woensdag 4 januari 2017

Happy Urban Hippies Hip PocketsHey girls ik had eigenlijk al een blogpost klaar staan, maar ik wil toch nog even wat onder jullie aandacht brengen.
Vandaag is namelijk de allerlaatste kans om zo'n leuke hip pocket van Urban Hippies tegen een mooie korting van € 5 oplopend tot € 9 te scoren.
En als je nu twee hip pockets koopt krijg je op de eerste € 5 korting en op de tweede € 7 korting, en als je dan toch aan het shoppen bent kun je op de derde € 9 korting krijgen.
De hip pockets kun je natuurlijk ook als schoudertasje gebruiken of zelfs aan een jeansbroek hangen (als je die nog draagt ;)).
De korting blijkt tot 6 januari 16.00uur geldig te zijn!
 


Dit is wat Femke van Urban Hippies op haar Facebook pagina deelde:
De codes zijn nog geldig tot 5 januari, ook geldig voor de afgeprijsde HipPockets!
Doe 1,2 of 3 HipPockets in je winkelmandje en je ziet de codes vanzelf.
Als ze niet 'pakken' in je browser, zet ze dan in het opmerkingenvakje, dan krijg je de korting (tot 21,=!!) direct teruggestort. www.urbanhippies.nl/4-bags-purses
Dus wees gerust als het je niet lukt om die codes niet pakken als je via je mobiele of tablet koopt.Ik ben er zelf erg blij mee en gebruik ze altijd op mijn werk of in en rondom huis, met mijn mobiele bij de hand en een zakdoekje en dropjes erin.

 

Er is nu zelfs een grotere versie; Hip Pocket Pine Blossom en Teal Berries.
Ik heb er zelf nog niet meer ingedaan als wat ik er altijd in heb zitten, maar het kan dus wel, vooral als je een grotere telefoon hebt als mijn iPhone 6S.Ik heb zelf allemaal hip pockets met zo'n leuk borduursel op, maar zo'n effen hip pocket is natuurlijk ook heel leuk en als je een beetje handig bent kun je die naar eigen idee pimpen.Deze drie foto's met voorbeelden hoe te pimpen vond ik bij Urban Hippies op Instagram


Als je drie van die Basic hip pockets koopt (er zijn een aantal die zijn afgeprijsd voor € 22,50), krijg je in feite de derde gratis. Bij drie hip pockets is de korting namelijk € 21.


De jeans versie kost zelfs € 19,95 Hieronder een foto van Miranda met haar jeans hip pocket.Oh ja wel heel leuk om nog eens even mijn Youtube filmpje en review over de Urban Hippies Hip Pockets (dd 30 juli 2016) onder de aandacht te brengen en daar vertel ik ook wat over hoe mee te doen aan een winactie bij mij op het blog... ga vooral even kijken want je kunt heerlijk gaan lachen om mijn gekwebbel hihihi...klik HIER.

En vergeet vooral niet mee te doen aan mijn huidige Tante Betsy kadobon winacties die ik gisteren deelde, waar je een kadobon twv € 50 kan winnen (je kunt meedoen tot en met 15 januari 2017).

Lots of love from Susan

3 opmerkingen:

  1. Super leuk en handig die hip pockets. Ik heb er inmiddels vier in verschillende kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Let Op; Ik lees net dat de code langer geldig is;). Zelfs geldig tot vrijdag 6 januari 16:00. (inside information) dus heb je nog een tasje in je wensenlijstje staan, dan heb je nog twee dagen om met korting te bestellen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. There's a chance you are eligible for a free Apple iPhone 7.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.