zondag 1 januari 2017

Happy Tante Betsy Year!

Hey girls daar ben ik weer met de allereerste Tante Betsy blog blogpost van 2017.
Wat was 2016 een feestje om steeds meer leuke gezellige vrolijke Tante Betsy girls te ontmoeten. 
Okay velen van jullie heb ik nog niet in het echt ontmoet, maar er staan grote dingen te gebeuren, twee kansen om jullie te gaan ontmoeten...yihaaa! Zodra ik er meer over weet horen jullie van mij!
Ik verheug me er nu al op!


Vorig jaar ontmoette ik wel een heel aantal jurkjeszusjes van de besloten vrolijke jurkjes Facebook groep, zo leuk om mee te maken en ook andere Tante Betsy girls te ontmoeten. Samen gezellig te kletsen over onze liefde voor vrolijke (Tante Betsy) jurkjes. 


Sinds kort zijn er ook twee Tante Betsy Facebook groepen, de ene openbaar en de andere besloten, maar je bent gewoon bij allebei welkom hoor...geen wachtlijsten zoals dat wel op de jurkjesgroep is. Alle Tante Betsy girls en ook Tante Betsy wannabees zijn daar welkom. En ook zo leuk dat ze op hun beurt mijn blog weer weten te vinden, welkom lieve dames! Ik zit zelf niet in het beheer van de groepen, maar ben er wel regelmatig te vinden om gezellig mee te kwebbelen, mijn OOTD (outfit of the day) te delen of mijn blogpost te delen ;). 


Vorig jaar ontmoette ik ook eindelijk Tante Betsy herself, oh wat klinkt dat lang geleden hè...maar het was afgelopen donderdag voor het geval je mijn blogpost erover gemist hebt. 
Sinds februari 2015 heb ik mailcontact met haar en ik heb haar ook al een aantal keren aan de telefoon gehad en gezellig gekwebbeld. 


Maar omdat Tante herself razend druk is met ontwerpen van nieuwe collecties en alles wat erom heen komt kijken, heb ik sinds april 2016 contact met Anita die nu alles regelt op kantoor. 
En ook met haar heb ik een heel fijn en gezellig contact en het was donderdag dan ook een feestje om de dames achter de schermen van Tante Betsy eindelijk in real life te ontmoeten. 
Inmiddels is ook Wendy van de partij, zo leuk om ook die aan het werk gezien te hebben, die was razenddruk met setjes maken voor de modellen. 
Wat me later door het hoofd ging is dat het me was opgevallen dat de sfeer zo goed was, iedereen was met passie haar werk aan het doen en ging respectvol met elkaar om. 
Ja de dames bij Tante Betsy weten het happiness in a dress principe heel goed te vertegenwoordigen! Petje af lieverds!Mede Tante Betsy blogster Hilde van Hillibilly Beauty schreef ook een gezellig verslag over onze ontmoeting; Op bezoek bij Tante Betsy
Zo leuk om ook haar eindelijk in het echt te ontmoeten en deze bijzondere dag samen met haar mee te mogen maken. Het was een feestje dat voor herhaling vatbaar is :D. 


Ik ben inmiddels al een dik een jaar op dit Tante Betsy blog aan het bloggen, dus er zijn al heel wat outfit foto's voorbij gekomen van mij maar ook van heel wat Tante Betsy girls.
Voorheen blogde ik op mijn 365 dagen creatief blog en maakte daar iedereen stapel gek met mijn groeiende liefde voor Tante Betsy en deelde daar vooral foto's van mezelf. De tijd ontbreekt me nu jammergenoeg om daar ook nog te bloggen.


Maar hier op dit Tante Betsy blog deel ik ook met grote regelmaat foto's van andere Tante Betsy girls, wel met toestemming van de girls hoor. Vaak ook doordat ik leuke Tante Betsy kadobon winacties heb met de voorwaarde dat je dan wel een Tante Betsy foto instuurt. 
Wat genieten we samen van al die leuke foto inzendingen, zo leuk om te zien hoe iedereen haar eigen draai geeft aan zo'n foto inzending.
Maar ook natuurlijk om te zien hoe de Tante Betsy jurkjes...en natuurlijk ook rokjes en vestjes en en...staan bij al die verschillende dames. 


En er komen dit jaar ook weer hele leuke nieuwe acties aan, heel binnenkort komt er weer een Tante Betsy kadobon winactie...ik ga twee Tante Betsy kadobonnen twv €50 verloten! Dat is het bedrag dat de twee Tammy jurken hebben opgebracht die ik verkocht op mijn speciale marktplaats account


Ik ga daar ook heel snel nog twee andere Tante Betsy jurken te koop aan bieden, gesponsord door Binnie van Tante Betsy verkooppunt SoMuch te Heerenveen.
En jullie snappen hem al dan kun je een kadobon winnen te besteden bij SoMuch in de webshop of in de stenen winkel. 


Zo hoop ik ook nog meer leuke acties te kunnen doen samen met de diverse Tante Betsy verkooppunten door het land. Ben jij een Tante Betsy verkooppunt en lees je mee, denk er eens over na of we een leuke samenwerking kunnen doen, een dezer dagen krijg je ook post van me ;). 
Samen de Tante Betsy girls happy maken met een leuke winactie! Misschien heb je ook nog wel oude collectie/sale jurkjes die je wilt sponsoren. Je mag ook meteen een kadobon ter beschikking stellen om bij jou in de stenen winkel of in je webshop te besteden.
Ik vind het veel te belangrijk dat die kleine stenen winkels blijven bestaan, niks leukers als zo'n leuk gezellig winkeltje in te lopen en lekker te passen en te kopen. Daarom is het ook altijd heel leuk Tante Betsy girls als jullie een leuk verslagje willen schrijven van je bezoekje aan zo'n leuke stenen winkel. Gisteren deelde ik al het bezoekje van Heidi aan 38Dresses met een gezellige gastblogpost en ook Evy schreef een gezellige gastblog van haar bezoekje aan Pantalone, naar aanleiding van haar gewonnen kadobon tijdens mijn blogverjaardag winacties. 


Zo girls ik schreef dit allemaal vanmorgen heel vroeg, het is een hele lap tekst geworden en ik heb nog zoveel meer te vertellen...maar dat komt goed...er ligt een onbeschreven jaar voor ons ;). 
Laten we er met ons allen een vrolijk fleurig en kleurig jaar van maken in die geweldige Tante Betsy jurkjes en outfits die ons zo fantastisch staan! Happy Tante Betsy Year!


Lots of love from Susan

18 opmerkingen:

 1. Wat een leuke blogpost weer, er komen weer winacties aan!!! Iedereen ook een gezond, gelukkig en fleurig jaar! Groetjes Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens jou ook een fleurig en gezond en liefdevol 2017 toe. Er komt weer genoeg leuks aan zo te lezen! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Susan, voor jou een heel gelukkig 2017, met veel plezier, mooie ontmoetingen en nog mooiere Tante Betsy jurkjes! Zo te lezen gaat het weer een geweldig jaar worden, ik ben benieuwd! Knuffels, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Susan, een heel mooi 2017 toegewenst met veel tante Betsy, maar dat gaat vast lukken. Ik geniet veel van het lezen van je blog en zeker van al die leuke winacties! Dankzij jouw winkellijst heb ik nu ook een stenen winkel bij mij in de buurt ontdekt. Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een kleurrijk 2017 gewenst Susan! En wat was het leuk om alle meiden van 'vrolijk en fleurig' te ontmoeten op de 'jurkjesdag', leuk om de foto weer te zien. Lieve groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor jou ook een heel happy tante Betsy jaar!
  Hele leuk blog weer. Ik lees ze graag, heb tante Betsy nog maar sinds kort ontdekt en vind het allemaal heel erg leuk!
  Groet
  Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wens jou en je gezin een heerlijk, kleurrijk , creatief en gezond 2017.
  Leuk dat er weer winacties komen! Zou leuk zijn als er nog meer sponsors bij zouden komen. We zien wel wat dit jaar ons gaat brengen!
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke foto van de jurkjesdag!!!
  Ik ben 'in' voor een nieuwe jurkjesdag! Lijkt me gezellig om vele dames eens te ontmoeten!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Susan,
  jij bent goed bezig.
  De eerste bladzijde van het nieuwe jaar is alvast goed gestart. Ik wens je veel happiness voor het komende jaar en dat we weer kunnen mee genieten van je vrolijke blog .
  Lieve groet, Janna

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat was weer heerlijk lezen. Ik ben benieuwd naar het komende jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Erg leuk weer! Het wordt weer een kleurig jaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een kleurrijk en creatief 2017 gewenst met veel mooie jurkjes en rokjes 😉.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Goeiemorgen Susan! Gefeliciteerd met het nieuwe jaar!
  Groot voordeel dit jaar is dat ik niet verleid word door impulsaankopen omdat ik nu weet wat ik echt wil. Mijn doel dit jaar ; broeken de deur uit! (Naja, eentje nog, wie weet kunnen we nog schaatsen ofzo)
  Het is gezellig op de fb groepen, veel inspiratie en motivatie daar.
  Bedankt voor je post! Happy monday
  Liefs Joanne K.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Een liefdevol, gezond en kleurrijk 2017 gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke en vooral gezellige blog met al doe leuke foto's ! Ik zie al wat 'bekende' gezichtjes uit de groepjes! Leuk die groepsfoto ook, wat was dat voor een dag? Wil ik nog weleens teruglezen, ziet er zó gezellig uit :-) En in de toekomst natuurlijk ook zelf bij zijn, bij al die gezellige jurkenzusjes. Voor het nieuwe jaar wens ik jou maar ook je mannetje en meisje natuurlijk een héél mooi, warm, liefdevol, gezond, vrolijk en vooral véél gezelligheid toe ❤️ En natuurlijk véél leuke jurkjes van tante erbij ;-)

  Dikke liefs Tamara ❤️

  ps.wat een leuke winacties komen er weer! Ga zeker meedoen, men collectie is nog maar klein, haha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jij ook nog de allerbeste wensen voor 2017 en een heel fleurig nieuw Tante Betsy jaar!
  Wat begin je het jaar weer goed met deze gezellige blogpost! ;) Met allemaal leuke aankondigingen! ;) Leuk die foto's van je bezoek bij Tante zelf! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.