woensdag 27 juli 2016

Go Green Tante Betsy Monday

Ja daar is hij dan mijn groene Tante Betsy blogpost die ik eigenlijk gisteren had willen delen. Ik hou van de vrolijke groene Tante Betsy jurkjes en ben natuurlijk niet de enige, dus in deze blogpost komen wat groene jurkjes aan je voorbij aan de lijven van verschillende Tante Betsy girls. Daarnaast ben ik een fanatiek recycler, sinds de groene container weer gratis is verdwijnt daar alles in wat er in mag. Plastic gaat in de plastic zakken, papier naar de papiercontainer, glas naar de glasbak. Onze zwarte container voor restafval heeft dit jaar nog niet buiten gestaan, en volgens mij vorig jaar ook niet, kerst 2014 was de laatste keer als ik me goed herinner. 
Weggooien doe ik namelijk niet snel, ik ben een verzamelaar en als er iets weg gaat verkoop ik het of geef ik het weg. Zo nu weer terug naar de groene Tante Betsy jurkjes, vandaag heb ik een groene zippie jurk aan, Dress Sporty Green Summer, ik hou van knalkleurtjes en deze knalt lekker. 


Ik dacht vandaag dat het warmer zou worden en wilde lekker weer eens met blote benen onder mijn jurkje en deed mijn zwarte unisex Bandelettes aan. Zo blij met deze Bandelettes, zo kan ik toch genieten van zomers weer...hopelijk snel dat ik er vaker van kan genieten. 
Ik maakte nog een gekke foto met een gieter in de hand :p. 


Ook wil ik jullie Dress Belle Green laten zien. Ik heb dit model jurk ook van de winter gekocht, Dress Trixie, maar stiekem vind ik deze leuker :). 
En ik heb nog wat foto's van andere Tante Betsy girls; jurkjeszusjes Esther en Thea showen hem.


Ellen van Tante Betsy verkooppunt Love Peace & Joy zie je ook in deze collage. Ze heeft een leuk stukje over Tante Betsy jurkjes geschreven.En last but not least heb ik ook nog een gezellige groene foto inzending voor de Tante Betsy Give Away Wednesday van Suzanne te delen die Dress Akke aan heeft. Suzanne heeft hier haar 'nieuwe' SunJellies aan, een heerlijke retro look!


Oh helemaal vergeten ik wilde eigenlijk ook nog een foto van Esther delen in Dress Tweety Green, dus bij deze :). Ik vind de zwarte versie super maar deze groene is ook mooii!


Heb jij ook groene Tante Betsy jurkjes of een Tante Betsy hoodie/vestje of een Tante Betsy rokje? Ik heb zelf zo'n 8 groene Tante Betsy jurkjes als ik ze in mijn hoofd optel...oops ik kom op 10 stuks uit nu ik een collage aan het samen stellen was whahaha én Dress Sporty Green Summer staat er nog niet bij ;)...oops ik heb er nog eentje realiseer ik me net...Dress Ollie Green hihi. 


Lots of love from Susan

15 opmerkingen:

 1. Nee, geen groene jurkjes in mijn kast. Ik houd niet zo van groen. Ik heb niet eens gras😂 Ik probeer het wel te zijn. Mischien ooit een jurkje in het aquagroen. Dat vind ik wel mooi. Ooit, als mijn bankrekeningen niet meer rood is door al die leuke jurkjes. 😃😃😃

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb mijn aversie voor groen ook moeten overwinnen hoor. Vroeger moest ik vaker groen aan...het heeft me jaren gekost om er overheen te komen...maar nu ben ik heel blij met mijn groene jurkjes ;). Knuff!

   Verwijderen
 2. prachtige dames en jurken weer, leuke foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ik houd van die groene jurkjes. Ontzettend mooi en je zit niet veel groen.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja jij houdt van groen, nou dan heb je dit seizoen wel wat uit te kiezen...alleen wil die zwangere buik natuurlijk niet zo mee werken hihi. Knuff!

   Verwijderen
 4. Ik ben altijd al gek geweest op groen. Ik kan ook echt genieten van de natuur😄
  Groen staat jou ook heel mooi Susan!
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief! Ja groen staat me verbazendwekkend goed, maar wel lekker als knalkleur! Eigenlijk geniet ik veel te weinig van de natuur. Binnenkort maar eens verandering in brengen. Knuff!

   Verwijderen
 5. Ik ben gek op groen!!! En dan t liefst gecombineerd met felroze of rood. Ik heb de groene "dress Belle" maar dan met de andere hals; die stond mij mooier. t Luistert wel nauw trouwens. Er zijn ook groentinten die me helemaal niet staan. T moet fel zijn.
  Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja groen is ook echt mijn ding : heerlijk !!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi Suzan , deze groene TB dresses staan je weer fantastisch, die zippy green geeft je een prachtige uitstraling.
  Ik ben dol op groen en heb deze zomer al Vera green en peacock green in mijn collectie TB verwelkomt. Birdy black, folky black en Belle aqua combineren ook super met groen details. Lieve groet, Nicky

  BeantwoordenVerwijderen
 8. haha, als je me zou vragen "Wat is je lievelingskleur?" dan zou ik nooit groen zeggen. Toch zit er in bijna al mijn TB jurkjes groen! Ik vind vooral groen met roze heel gaaf :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Groen is echt mijn kleur!! Ooit had ik mooie groene laarzen, men moest er aan wennen, maar wat stonden ze mooi onder mijn eerste Tante Betsy (kan geen foto vinden jammer genoeg) Tot onze hond als pup dacht dat mijn laarzen speelgoed waren... Nu gewoon groene jurken aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hihihihihi! Hallo knappe teentjes van Susan!
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb ook opeens groen ontdekt! Best een leuke en mooie kleur!
  Hier ook een fanatieke recycler! ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.