stuurde deze keer een anonieme foto in en ook dat is goed. Een leuke close up met haar Pepita green en haar zwarte hoodie vest. 

Jasmijn doet ook weer graag mee, met pijn in haar hart heeft ze meerdere jurkjes verkocht omdat ze haar te klein waren geworden. Ze verlangt echt naar nieuwe jurkjes in een maatje groter. Hier staat ze in haar Mathilde green van vorige zomercollectie. 

Jorina stuurde deze mooie foto van zichzelf in, in haar Tante Betsy zomerjurkje eentje van vorig jaar zomer. Ja ook dat was een top collectie...zucht <3. 

Tinie doet na lange tijd ook weer eens mee. En heeft kleur nodig en dat vertaalde ze in deze collage. 
Ze schreef er ook nog bij; hoop dat het door de keuring komt. Oops ik weet dat ik streng kan zijn qua aanmelden en foto's insturen, maar ik hoop toch echt niet dat ik mensen het idee geef dat iemands foto inzending niet goed zou zijn. 
Dus lieve Tinie dit is helemaal goed hoor, het is jouw creativiteit en ik vind het een leuke inzending. Ik hou van bloemen! 
En girls je wordt niet beoordeeld op je foto inzending, het is gewoon een voorwaarde om dames te weren die alleen mee doen om 'iets' te winnen. Ik trek lootjes, schrijf namen op, sommigen wat vaker vanwege extra kansen omdat ze regelmatig reageren en/of de winactie gedeeld hebben. Dus alle Tante Betsy foto inzendingen zijn goed!

Frederike doet ook mee met deze leuke collage 'omdat je nooit genoeg tante betsy's hebt' schrijft ze. Nee inderdaad daar kun je er nooit genoeg van hebben. Dat ben ik helemaal met je eens en menig Tante Betsy girl ook ;). 

En wie ook niet genoeg Tante Betsy jurkjes heeft is Heidi. Ze schrijft; Deze keer geen foto van mijzelf, maar de jurkjes hebben de aandacht. Let op mijn bijna lege kledingkast (met lachende smilies...whahaha). 
Nou girls ik moet echt eens een update foto van mijn Tante Betsy jurkjes collectie gaan maken, maar ik durf niet goed. Dan zien jullie pas echt hoe verslaafd ik ben whahaha. 

Lots of love from Susan

13 opmerkingen:

 1. Ik vind het zo leuk, al die foto's. Iedereen heeft een ander idee. De inzendingen worden steeds creatiever.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Al die verschillende inzendingen...het blijft leuk. :-)
  Lfs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het kan natuurlijk ook zijn dat mensen op vakantie zijn & daardoor zich nog niet hebben opgegeven ! Ik moet zelf ook nog iets gaan bedenken ....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Winnen doe ik niet vaak maar meedoen aan jouw winacties is alleen al leuk vanwege de vele leuke inzendingen. De hartjes jurk is heel vrolijk en kan me voorstellen dat je je daar super in voelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Winnen doe ik niet vaak maar meedoen aan jouw winacties is alleen al leuk vanwege de vele leuke inzendingen. De hartjes jurk is heel vrolijk en kan me voorstellen dat je je daar super in voelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo leuk al die foto's, jurken en kleuren! Daar word je toch gewoon vrolijk van :-)?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En oh ja, een reactie op je winactie.... Bij vele acties doe ik niet mee, omdat er dan zoooooveeeeel aanmeldingen zijn.
  Maar deze actie is te leuk en ik heb het idee dat hier de winkans nog wel aanwezig is...
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's weer. Voor mij springt Jorina eruit. Ze knalt van mijn scherm! Maar ook de andere dames weer mooi, mooi, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk hoe creatief de meiden weer zijn geweest met foto's maken.

  Wat mij betreft mag je weer een update maken van je jurkjes hoor! Hoe meer hoe beter!
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik had juist een mailtje geplaatst met foto toen ik nadien jou blog van vandaag opende.
  Dus; natuurlijk geloof ik in mijn kansen om te winnen!
  groetjes Elke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke inzendingen! Allemaal totaal verschillend! Erg leuk om te zien!
  Ik heb ook nooit iets gewonnen, maar wil het toch weer proberen. Wie niet waagt die niet wint!
  Ik gun het iedereen om te winnen, dat maakt de teleurstelling minder erg. Het is natuurlijk leuk als je zelf wint, maar meedoen is al erg leuk!
  Succes tantebetsyzussies! 😚
  Groetjes, Nicolette 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke inzendingen! Allemaal totaal verschillend! Erg leuk om te zien!
  Ik heb ook nooit iets gewonnen, maar wil het toch weer proberen. Wie niet waagt die niet wint!
  Ik gun het iedereen om te winnen, dat maakt de teleurstelling minder erg. Het is natuurlijk leuk als je zelf wint, maar meedoen is al erg leuk!
  Succes tantebetsyzussies! 😚
  Groetjes, Nicolette 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk leuk leuk!
  Mijn inzending komt eraan. In principe heb ik al 'iets', maar hoop nog op leukere foto's.
  Misschien 'moet' ik toch een keer aan de selfie-stick ofzo whahahaaaaa!
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.