zondag 29 januari 2017

Susan at easeHey girls eigenlijk was ik al bezig met een blogpost om eens een keer jullie vragen te beantwoorden waar ik gewoonweg niet aan toe kom. 
En zo kwam ik al weer scrollend op een blogpost die ik van de week schreef (I'm Susan and I'm proud of myself), zo mooi om nog een keer al jullie reacties te lezen, zo waardevol ook.
Ik snuif heerlijk jullie positieve reacties in me op, ze doen me goed en jullie helpen er ook weer anderen mee. Eenzelfde blogposts vind je onder de labels, BeYoutiful, Get Inspired en Happy Thoughts.
 

 
Op dit moment loopt niet alles op rolletjes thuis (nou ja op het werk), nee geen grote drama's aan de hand, alleen heb ik last van alle onrust op het werk en begin ik over te lopen en moet ik voor mezelf aan de handrem trekken en mezelf eens heel goed rust gaan geven. 
Ik trek het gewoonweg niet meer en donderdag heb ik op een gegeven moment alleen nog maar zitten te janken. 
Jullie hebben er niets van gemerkt, ik deelde een blogpost over Tante Betsy girls power women.
Ik wil het er natuurlijk niet altijd over hebben, maar dan weten jullie als ik minder reageer dat ik meer voor mezelf moet kiezen.
 

 
Ik loop al langer over, er is al langer enorme onrust op het werk sinds onze twee leidsters allebei onze afdeling hebben verruild voor ander werk in juli is het zwaar (de dames konden ook niet anders hoor). Hier blogde ik er over Creative therapy Thursday.
Het is voor mij een enorme klap geweest en ook voor andere medewerkers.
Eerst verteld onze ene begeleidster dat ze over twee weken stopt en de week erna deelt ze ook mede dat onze andere begeleidster stopt. 
Dit waren harde klappen en eigenlijk zijn we die nog steeds niet te boven gekomen en blijft het een groot gemis. 
Er is wel vervanging geweest, maar geen deskundige begeleiding die ons echt goed kan helpen met het werk (ik werk op een sociale werkplaats, mode en textiel). Natuurlijk is er wel begeleiding en geloof me die doet ook heel hard haar best.


 
Maar nu moet ik eerst aan mezelf denken en zorgen dat ik weer lekker in mijn vel kom te zitten.
En dan heb ik het over op werkgebied...verder is alles okay hoor en blijf ik Miss Positive en geven de Tante Betsy jurkjes (en het vooruitzicht op die gave zomercollectie), bezig zijn met mijn Tante Betsy blog en het contact met jullie Tante Betsy girls me nog steeds veel plezier.
 

 
Ik hoop door deze rust die ik mezelf ga nemen, dat ik ook weer energie ga krijgen om het thuis op een rij te krijgen. Ons huis begint vol te raken, ja loslaten is niet mijn sterkste kant...ik ben en blijf een verzamelaar en zie overal mogelijkheden in. 
Maar doordat ik al zolang op mijn tenen aan het lopen ben, kom ik thuis tot weinig of niks en loop ik enorm achter met alles. 
Ons huis is dan ook echt niet fotoshoot waardig hihi, vandaar ook dat ik vaak in de tuin te vinden ben voor mijn foto's. Ik hoop dat ik energie kan vinden en puf kan vinden om het stap voor stap aan te pakken. 


 
Ik wil ook zorgen dat ik toch regelmatig lekker het bos in ga om even af te schakelen buiten en goede energie op te snuiven en om al wandelend de onrust kwijt te raken. 
Ik ben dan ook enorm blij met de ZOO Adventure outdoor laarzen die op mijn pad zijn gekomen, ik weet niet meer of ik ze eerst bij Tante Betsy girl Hetty heb gezien of dat ik ze eerst ben tegengekomen op Facebook bij een Like&Win actie. 
En ik mag jullie alvast verklappen dat een gesponsord paar onderweg is! Deze keer een ander model als het Adisa model ;).
 

 
Zo girls nu ga ik lekker de rest van de dag afschakelen (ik schreef deze blogpost vanmorgen om een uur of zeven) en genieten van tijd met manlief, ik was al weer veel te vroeg wakker maar dat komt wel goed. Beetje bij beetje zal ik meer rust gaan vinden zodat ik ook tot rust ga komen.
Update: we hebben heerlijk de hele dag lui in bed gelegen (borduursel van de eerste foto is van mijn Tante Betsy jurk die ik nu als pyama draag ;)) en Netflix gekeken, wel alle Tante Betsy jurkjes gewassen waar ik afscheid van ga nemen.

Lots of love from Susan

15 opmerkingen:

 1. Susan, doe lekker rustig aan, geloof mij ik heb ook daar gezeten, waar jij nu zit en ben nu net wat aan het naar boven krabbelen. Het heeft zijn tijd nodig! Knuffels, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ik kan het me zo goed voorstellen. Ik denk, tenminst bij mij, dat je huis je afspiegeling van je hoofd is. Er kan niets meer bij. Opruimen is teveel. Alleen het hoognodige lukt dan. Je hoofd is propvol. Als er straks weer meer ruimte komt doordat er weer meer rust op je werk komt dan wordt je hoofd ook leger. En automatisch gaat de rest dan mee. Zorg maar goed voor jezelf. Laat alle zorgen maar zorgen voor zichzelf. Lekker Netflixen, nix mis mee. Even je hoofd leegkijken. En flink wandelen daar wordt je hoofd ook leeg van. Lieve Susan. Heel veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte Susan, even lekker bijkomen nu. Ik vind het knap dat je het bloggen lekker door laat gaan, leuk hoor! Knuf van Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het valt ook niet mee om helemaal in balans te zijn. Weet ik uit eigen ervaring. 😉

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat goed van jou dat je dan ervoor kan kiezen om lekker te netflixen in plaats van van alles aan te pakken en proberen te doen en je dan toch niets uit je handen krijgt! En laat de boel de boel voor nu, ook dat komt wel weer.... Voor nu is het vooral belangrijk om je rust te nemen en dingen te doen wat je energie geven, niet wat je energie wegnemen! Ik kan het me heel goed voorstellen zelfs, ik zit ook nog vaak hierin. Wel lekker blijven wandelen en lekker aarden. Neem je tijd, en stapje voor stapje & take care leeve Susan ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Doe het lekker rustig aan Susan en denk aan jezelf. Voel je vooral niet schuldig omdat je niet altijd op onze mails/reacties reageert. Zoals je zelf zegt, doe stap voor stap. Ook met opruimen. Al doe je maar 1 plank per dag opruimen, bij wijze van spreken. Langzaam werkt ook.
  Fijne avond.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat herkenbaar! Ik kan ook geen afstand doen van spullen. Terwijl ik van lege ruimtes houd. Dus dat geeft onrust. Laat je niet gek maken hè, qua werk! Komt wel goed! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Reacties
  1. Overigens is het inderdaad veel leuker om nu te kijken naar de voorjaar/zomer collectie. Najaar 2017 is nog zooooo ver weg.

   Neeltje

   Verwijderen
 9. Goedzo dat je voor jezelf gaat zorgen. En wat fijn voor je dat je een gesponsord paar laarzen krijgt! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wederom herkenbaar... Wij zijn drastisch aan een voorjaarsschoonmaak toe. Gewoon teveel aan het bolleke en allebei verzamelaars. :-) Gelukkig niet alles herkenbaar; bij mij op het werk is het wat rustiger. Pas goed op jezelf meis, laat het huisje maar even, dan gaan we straks gewoon in maart allebei aan de voorjaarsschoonmaak. De zonnevitamientjes gaan ons daar vast bij helpen!
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel herkenbaar Susan. Neem die rust, zo belangrijk! Tank bij, zodat je straks weer lekker in je vel zit. Dat is je gegund.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dankjewel lieverds, er rolt hier alweer een traantje van ontroering van zoveel lieve reacties. Dat doet me goed en dat stimuleert me ook om hier te blijven delen en bloggen. Dikke dankjewel knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jammer dat het op je werk niet zo lekker gaat. :(
  Ik vind het zo knap dat je ondanks alles toch iedere dag weer een blogpost plaatst!
  Maar, je moet ook aan jezelf denken hoor!
  Hopelijk ben je inmiddels al weer een beetje uitgerust en heb je weer wat meer energie.
  Gelukkig is het voorjaar weer in zicht!
  Doe lekker rustig aan en stap voor stap.
  Hug en knuf,
  Nicolette ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.