donderdag 7 juli 2016

Urban Hippies Hip Pocket Polka Blossom ThursdayHey girls jullie hebben vast al gezien op mijn Tante Betsy foto's dat ik regelmatig een heuptasje draag op mijn Tante Betsy jurken. Dit zijn de oh zo handige Hip Pockets van Urban Hippies, ik heb er eentje in het rood en eentje in het blauw, allebei met een leuk borduursel. Ik gebruik ze op het werk, maar ook in huis, altijd mijn mobiele bij de hand en wat zakdoekjes en een enkel dropje :p.
Er zijn wel eens zakjes genaaid op bepaalde jurken van Tante Betsy maar daar ga ik natuurlijk geen iPhone in doen. Een superhandige oplossing als je net als ik iedere dag een jurkje draagt, zo'n hippe hip pocket van Urban Hippies


Nu is er pas een nieuwe hip pocket uitgebracht 'de Polka Blossom', een zwart katoenen heuptasje met witte polkadots met een mooi bloesemborduursel op de klep. 
Dit is nu een leuk tasje voor mij bedacht ik me van de week al toen je ze kon pre orderen, ik heb ondertussen heel wat vrolijke zwarte Tante Betsy jurkjes en dan vind ik het wel leuk om een bijpassend heuptasje erbij te dragen. 


 
En nu showde Femke van Urban Hippies gisteren op haar Facebook pagina (met een link naar mijn Facebook blogpagina) ook nog eens de überleuke Polka Blossom gecombineerd met Shirt Dress Black van Tante Betsy, een van mijn favoriete jurken van dit seizoen, en toen was ik verkocht.
Vandaag moest ik hem dan ook al aan doen, mijn shirt dress black en heel snel komt ook de Polka Blossem Hip Pocket :).


Ik nam namelijk vandaag contact op met Femke of ze geen leuke kortingscode voor me had en ik kreeg een hele lieve reactie. Ze bedacht zich namelijk dat het leuk zou zijn om eens een kortingscode in te stellen voor de Tante Betsy girls. 
Dus lieve Tante Betsy girls jullie krijgen 20% korting als je de code "Happy Betsy" gebruikt!
Deze code geeft de hele maand juli 20% korting op álle HipPockets!
Wilde je al langer zo'n handige Hip Pocket van Urban Hippies wacht dan niet te lang want er was pas ook een nieuwe en die is inmiddels uitverkocht in de Urban Hippies webshop (wel nog in diverse verkooppunten te krijgen, zie de Facebook post). 
Op haar Facebook pagina worden regelmatig leuke kortingsacties gedeeld, ook als je je aanmeld als nieuwe klant krijg je een kortingscode. Check je email voor de code nadat je je hebt aangemeld.


Kom je hier terecht via de Urban Hippies Facebook pagina en ben je ook een Tante Betsy girl?!
Volg dan vooral ook even mijn Tante Betsy blog via mijn Facebook pagina, zo kun je makkelijker mijn blog in de gaten houden, volgen kan ook via Bloglovin.
Zodra ik hier een blogpost heb gepost deel ik die op Instagram én mijn Facebook pagina, via Bloglovin wordt je dagelijks per mail op de hoogte gehouden. Op dit blog kun je zien hoe de leuke Tante Betsy jurkjes staan bij diverse Tante Betsy girls. 


Oh ja Tante Betsy girls, vergeten jullie je niet aan te melden voor de Tante Betsy kadobon winactie! De Tante Betsy Give Away Saturday loopt tot 13 juli. Ik mis nog heel wat Tante Betsy girls die eerder wel meededen aan winacties...
Heb je je nog niet aangemeld doe dat dan meteen, stel het niet langer uit. 
Dit weekend wordt het mooi weer dus kunnen jullie aan de slag met leuke Tante Betsy foto's maken ;). Wacht niet te lang met die in te sturen, dinsdag 12 juli is de laatste dag. 
Ik deelde de winactie vandaag ook nog eens op mijn Facebook pagina, klik hier als je een extra winkans wilt hebben door openbaar te delen op Facebook :). 


Lots of love from Susan