donderdag 19 januari 2017

My OOTD and what to blog about?


Hey girls vandaag ben ik niet echt produktief, ik zit wat total loss op de bank me te bedenken waar ik toch straks over zou gaan bloggen. 
Ik heb nog een vlog in de planning staan (ja ik heb al een paar Youtube filmpjes gemaakt, zie mijn Youtube kanaal), maar daar krijg ik mezelf vandaag niet toe aangezet...dat wordt wat voor volgende week ;). Dan heb ik vast wat meer energie. 
Ik heb lekker even op de Tante Betsy Facebook groepen rondgehangen...altijd leuk wat Tante Betsy girls OOTD's te zien en gezellig te kweppen. 


Opeens zie ik op mijn tijdlijn een oproep (met een vacature voor bloggers/vloggers) van Tante Betsy verkooppunt Love Peace & Joy langskomen en oops ik zou nog met ze bellen...
Wat vliegen die dagen ook om hè als je je intuïtie, je spontane ingevingen volgt en lekker met een goede vriendin afspreekt (twee dagen achter elkaar ;)). 


Ik realiseer me ook dat ik helemaal niks meer geschreven of gedaan heb met de Purpuz planner, oops even bijwerken wat ik afgelopen dagen deed en kijken wat op de planning stond. 


Maar eerst even bellen met Ellen van Love Peace & Joy, niet te lang over nadenken wat te zeggen maar gewoon bellen over wat we voor elkaar kunnen betekenen. Daar horen jullie later meer over. 


Voor mijn OOTD (outfit of the day) heb ik trouwens gekozen voor zwart, die Fraulein Winterflower jurken zijn een van mijn favorieten van dit seizoen. En als vest Hoodie Black Fit (zomer 2016) omdat hij ook zo'n leuke roze rits heeft én omdat het wel lekker warm is :).
Gecombineerd met een zwarte thermo legging van een Duitse winkel en mijn roze Tante Betsy laarzen. 


Nog steeds op Marktplaats te koop voor €119, daar kocht ik ook de mijne ;). 


Ik zie dat er nog één blauwe Fraulein jurk in het blauw te koop is in maat XXL. 


En zo zie ik in mijn Purpuz planner dat ik toch alweer wat kan aanvinken, in de planning; maanddoel Januari staat...Afspreken met...en daar heb ik een lijstje met namen geschreven. 
En yess ik heb toch al een aantal quality time momenten gehad die me energie geven. Goed bezig dus! Volgende week staat er alweer eentje in de planning met Tante Betsy girl Moniek :). 


Vaker wandelen heb ik toch ook wel gedaan, al is dat deze week door de stad in Heerlen en Maastricht geweest hihi. 
Zijn er nu nog dingen die jullie graag terug zouden zien in mijn blogposts?
Ik hoop in ieder geval dat jullie mijn blogpost van vandaag toch gezellig vonden. 

Lots of love from Susan

9 opmerkingen:

 1. Altijd gezellig! En hebben we niet allemaal van die dagen/weken? Ook ik ben deze week wat minder productief dan anders. Morgen weer een dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het zo knap dat er elke dag een nieuwe blog is en altijd leuk om te lezen. Ga zo door!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toch nog een leuke blog geworden hoor! ;)
  Leuk dat die Fraulein Winterflower ook jouw favoriet is! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel gezellig en hé:
  Van winkelen moet je bijkomen;
  Van al dat wandelen tijdens het winkelen moet je ook bijkomen;
  Dussss geen wonder dat er een bankhangdag nodig was!
  Ik zag de nieuwste Alice film in het vliegtuig. Mooie film. Dan houd je misschien ook van deze die ik in de lucht zag: Miss Peregrine's home for peculiar children. Trailer: https://m.youtube.com/watch?v=mAdpJw-MM-M
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk een bijkom dagje. Is af en toe ook nodig. En een kwebbel blogje over niets is ook prima hoor 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb je toch weer lekker volgebabbeld! En ook leuk ook nog,....en blijven wandelen, dat is goed voor lijfden geest, niet onbelangrijk toch. En jezelf niet teveel opleggen is soms ook een kunst in het vaak hectische leven toch... Mooi zijn die Fraulein jurken toch! Liefs ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja hoor Susan het was zeker een gezellige blogpost. Ik blijf het knap vinden dat je elke dag een post plaatst. Zo ik ga opschieten. Vandaag is mijn eerste dag werken als vrijwilligster bij Terre des Hommes.
  Fijne dag. Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gisteravond kon ik geen opmerking plaatsen, dus ik doe nu weer een poging. Ik vind het bewonderenswaardig dat je elke dag de moeite neemt een blog te maken. En je mag toegeven aan een off day hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gekke meid! Jouw gekwebbel is altijd gezellig xxx Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.