zaterdag 31 december 2016

Guestblogger Heidi shopping at 38Dresses


Hey girls vandaag kom ik weer eens een gezellige gastblogpost delen met jullie. 
Ik vroeg op de Tante Betsy Liefde Facebook groep eens voor gastbloggers, Tante Betsy girls die het leuk vinden om een gezellig stukje te schrijven over hun bezoek aan een Tante Betsy verkooppunt.
Ik woon zelf te ver weg van veel Tante Betsy verkooppunten en met zo'n gastblog kan ik toch zo af en toe eens zo'n leuke stenen jurkjeswinkel in de spotlights te zetten. 
Vandaag een blogpost geheel door Heidi geschreven, jullie kennen haar vast wel, haar man Marco deed pas nog eens mee met een van mijn Tante Betsy kadobon winacties met deze geweldige foto. 


Nog even wachten, mijn zus komt zo. Nog 1 kopje koffie en dan gaan we. Naar Leeuwarden, 38Dresses, Shoppen met een hoofdletter. Mijn zus is dol op shoppen, ik ben onverzadigbaar wat dat betreft, dus het ideale duo. 

  
Op Facebook had ik al advies gevraagd over leuke adresjes en lekkere eettentjes. Want wij komen niet dagelijks daar dus we maken er een heel dagje uit van. Niet van alle adviezen heb ik gebruik gemaakt. Uit de auto wilden we zo snel mogelijk naar een toilet, vast herkenbaar :). Aangezien de Hema dan in ons systeem zit, zijn we daar blijven hangen voor een kopje koffie. 
En toen kon het beginnen. Even zoeken, zelfs met navigatie krijgen wij het voor elkaar om vreselijk fout te lopen. Maar toch gevonden.
 

  
Voor de winkel dacht ik "o is dat alles, wat klein". Maar eenmaal binnen bleek het een hele lange en grote winkel te zijn. Van buitenaf zie je dat niet gelijk. Groot zat dus. Pffff gelukkig. Een heerlijke winkel. Van alles waar ik als Tante Betsy girl blij van word. Tassen, schoenen, sierraden en kleine hebbedingetjes. Urban Hippies, Clumpy's, Sanita, King louie, The Bakery Ladies en nog veel meer. Ja en waar ik voor kwam, Tante Betsy!  Midden in de winkel een groot rek vol met al die snoepjes van Tante. En het leukste komt nog, er was veel korting. Op de hele winkel! 1=20%, 2=30%, 3=40%. Ja dan ga ik los. Van alles gepast, ook andere mooie merken. Maar mijn hartje gaat toch veel harder kloppen als ik mezelf in een Tante Betsy kan bewonderen in de spiegel.   
Uiteindelijk 2 uur later, nadat we alles in de winkel gepast, gevoeld en bekeken hadden stond ik aan de kassa met mijn buit. Twee jurken en een shirt. Allemaal Tante Betsy. Gelukkig was mijn maat er nog. Blij, heel blij. Mijn zus heeft super leuke vestjes gekocht. Niets van Tante Betsy, wel gepast maar bloemen is niet haar ding. Ze weet nu wél dat die jurken van Tante Betsy ook iets voor haar zijn. Die zonder bloemen dan. Dus ik heb weer iemand fan gemaakt. Nou eigenlijk Tante zelf, want de jurken doen het werk.
 
 

Verder die dag hebben we lekker gegeten, niet bij het Broodhuijs, wat ik als advies had gekregen want dat zat propvol. Wel bij Barrevoets. Super lekker gegeten, ook een aanrader. Haha, ik als Leeuwarden kenner adviseer...
Rond half 5 zijn wij blij en super tevreden naar huis gegaan.


Thuis wachtte de jury, bestaande uit man en één van mijn zoons. Ze waren het helemaal met mij eens. Super geslaagd.  Voor nu ga ik even afkicken van winkelen. Dat is beter voor mijn banksaldo.
Stiekem had ik de vorige dag ook via Marktplaats een jurk gekocht. Die lag ook nog klaar om te passen... (ik heb meteen die outfit ook nog even toegevoegd, kunnen jullie gezellig mee kijken ;))


Winkelen vind ik altijd heerlijk, maar zo'n gezellige stad en een winkel als 38Dresses maken het extra leuk. Ik heb me goed vermaakt. Groeten Heidi.
Leuk hè zo'n gezellig verslag! Dankjewel Heidi ik heb heerlijk mee genoten en lief ook dat je/jullie nog een presentje hebben opgestuurd gekregen van Betty, die er jammergenoeg niet was toen je aan het shoppen was. Maar ik las al op de 38Dresses Facebook pagina dat ze heel blij is met Esmée die nu bij haar in de winkel werkt (die staat ook op de foto aan de kassa). 
Vandaag showde Heidi haar OOTD, Outfit Of The Day, op de Tante Betsy happiness in a dress Facebook groep. Een nog kleine Tante Betsy groep tegenover de andere waar al 500+ leden zijn, maar wel een hele gezellige. Dus heb meteen haar foto toegevoegd aan dit gastblog ;).
Een hele fijne jaarwisseling lieve Tante Betsy girls, morgen ben ik er met een gezellige nieuwjaars blogpost!

Lots of love from Susan

10 opmerkingen:

 1. Leukleukleuk!
  Ik geniet er van!
  groet, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk blog!gezelligheid straalt er vanaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk verslag van een superleuke winkeldag. Echt leuk om te lezen en mooie foto's erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk verslag van Heidi! Goed geslaagd. Jammer dat 38dresses (en ook somuch) zover weg liggen. Ik zou er graag eens binnen kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed gewerkt Heidi, leuk verslag :-)
  Voor mij inderdaad ook erg jammer dat de winkels zó ver weg liggen, zou héél graag eens gaan kijken �� Leuke foto's erbij geplaatst, zo hebben we toch kunnen meesnuffelen! Erg leuk ��

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om weer een blije Tante Betsy girl te zien met haar aankopen. Zij heeft 2016 goed afgesloten.
  Ik wens jullie een fantastisch, gezond en kleurrijk 2017!
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk verslag Heidi! En het klinkt als een heerlijke winkel....
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gezellig gastblog. Leuk om te lezen dat Heidi er zo blij van geworden is en mooie Tante Betsy's heeft kunnen kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk zo'n gastblog! Je bent goed geslaagd Heidi! ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.