woensdag 27 juli 2016

Tante Betsy Give Away Wednesday

Hey girls vandaag is het weer Tante Betsy Give Away Wednesday, dé Tante Betsy kadobon winactie, deze keer ter waarde van €40 (te besteden bij Tante Betsy in de webshop) waar je weer een kansje op kunt wagen óf misschien wel meerdere...lees hieronder de voorwaarden en hoe je extra kansen krijgt. 


Deze winactie is deze keer mogelijk gemaakt dankzij een lieve bijdrage van Tante Betsy girl Heidi, die dress Mathilde Blue doneerde voor deze actie. 
Ik kocht de jurk zelf voor €40, nou ja ik kocht er meteen een Tante Betsy kadobon van die jullie kunnen winnen ;). 


Hoe doe je mee om een kans of meerdere kansen te maken?
1. Laat hieronder meteen een reactie achter dat je mee doet, stel dat nu niet uit girls (Tante Betsy girls die hier al eens een Tante Betsy kadobon hebben gewonnen sluit ik uit voor deelname, wel zo eerlijk naar de anderen). 
2. Vervolgens ga je aan de slag met een Tante Betsy foto, leuk om jezelf te showen in een Tante Betsy jurk/outfit (dat hoeft niet herkenbaar als je dat niet wilt, zie mijn blogpost over foto tips). Vertel er iets over in je mailtje dat je stuurt naar 365happytantebetsydresses(at)gmail.com Insturen kan t/m 7 augustus 2016!! 
3. Ik zou het leuk vinden als je de actie deelt op je Facebook profiel (openbaar anders zie ik het niet! En daar hoef je profiel niet openbaar voor te zijn zover ik weet) wel graag delen vanuit mijn Facebook pagina, klik hier. Dit levert een extra kans op! Vermeld het even hier als je het gedeeld hebt. 
4. De foto van de winactie mag je ook delen op Instagram, tag me dan @365happytantebetsydresses en zet er de tags bij #tantebetsyblog #tantebetsygiveawaywednesday  Ook dit levert een extra winkans op. Heb je geen instagram of Facebook, maar wel een blog dan telt aldaar delen ook, vermeld hieronder even als je gedeeld hebt en waar...
5. Actieve volgsters, die regelmatig een berichtje onder mijn blogposten op blogspot achterlaten krijgen altijd een extra kans!
6. Het is vanzelfsprekend dat je mijn blog volgt via Blogger, Bloglovin, mijn Facebook pagina en/of Instagram account


Ben je Tante Betsy wannabee dan mag je natuurlijk ook mee doen, het vraagt alleen wat extra creativiteit van je, als je nog geen Tante Betsy jurk/rok/outfit hebt...
Ga bijvoorbeeld naar een Tante Betsy verkooppunt en ga aldaar op de foto óf ga creatief aan de slag met Tante Betsy afbeeldingen. 
Buitenlandse Tante Betsy girls mogen natuurlijk ook mee doen. 
Wie niet waagt die niet wint! Dus kom op girls laat meteen een reactie hieronder achter en deel de actie meteen op Instagram, Facebook...Lots of love from Susan

Ps Ik heb vandaag een referral link geplaatst onder diverse Bandelettes blogposten en daardoor is een enkele blogpost opeens omhoog geplaatst. Als je er nu op klikt en op de Amerikaanse Bandelettes site een setje koopt krijg ik er een bijdrage van. Dit is by the way de goedkoopste manier om een setje te kopen, €18 en dat is inclusief verzendkosten. Bestel wel maar één set Bandelettes per keer, anders wordt het een duur grapje ivm invoerrechten en btw als je boven €22 waarde komt.