zaterdag 9 juli 2016

Little blogster meeting Saturday


Hey girls vandaag op deze heerlijke zonnige dag naar Kitsch in de Keet geweest bij blogster CaroLien van Keetje van Lien. 
Het was weer heerlijk om de dames weer allemaal te zien en ik heb lekker kunnen bijpraten met enkele andere blogsters en andere dames die er waren. Vandaag deed ik Shirt Dress Petrol aan van Tante Betsy (van wie anders whahaha). Ik had al tegen Merula gezegd die ik voor de eerste keer zou zien "ik zal een Tante Betsy jurkje aandoen dan herken je me tenminste" wink wink whahaha. 


Ik was blij dat ik besloten had om mijn roze sneakers aan te doen ipv mijn rode Art klompjes die ik eerst had willen aandoen, gewoon lekker voor comfort gegaan. 


Blogster MiM van Mim's tasjes, blogt MiM eigenlijk nog wel?...is mijn allereerste blogvriendin geweest, ze is vandaag jarig dus werd door ons extra in het zonnetje gezet. Bijzonder leuk om dat samen met haar te mogen vieren. 
Ik had nog creatief willen zijn, maar dat is me niet echt gelukt...nou ja ik zag opeens zo'n zelfgemaakt kanten kleedjes mandje staan en dat leek me een leuk kadootje. Een roze engeltje heb ik wel nog gepimpt, MiM is net zoals ik gek van roze ;). En een leuke kaart voor erbij!


Ik had ook nog spulletjes ingepakt voor de grabbelton, de opbrengst was voor een goed doel, net zoals al het lekkers en het drinken wat er was. 
Zelf grabbelde ik ook nog even en voelde me zelf ook nog een beetje jarig met het uitpakken van de zo leuk ingepakte kadootjes. 
Binnenkort zal ik wel nog een en ander delen op mijn 365 dagen creatief blog ;).  


Ik ben jammergenoeg vroegtijdig moeten weggaan, ik kreeg telefoon van mijn broer dat mijn vader niet goed was. Er zou een ambulance van de huisartsenpost komen...hij is niet mee genomen naar het ziekenhuis, kregen we te horen toen manlief en ik al onderweg waren naar Maastricht. Hebben hem nu ook maar gelaten, ga er niet teveel over uitwijden maar mijn vader is stronteigenwijs. Ik zal straks nog eens met hem bellen...en met mijn broer overleggen. Maar dat gaf voor mij wel een domper op deze leuke gezellige dag, volgend jaar ben ik er weer bij hoor Lien!
Dankjewel voor de dikke knuffels lieve blogsters en anderen :). 

Lots of love from Susan