dinsdag 13 december 2016

About dresses and presents Tuesday


Hey girls ik kom weer eens gezellig met jullie kwebbelen, over Tante Betsy jurkjes waar je happy van wordt...maar ook over kadootjes...
Vanmorgen stond ik me voor mijn Tante Betsy jurkjes te bedenken welke ik zou aan doen. 
Ik bleef vandaag thuis omdat ik van 3.33uur tot zeker ergens 6uur heb wakker gelegen (ik ben gevoelig voor de volle maan ;)). Gelukkig heb ik daarna nog een aantal uren kunnen slapen, ik heb mezelf een dagje vrijaf gegund. 


Ik besloot vandaag ook weer voor blauw te gaan, voor de Dress Mila Cornflower Blue, een jurk met een pracht print. 
Maar op een of andere manier word ik toch niet vrolijk van deze jurk als ik in de spiegel naar mezelf kijk. 


Ik heb hem wel gewoon aangelaten, maar in de loop van de dag had ik zoiets van dat ik toch liever het Bibi model van deze jurk heb (die heb ik ook in het rood en het groen). 
Dus heb hem op marktplaats gezet om hem te verkopen of evt te ruilen tegen de Bibi Cornflower Blue. 


Máár vanmiddag verruilde ik mijn hele outfit want vandaag kwam een jurk van die lieve Tante aan waar ik helemaal heppiedepeppie van wordt. Een jurk waar ik automatisch van ga stuiteren, Dress Fraulein Winterflower Brown. Ik draag by the way maat M van dit model, alle andere jurken van deze collectie draag ik gewoon mijn eigen maat, maat L. 


Ik heb overlegd met Tante (nou ja met een van de Nichtjes ;)) en ik mocht zelf weten of ik de Tammy Winterflower Brown en Blue jurken waar ik geen vriendinnetjes mee kan worden terug stuurde of zelf zou houden. 
Ik besloot het laatste te doen, máár ik laat jullie natuurlijk ook weer mee genieten. Dus ga ik ze een dezer dagen weer plaatsen op mijn Marktplaats account en er mag dan op geboden worden én van de opbrengst komen er weer leuke winacties!
Is dat leuk of is dat leuk?!!


Nu gaan we het over kadootjes hebben...nou ja de winacties die ik doe zijn natuurlijk ook al leuke kadootjes ;). Thea de winnares van de Facebook winactie is helemaal happy met haar Dress Bibi Flora Green die ze kocht van de gewonnen Tante Betsy kadobon (met natuurlijk ook zelf wat euro's bijgelegd ;)). Mijn dochter was vanmiddag weer een paar uurtjes op bezoek, om even aan de pc iets te doen, maar we zijn ook gezellig gaan wandelen. 
We kwamen ook aan de praat over iets dat je misschien wel op Facebook hebt zien langskomen.


Mijn dochter doet mee met de kadootjes uitwisselingactie bij een vriendin en eerst had ik zoiets van 'nee daar doe ik niet aan mee', maar toen ik begreep hoe het spel in elkaar zit dacht ik van...ja leuk!


Ik ga de vriendin van mijn dochter een kadootje twv €10 opsturen en als er nu dames zijn die tegen mij zeggen 'yess dat vind ik ook leuk', dan sturen die op hun beurt weer hun €10 kadootje naar mijn dochter. 
Jullie delen het weer onder je vriendinnen en kennissen en die mogen dan hun kadootje naar mij sturen. En de vriendinnen van jullie vriendinnen aan jou. 
Ja het is een soort piramide spel (las dat net ergens), maar toch is het niet zo dat de onderste laag niets krijgt. 


Je doet vanzelf toch je best om een paar mensen te vinden die mee willen doen en in deze december tijd is dat helemaal niet zo moeilijk. En het gaat er natuurlijk niet om om 36 kadootjes te krijgen, het is leuk om te geven en vanzelf ontvang je dan weer ;). 


Ik vind het leuk dat ik toch een kadootje stuur naar een bekende en jullie hebben mijn dochter ook al een paar keer hier zien langskomen. 
En in je omgeving weten vast wel dames wie die Susan is...oh die van de Tante Betsy jurkjes waar je het altijd over hebt?!! Whahaha. Niets hoeft hè girls en alles mag. Heb je interesse stuur me dan even een mailtje naar mijn 365happytantebetsydresses gmail adres. 

Zo nu ga ik afsluiten en foto's bij deze blogpost zoeken ;). 

Lots of love from Susan

13 opmerkingen:

 1. ik doe al mee met de zaden, zelfde principe
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook leuk en helemaal in jouw straatje...uhm tuintje hihi. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 2. Fraulein staat je moooo! Veel beter dan de Tammies :-) Hopelijk kun je een andere cornflower op de kop tikken, want de print en kleur passen je prachtig.
  Ik heb de FB actie ook verschillende manieren voorbij zien komen, maar heb al eerder besloten niet mee te doen.
  Liefs,
  Sandra
  PS Hoop dat je vannacht beter slaapt, maar het maantje zou nog flink kunnen klieren. Je was wel op een mooie engelentijd wakker!
  PPS Wat is The mooooi! Top jurk voor haar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thea bedoel ik (akelige autocorrectie) niet The.

   Verwijderen
  2. Jaaaa is al in the house de bibi cornflower blue yihaaa. Vannacht gelukkig goed geslapen. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 3. De fraulein brown staat je erg goed. Wat tof dat je de jurken die niet zo goed bevallen mag houden en gaat verkopen.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja super lief hè, kan ik jullie laten mee genieten. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 4. Leuke foto van jou in je nieuwe jurk. En Thea in de hare. En wat een drop van een hond. 💟

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja die heb ik even als fotomodel mogen gebruiken ;). Ja helemaal happy met die geweldige jurk. Jaaa staat Thea prachtig hè. Knuff!

   Verwijderen
 5. Ik denk dat de Mila misschien te hoog gesloten is voor je. De fraulein staat je inderdaad leuker dan de tammy als ik eerlijk mag zijn.

  De Facebook actie laat ik aan mij voorbij gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja dat mag! Fraulein is ook meer mijn model en ook het bibi model is mijn grote favoriet! Knuff!

   Verwijderen
 6. Wauw, die Dress Fraulein Winterflower staat je echt geweldig! Kleed echt superslank af en dan ook nog eens maatje M!!! Dat moet vast een heerlijk gevoel geven! ;)
  Die jurk van Thea staat haar erg leuk, goede keuze! ;)
  Wat ben je toch weer een lieverd dat je weer veel wilt delen met andere mensen! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.