maandag 13 maart 2017

You are beautiful


Hey girls ik schreef gisteren in een reactie dat het belangrijk is om te houden van wie je nú bent en niet van wie je worden wilt. 
Veel mensen plaatsen hun geluk in de toekomst...als ze dit bereikt hebben, dan zijn ze gelukkig of denken dan gelukkig te zijn...


Maar het is vooral belangrijk om dankbaar te zijn met wat je nu hebt, het geluk in de kleine dingen te zien, dankbaar te zijn voor de lieverds om je heen. 
En vooral ook dankbaar te zijn voor jezelf, houden van jezelf en ook van al die 'schijnbare' tekortkomingen. 
Zie je kracht, zie je pluspunten, zie al dat moois aan jezelf wat anderen ook zien. 
Wees een goede vriendin voor jezelf en wees daarom ook lief voor jezelf. 


Als je niet leert om te houden van wie je nu bent, ga je straks ook niet houden van wie je worden wilt...want ook dan ben je niet gelukkig met jezelf. 
Dus zie wat wij allen zien, een mooi mens in een prachtige Tante Betsy jurk, Tante Betsy outfit. 


Tante Betsy girl Heidi schreef al op de Tante Betsy: val op en val af Facebookgroep, dat ze vorige week op de Tante Betsy dag veel van ons die nu bij de groep zitten ontmoet heeft. 
Ze vond ons een warme groep hartelijke meiden die met trots hun Tante Betsy droegen...ze vond ons stralen. 
En ondanks dat ze leest dat veel dames niet lekker in hun vel zitten of wat kilootjes kwijt willen, wil ze ons mee geven dat we er mogen zijn, dat we bijzonder zijn en mooi stralen. 
En al verliezen we geen grammetje dat we toch mooie mensen zijn!


Ik hoop dat je het hartelijk met haar eens bent en dat je lief voor jezelf gaat zijn. Hou van dat pracht mens in de spiegel! Meer van dit soort posts vind je onder label BeYoutiful, Get Inspired en Happy Thoughts


Lots of love from Susan

Ps de foto's in dit bericht zijn veelal gemaakt door Ida, de zus van Binnie van SoMuch te Heerenveen en zijn van een aantal dames die op de SoMuch Betsy lovers meeting waren. Ida zie je op de groepsfoto vlak achter mij staan ;). 
Ik heb random wat foto's in collages gezet. Ook een aantal met dames die onder handen zijn genomen door sterren kapper Hikmet Kuskal.