zaterdag 23 juli 2016

Tante Betsy Holiday Saturday

Hey girls it's holiday time! Ja jullie zullen het vast wel op Tante Betsy haar Facebook pagina gezien hebben dat ook zij heel binnenkort vakantie heeft. Even ertussenuit en genieten van een welverdiende vakantie, dat ze maar lekker uitrust en natuurlijk ook stiekem veel inspiratie opdoet voor nog meer leuke fleurige en kleurige jurkjes, rokjes en wat er allemaal nog komen gaat. 
Tot 28 juli worden er nog bestellingen verzonden en dan moet je wachten tot 15 augustus voor er weer jurkjes enzo de post opgaan.


Geen zorgen ik ga niet op vakantie en blijf gewoon dagelijks bloggen hoor! En als het goed is komt er zelfs heel snel weer een Tante Betsy kadobon winactie. Een Tante Betsy girl kwam gisteren met een lief voorstel, mede dankzij een lieve actie van Tante Betsy herself. 
Ja girls als ik een Tante Betsy jurk 'verloot' is dat natuurlijk ook dankzij een lieve actie van Tante. Jullie horen het snel hoe en wat...


Maar naast het feit dat als jullie nog een jurkje willen bestellen bij Tante dat je dan snel moet zijn, moet je er ook snel bij zijn wil je nog een Urban Hippies Hip Pocket scoren met 20% korting.
Hierboven heb ik Shirt Dress Black aan met 'Polka Blossom' en mijn rode Art clogs.


De kortingscode kun je in deze blogpost vinden en geeft de hele maand juli korting op álle hip pockets, dus nog een weekje korting. Twijfel dus niet te lang meer! En ja ook als tasje te gebruiken, het hengsel is er lang genoeg voor!


Andere kortingscodes van Urban Hippies kunnen niet (meer) gecombineerd worden met de speciale Tante Betsy code, wel de liefste klanten korting :). Vanaf 1 augustus kun je wel weer de andere kortingen gebruiken. 


Zo dat waren even belangrijke zaken die ik even wilde doorgeven, nu even tijd voor wat vakantie foto's van Tante Betsy girls!
Hierboven Tante Betsy (Joyce) in New York

Tante Betsy (Susan, ik zei de gek) in Berlijn (vorig jaar)

Tante Betsy (Miriam) in Griekenland

Tante Betsy (Esther) in een heerlijk warm oord waar weet ik even niet meer. 

Ga je op vakantie en neem je je Tante Betsy jurkjes en/of rokjes mee, vind ik het altijd leuk om die foto in mijn mail te ontvangen. Een hele fijne vakantie gewenst en hou mijn blog in de gaten voor weer een leuke winactie!

Lots of love from Susan

6 opmerkingen:

 1. Hoi Susan, Tante Betsy was ook regelmatig in het feestgedruis van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten te vinden maar helaas geen foto 🙄. Zal er volgende keer aan denken! Groetjes Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi och als je je maar geamuseerd hebt! Dikke knuffels!

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik krijg zin in vakantie als ik dat zo zie! Maar ik moet nog even wachten :-))
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh jaaa ik ook. Maar wij gaan dit jaar helemaal niet of ik moet nog een keer wat leuks verzinnen later dit jaar met een lang weekend. Volgend jaar wel naar Ierland, naar de Internationale Mini Meeting...alhoewel dat allemaal nog moet geregeld worden. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 4. Tante Betsy goes international! Leuk om te zien! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.