donderdag 10 augustus 2017

Another Autumn Winter 2017 preview


Hey girls ennuh allemaal ongeduldig aan het wachten tot Tante Betsy terug komt van vakantie?
Wachtend op de nieuwe wintercollectie (AW2017) of misschien hoop je nog iets van de zomercollectie in de sale te gaan scoren of heb je al iets in de webshop gescoord en ben je in afwachting dat ze terug zijn, zodat het op de post gaat...
In de tussentijd ga ik nog wat leuke foto's met jullie delen van de nieuwe wintercollectie, starring diverse Tante Betsy girls...sommige foto´s deelde ik al.


Bertine showt hier Dress Ola Big Apple Red, hij is enorm gaaf als ik hem hier zo op de foto zie...dus ik denk stiekem dat ik die in mijn winkelmandje ga gooien, want in die grote appeltjes print is hij toch ook wel heel gaaf en ik ben gek op rood en roze. Bertine kocht hem bij Tante Betsy verkooppunt Pinka.


Heidi en Aimée showen op deze foto Dress Little Apple Red en Dress Little Apple Green bij Tante Betsy verkooppunt Our Favourite Shop te Roermond. Meer foto´s en het blog over de kleine Tante Betsy meeting vind je hier terug.


Brechtje op de foto met Dress Ola Little Apple Blue, ze ging op vakantie heerlijk shoppen bij Tante Betsy verkooppunt Het Zwaailicht te Domburg.
Ze schreef een gezellige gastblogpost over haar Tante Betsy shopping experience (klik).


En in deze collage kun je mij in mijn drie appeltjes jurken zien, Dress Ola Big Apple Blue, Dress Ola Little Apple Green en Dress Ola Little Apple Red.
Ik vind het een geweldig mooi model en ze vallen mooi op maat (ik draag maat L en ze zijn 42/43 cm in de taille). Denkelijk moet ik er wel een top onderaan, maar tijdens de fotoshoot kon dat prima zonder top.


Manlief van mij zal ook in afwachting zijn want ik ben volgende week jarig en hij weet dat er een jurk is die ik heel graag wil hebben, Dress Lemonade Butterfly maar dan in de lichtblauwe versie.
Wat wel grappig was dat hij van de week op de jurk aan het zoeken was (nadat ik vertelde hoe hij heette) en kwam hij hem uiteindelijk toch ergens online tegen...zei ik 'kijk eens goed wat eronder staat' whahaha mijn blog ;). 
Dus nee kon hij hem nog niet bestellen...dus schat nog even geduld! Na het weekend is Tante terug!


Hieronder zie je mij in Dress Lemonade Butterfly Green, deze jurk is 42 cm in de taille in maat L.
Een prachtig nieuw model met een mooie overslag waar je geen top onderaan hoeft! En die komt er ook nog in andere prints!


Ik heb Karen van het Belgische Tante Betsy verkooppunt Boutique Sourire even gevraagd of ik haar foto mocht delen van Dress Mollie Butterfly Green. Hij staat haar zo prachtig en ik wilde eens even laten zien hoe die staat omdat die korter valt, ze draagt hier een M en ze is 1.75m. De print komt prachtig tot zijn recht op deze jurk.Hier beneden twee foto's van Tante Betsy girls Aimée en Ellen die allebei een jurk naar keuze wonnen bij de winactie die ik deed in samenwerking met Tante Betsy verkooppunt Miss Vintage.
Aimée koos voor Dress Twiggy Little Apple Black en Ellen voor Dress Ola Big Apple Black (ook die staat nog op mijn wishlist hihi).Ik laat ook nog even een fotootje zien van Monique en Angelique in Dress Sue Little Dot Black.
Je kunt meerdere foto's van de twee vriendinnen zien in de gastblogpost over Tante Betsy verkooppunt Bibliss te Dordrecht, ze showen jurkjes in maat S en XXL (een enkele XL).


Ik heb zelf Dress Sue Little Dot Navy en die valt ook op maat (42 cm in de taille in maat L). Ik deelde diverse foto´s in blogpost Tante Betsy Autumn Winter 2017 photoshoot en je kunt ze ook bekijken in mijn Live on Facebook filmpje, waar ik diverse jurkjes live gepast heb.

Naar alle waarschijnlijkheid dus volgende week het eerste gedeelte van de nieuwe wintercollectie in de webshop van Tante Betsy. Maar natuurlijk ook te koop bij diverse verkooppunten, check hier de Tante Betsy shops lijst.
Meer foto's van de nieuwe wintercollectie op mijn blog kun je vinden door op het label AW2017 te klikken in de internetversie van mijn blog (scroll even naar beneden als je in de mobiele versie kijkt en klik op 'internetversie weergeven').

En heb jij al iets gekocht bij een Tante Betsy verkooppunt of wacht je vol ongeduld op Tante Betsy? 

Lots of love from Susan