donderdag 22 december 2016

Tante Betsy girls and OOTD Thursday


Hey girls vandaag eens de tijd maken om de laatste ingezonden Tante Betsy foto's te delen van de inmiddels verlopen winactie. 
Vanmorgen vroeg maakte ik nog een OOTD (outfit of the day) foto om te delen op de Tante Betsy Facebook groepen, maar dat is er niet van gekomen dus deel ik hem lekker hier en kunnen jullie allemaal mee kijken. 


Vandaag ging ik lekker in het groen, zo blij met mijn Dress Fraulein Winterflower Green.
Deze draag ik in M (alle andere jurken in L) en kocht ik bij Tante Betsy verkooppunt Pantalone.
HIER lees je erover, de wintercollectie was toen net binnen en het was een feestje om bijna alle modelletjes te passen en ik kocht er twee, mijn eerste jurkjes van dit winterseizoen.
Vandaag lekker gecombineerd met mijn groene Tante Betsy hoodie. 
Ik draag Apollo panty Jolly Green (nu legging, ik knip altijd de teennaad eraf ;)) en mijn groene Tante Betsy laarzen (ik deed er beenwarmers bij aan want het regende en ik wilde geen regen in mijn laarzen krijgen onder het fietsen whahaha). 

Zo nu zijn de girls aan de beurt:

Tamara haar allereerste OOTD, ze is ook gezellig lid van de besloten Tante Betsy groep (waar je gewoon lid van kunt worden ;)) en stuurde deze leuke foto in. Ze vindt het allemaal nog eng, maar heeft het toch aangedurft om deze foto in te sturen ;). 


Als jullie meelezen en misschien geen foto durven in te sturen omdat je niet met je gezicht op het wereldwijdeweb wilt, dan kun je natuurlijk ook een downunder foto maken. Of een creatieve foto zoals Mirjam gedaan heeft. 
Ik hou er wel van! Heerlijk in kerstsfeer met die lampjes op haar Betsy Red. 


Hennie stuurde drie foto's in en ik laat er twee zien. Als allereerste de downunder foto (dan snap je meteen wat ik daarmee bedoel ;)). Leuk die gele sneakers! Ik draag ook graag sneakers in de zomer onder mijn Tante Betsy jurkjes. 


Hennie schrijft dat het haar favoriete Tante Betsy jurk is en hier showt ze hem wel heel enthousiast hihi, dat was bij de uitreiking van haar Masterdiploma. Heerlijk zo'n blije foto in haar dress Zippie Hearts Green!


Last but not least Dinah haar foto in kerstsfeer, in haar Tante Betsy bomen rokje (Skirt Forest Mint). En heerlijk die Wessel die ziet er toch to cute uit <3. 
Lieverds een fijne avond, ik ga lekker afschakelen!

Lots of love from Susan

Ps sorry ik moest streng zijn, Nicolette stuurde om 0.00uur de foto per mail in en liet om 00.11uur een reactie achter dat ze mee deed. De winactie liep tót 19 december en liep twee weken dus dat lijkt me lang genoeg tijd om mee te doen.
Dus volgende keer echt eerder reageren Nicolette.  

8 opmerkingen:

 1. Ik kreeg net ook iets van de tante door de brievenbus, nou nee het werd aan huis bezorgd... Is dat nieuw bij tante? Er komt nog iets aan... heb lang getwijfeld of ik dat zou kopen maar ja als jenog langer wacht dan is het weg.... Foto's volgen. en trouwens wat een leuke FB-groep is dat he.. ben ook lid en zie zoveel prachtige jurken voorbij komen en te koop aangeboden worden.. Ik word daar toch wel heel hebberig van hoor. hahahaha.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja steeds vaker is het de bedoeling dat je even je handtekening zet voor ontvangst. Ik denk dat ze daar misschien te vaak nare ervaringen mee hebben gehad. Of ze moeten heel regelmatig bij je aan de deur komen zoals bij mij, dan weten ze al bij welke buren ze moeten zijn als ik er niet ben whahaha.

   Ja heerlijke groep hè?! Lekker gezellig kwebbelen en foto's delen, ik hou er van. Maar de andere groep vind ik ook leuk en inmiddels is er nog een groep, maar die is alleen voor verkoop enzo hihi. Zo heb je er geen enkele (Nederlandse) en zo heb je er drie whahaha. Heel veel plezier van je bestelde items! Knuff!

   Verwijderen
 2. Leuk die foto's, wat een blije van Hennie, daar word je toch vrolijk van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja heerlijk hè?! Ik vond het ook al zo'n geweldig blije foto. Knuff!

   Verwijderen
 3. Oh ik klink weer heerlijk streng, maar jullie snappen allemaal wel dat ik ergens een lijn moet trekken. Wel zo eerlijk voor jullie allemaal die ook hun best doen om op tijd te reageren en een foto in te sturen.
  Tót een bepaalde datum is nu eenmaal tot die datum reageren...
  Tot en met (t/m) is een ander verhaal...an geldt die hele dag ook nog, maar ook daar moet ik een lijn trekken en kan ik echt niet een oogje toe knijpen. Wederom zou dat niet eerlijk zijn naar de anderen.

  Daarom geef ik ook altijd aan, reageer meteen!
  Een foto inzending die ontbreekt daar kan ik jullie dan nog wel op wijzen in een blogpost ;) van hey vergeet die niet. Maar als je je niet hebt aangemeld dan gaat dat natuurlijk niet :).
  Ik hoop dat jullie dat begrijpen. Dikke knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat weer een heerlijke vrolijke dames! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat leuk, sta ik me op de foto in je blog!! En erg leuk al die gezellige groepjes inderdaad!

  Vrolijke groetjes voor mijn jurkenzusje 🌺

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een heerlijke foto's weer! Ik word er zo blij van altijd!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.