vrijdag 1 juli 2016

Happy Tante Betsy girls Friday


Hey girls vandaag hadden manlief en ik een relaxdagje en gingen we naar Tilburg. 
We zijn ooit eens door Tilburg gereden en hadden destijds een mooi kerkhof gespot en besloten dat vandaag te bezoeken. 
Nu vonden we allebei het kerkhof van binnen wat tegenvallen, buiten staan engelen en heiligbeelden rondom wat er erg mooi uit ziet, maar binnen waren er maar weinig oude graven. Ik ben gek op kerkhoven bezoeken en voel me vooral thuis op zo'n hele oude kerkhoven, ik heb dus helemaal niks met moderne graven. 
We liepen daarna ook nog even door de binnenstad en genoot ik van oude panden her en der. 


Gisterenavond heb ik de Tante Betsy jurk, Dress Sophie Dark Blue, verkocht aan een enthousiaste Sandra die hier actief volgster is. En vanmorgen terwijl ik me klaar aan het maken was voor ons dagje weg realiseerde ik me dat ik de jurk wellicht even persoonlijk kon afgeven, in de brievenbus doen...omdat we praktisch 'langs' Sandra zouden komen rijden. 


Ik ken Sandra al een aantal jaar, ze blogt zelf ook en ze is ook al langer volgster van mijn creatief blog. Maar we hebben elkaar nog nooit ontmoet, nou vandaag dus wel ;). 
Het was maar een korte, maar wel krachtige ontmoeting. Leuk! 


En natuurlijk gingen we even samen op de foto en trok Sandra speciaal de jurk aan. Sandra draagt net als ik maat L van de Tante Betsy jurkjes, alleen zit er bij wat meer lijf in...bij Sandra weer een langer lijf ;). 
En voor de foto deed ze speciaal ook haar Art schoenen aan, okay ik heb die van mij niet aan (anders was ik natuurlijk wel wat groter geweest whahaha). 


De winactie gaat er nu heel snel aankomen, ik kreeg zelfs al foto's maar dames nog even geduld! Ik verkocht de jurk voor €55 maar ik bespaarde deze keer op verzendkosten dus maak ik er een rond bedrag van en zal de te winnen Tante Betsy waardebon €60 bedragen. 

Lots of love from Susan