vrijdag 29 juli 2016

Happy with you Tante Betsy girls Friday


Hey girls ik las net het mailtje van Alexandra, ze stuurde haar foto inzending in voor de Tante Betsy Give Away Wednesday, een leuke collage van haar Tante Betsy jurkjes, maar ook een gezellige mail erbij. 
Zo leuk om zo'n gezellige mail te lezen, heel fijn om te horen dat ik mensen blij maak met mijn blog. 


Ja Alexandra ik ben ook nog eens precies zo zoals ik schrijf.
Ik kreeg dat al eens eerder te horen van een blogster, die ik vorig jaar op het Kitsch in de Keet event ontmoette, die me al jaren kende van elkaars blog te volgen. 


Mijn hele reden van dit Tante Betsy blog was/ís om te laten zien aan andere Tante Betsy girls én wannabees hoe een Tante Betsy jurk uitziet op een 'echt' model. 
Nu ben jij niet zo rondborstig als ik ben, maar gelukkig kan ik ook regelmatig foto's van allerlei verschillende Tante Betsy girls delen. 
Ik schreef gisteren nog naar een van de Tante Betsy girls dat we samen andere girls over de drempel heen helpen door onze foto's te delen.


Ik ben dan ook heel dankbaar met jullie girls, zo fijn dat jullie mee helpen er zo'n gezellig blog van te maken. 
Daardoor is voor mij de drempel ook minder hoog om zo'n Youtube filmpje te maken als van de week :D. Want ook dat is natuurlijk een hele stap die ik nu heb gezet...ik ben zelf ook benieuwd hoe mijn volgende filmpje gaat worden hihihi. 
Ik zal mijn best doen om gewoon lekker mezelf te zijn en natuurlijk een Tante Betsy jurk in levende lijve te showen. 


Vandaag koos ik voor Shirt Dress Red, een van mijn favorieten van dit seizoen. Een heerlijke getailleerde doorknoopjurk.
Vorige zomer was er ook een te gekke rode doorknoopjurk, Betsy Red, die had ik gisteren aan :). Een kleine zijnotitie, ik had vorig jaar nog XL in mijn Tante Betsy jurken, dus die zit net wat minder strak aan mijn lijf ;). 
Het enige nadeel was vorig jaar dat hij niet dichtgenaaid was, gelukkig zijn ze nu wel dichtgenaaid want of je nu rondborstig bent of niet, het gaat gapen, en dat is niet fijn. 


Mirjam die deze jurk ook heeft kon nog net deze foto maken voordat ze de Betsy Red naar een kledingatelier bracht om hem te laten dichtnaaien. Mooie foto inzending, deze close up!

Lots of love from Susan


Ps. Ik zet nu net de link onder 'Kitsch in de Keet' en ik had vorig jaar Betsy red aan maar toen nog met een oranje capri legging, terwijl het bloedheet was, nu kan ik lekker met bloten benen en Bandelettes (behalve afgelopen dagen vond ik het maar frisjes). Deze Kitsch in de Keet editie was ik er ook met mijn Bandelettes :D. 

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk om te horen dat je het een gezellige mail vond. Het is zeker leuk en handig om te zien hoe dezelfde jurkjes zo anders staan bij dames met een ander figuur. Dat kan je helpen om de juiste maat en pasvorm te kiezen. Dan kun je vergelijken hoe het bij een ander staat. Mij heeft het in ieder geval wel geholpen. En ik vind het heel leuk om al die afbeeldingen te zien van andere Tante Betsy fans en zo veel verschillende jurkjes te zien, ook van vorige collecties toen ik nog niet wist van het bestaan van Tante Betsy.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat is dat toch vrolijk die rode jurkjes! Jammer dat die kleur mij niet staat. Ach, je kan niet alles hebben he😉
  Ik hoop toch nog ooit eens de Betsy red in het zwart te bemachtigen. Ik vind het zo een leuk jurkje!
  Ook ik ben blij dat ik de jurkjes bij verschillende modellen aan zie. Dan kan je toch een beetje vergelijken met andere TB girls die ongeveer hetzelfde figuur hebben. Leuk hoor.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk blog weer! Ik vind al die foto's bij alle modellen altijd heel inspirerend!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jou staat ook echt alles! Van wit tot zwart en alles wat daar tussen zit! ;)
  Ik heb ook laatst een jurk van Tante Betsy laten dicht stikken bij een naai atelier.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.