woensdag 2 augustus 2017

Tante Betsy girls shopping at Bibliss Dordrecht


Hey girls gisteren was ik lekker gaan shoppen bij een Tante Betsy verkooppunt te Roermond.
En vandaag deel ik een verslag, gastblog, van Monique die samen met haar vriendin Angelique is gaan shoppen bij Tante Betsy verkooppunt Bibliss te Dordrecht.
Ik vind het belangrijk om zo af en toe eens niet alleen Tante Betsy maar ook de Tante Betsy verkooppunten onder de aandacht te brengen en nu de nieuwe wintercollectie (AW2017) binnen is, is dat natuurlijk extra leuk.
Het kan zijn dat in de diverse Tante Betsy verkooppunten en webshops nog niet zoveel keuze is, maar er komen nog twee lichtingen aan...


Hallo allemaal wij zijn de vriendinnen Angelique en Monique en komen uit Dordrecht en zijn beide fan van de leuke en prachtige jurkjes van Tante Betsy.
Natuurlijk lezen we met veel plezier ook het blog van Susan. Als wij de verhaaltjes/reviews van de andere Tante fans lezen, zodra Susan weer een aantal mooie jurkjes geshowd heeft.
Dan zagen wij regelmatig de vraag voorbij komen "ik ben slank" of "ik heb maat XXL wie weet hoe dit jurkje valt? Valt het groot of valt het klein?"
Wij dachten daar moet toch iets aan te doen zijn. Ieder model jurk van Tante valt namelijk anders.


Wij trokken de stoute schoenen aan en hebben contact opgenomen met Louis de eigenaar van deze fantastische stenen winkel en hem het verhaal (ons idee) verteld, om de aankomende najaars/wintercollectie van Tante Betsy op de foto te gaan zetten.
Met als voorbeeld een slank en een volslank model zodat jullie kunnen zien dat iedere vrouw ongeacht of ze dik of dun is kan stralen in zo'n prachtig jurkje.


Nou op zondag 22 juli was het dan zover, wij waren best zenuwachtig zo'n eerste keer.
De vraag zou het ons gaan lukken, worden de foto's mooi ? Nou daar kunnen we volmondig ja op zeggen. De jurkjes van Tante Betsy zijn verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL.


Op de foto's zien jullie Dress Sue little dot (zwart/grijs jurkje) op de foto draagt Angelique maat S en Monique maat XXL.                      Dan hebben we een jurkje wat heel mooi valt qua A-lijn, Dress Twiggy Little Apple
Angelique draagt hier maat S en Monique maat XXLDress Vera LS Red, op de foto heeft Monique een XL aan.
Voor het mooie had ze een maatje groter moeten hebben, omdat het jurkje aan haar armen best strak zat, maar die was al gekocht door een andere liefhebster.
Het is een mooi dik jurkje met een mooie A-lijn.                      Dan hebben we Dress Vera LS Blue (Angelique heeft deze jurk niet kunnen showen omdat haar maat al verkocht was). Monique draagt maat XL.
Ook hier had ze beter een maat xxl kunnen passen omdat de mouwen bij haar bovenarmen vrij strak zaten, maar die was niet meer op voorraad. Prachtig dik jurkje in de kleur donkerblauw valt in een A-lijn.                              


Dan hebben we Dress Crossover Little Dot in de kleur green.
Op de foto draagt Angelique mt S en Monique mt XXL.Omdat alleen de kleinere maatjes van het model Dress Hearts Brown en blauw nog maar geleverd waren worden die door Angelique getoond in maat S.Nou mensen wij hopen dat jullie een idee hebben hoe deze mooie jurkjes uit de nieuwe collectie staan. Nieuwsgierig geworden kom dan in de winkel passen je wordt er ontzettend leuk geholpen. Tante heeft natuurlijk ook nog prachtige rokjes,shirtjes en vesten in haar lijn maar die bewaren we voor de volgende keer. Groetjes van Angelique en Monique.


Hey girls ik heb wat aanpassingen moeten maken aan het verhaal van Monique, ik heb de prijzen weg gelaten van de jurken en heb af en toe iets aangepast, maar verder helemaal geschreven door Monique. 
Hoop dat jullie het leuk vonden om gezellig mee te lezen met twee Tante Betsy girls die op bezoek zijn geweest bij hun Tante Betsy verkooppunt en deze winkel graag in het zonnetje willen zetten én ons Tante Betsy girls wilden helpen om te laten zien hoe de jurkjes bij twee heel verschillende maten staan.
Dankjewel Angelique en Monique, wat zal het gezellig zijn geweest en Louis zal het vast ook heel leuk vinden dat Bibliss te Dordrecht in het zonnetje gezet wordt.

Lots of love from Susan én Angelique en Monique