dinsdag 20 december 2016

Looking forward to... Tuesday

Hey girls vandaag zit mijn eerste werkdag erop op de nieuwe werkplek, nee ik ben niet van werk veranderd en yess onze afdeling is mogen blijven bestaan...alleen zijn we verhuisd naar een ander pand.
Ik fiets er zo'n twintig minuten op...helemaal naar een andere stad...hihi dat valt nog wel mee hoor, hier in Parkstad Limburg liggen ze erg kort bij elkaar ;). 


We zitten nu in een mooi winkelpand in Kerkrade, we hebben met alle medewerkers voluit Ja gezegd tegen deze verhuizing. Er was een mogelijkheid om in het pand te blijven zitten bij alle andere afdelingen, maar de ruimte was dan veel kleiner. Veel te klein om met acht mensen te functioneren en te kunnen werken. 
Ter zijner tijd zal ik wel eens een foto delen van de nieuwe locatie, nu zijn we nog volop aan het uitpakken na de verhuizing. Nou ja ik heb vandaag meegewerkt met uitpakken en donderdag ben ik er weer, vrijdag hebben we kerstontbijt op de oude locatie met alle afdelingen. 


Voor wie me nog niet zolang volgt, ik werk op een sociale werkplaats bij de afdeling mode en textiel. Ik mag creatief zijn in de baas zijn tijd en wordt betaald om naailessen te krijgen, zeg ik altijd hihi. Maar er moet ook gewerkt worden hoor en ik sta er soms ook te strijken, dat laatste is iets wat ik niet met liefde doe...maar wie wel hè?! Ja ik weet dat er mensen zijn die dat leuk vinden, maar ik niet, ik heb andere kwaliteiten :).  
Gelukkig hoef ik thuis mijn Tante Betsy jurkjes nooit te strijken, ik was ze op 30 graden én niet samen met jeans...maar gewoon gezellig met alle andere Tante Betsy jurkjes...ja weet je nog ik draag niks anders meer ;). En na de wasbeurt hangen ze met z'n allen boven op zolder te drogen of met mooi weer in de tuin. 
Heb je mijn Youtube filmpje al eens gezien van de zomer, met mijn zomerjurkjes aan de waslijn, droogmolen...whahaha. Klik hier als je die gemist hebt. Ik heb vandaag mijn nieuwe collegaatjes (we werken nu namelijk samen met een andere stichting) al gewaarschuwd dat ik regelmatig spreek over Tante Betsy en dat ze iedere keer een andere jurk te zien krijgen hihi. 
En dat ze Tante Betsy vanzelf wel leren kennen whahaha. 


Oh hadden jullie al meegekregen dat ik Tante Betsy ook eindelijk in het echt ga zien?! Volgende week is het zover, volgende week ga ik eindelijk de dames achter de schermen van Tante Betsy ontmoeten...Yihaaa! Nog tien nachtjes slapen...
Én als klap op de vuurpijl mag ik bij de winter 2017 fotoshoot zijn, samen met de andere Tante Betsy blogster Hilde van Hillybilly Beauty. Ook Hilde ontmoet ik dan voor het eerst, leukk!
Ik denk dat we met ons tweeën zullen staan te stuiteren...poink poink...


Jullie snappen wel dat we dan nog geen foto's mogen laten zien van die collectie, maar Hilde en ik maken er vast wat leuks van. We gaan elkaar lekker op de foto zetten...och we gaan het zien, ik maak er wel een leuke rapportage van :). Het zal in ieder geval een feestje zijn! Heb ik al gezegd dat ik in stuitermodus ben?!Zo girls ik ga er weer een einde aan breien, de resterende foto inzendingen houden jullie nog even van me tegoed ;). Vandaag heb ik Dress Ola Bouquet Black met een zwarte thermolegging aan en mijn Black Hoodie fit en natuurlijk mijn ZOO Adventure outdoorboots (vind het wel fijn om deze winter in te lopen zonder op mijn gezicht hoeven te gaan met gladde cowboylaarzen ;)). De kerstboom is een leuke en gewillige achtergrond voor nu hihihi hohoho. 


Lots of love from Susan

21 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Hihi jij ook al in de stuitermodus of nog steeds whahaha. We maken er samen met de dames van Tante Betsy een feestje van! Yihaaa! Dikke knuffels!

   Verwijderen
 2. Wat een leuk vooruitzicht. Heel veel plezier volgende week, geniet van deze mogelijkheid! Leuk dat je Tante gaat ontmoeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf hoor, bij Tante Betsy zelf en fotoshoot! en in het andere gebouw nog meer dames aansteken met het tante Betsy virus��

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He wat leuk. Ik kan me voorstellen dat jullie staan te trappelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf vooruitzicht! Ben benieuwd naar je blog post hierover.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel plezier bij Tante Betsy samen met Hilde! Ik snap dat je nu al staat te stuiteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Margreet Hietkamp20 december 2016 om 21:53

  Wat super! Ik ken ze natuurlijk al��. Altijd leuk om de gezichten en de mensen erachter te zien. Heel veel plezier en doe ze de groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Stuiter, stuiter, helemaal niets van te merken hoor Susan ;-)
  Fijn dat jullie op een leuke nieuwe werkplek zitten waar jullie het naar de zin hebben...je collega's zullen zeker besmet worden met het Tante Betsy virus hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een heerlijk vooruitzicht voor jou en Hilde. Een hele belevenis. Dat stuiteren kan ik mij voorstellen. Jammer dat wij dan nog niks mogen zien. Ik ben zo benieuwd! Maar goed we zullen er wel een uitgebreid verslag van krijgen, jou kennende😉
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh Susan en Hilde wat gaahaaf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
  Ik kan me voorstellen dat jullie een stelletje stuiterballen zijn!!!! :D
  Ontzettend veel plezier! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Spannend, ben benieuwd naar je verhaal. Maar eerst nog even kerst...Fijne feestdagen voor jou en je gezin.

  Lieve groetjes, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk dat jullie haar gaan ontmoeten! Ik ben heel benieuwd naar haar. Er komt vast een mooie reportage van. Veel plezier alvast en geniet van de voorpret! Groet Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat gaaf! Ik wens jullie alvast veel plezier bij Tante :)
  Succes met uitpakken op de nieuwe locatie en ook daar veel werkplezier ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk dat het nu eindelijk gaat gebeuren. Ik wens jullie super veel plezier op de fotoshoot en heel veel succes met geheim houden wat jullie allemaal voor moois hebben gezien. 😉 veel plezier ook op je nieuwe werklocatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk dat je Tante Betsy gaat ontmoeten! Het is je zo gegund. Eerst nog maar even genieten van de kerst. Veel plezier ook op je nieuwe werkplek. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Veel succes op je nieuwe werklocatie!
  En wat een mooie combi dat roze met zwart, bij je fleurige boom!
  Alvast fijne feestdagen!
  Groetjes Miranda Buter

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Veel succes en veel plezier op je nieuwe werkplek. Gaaf bij Tante Betsy op bezoek. Geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik zou maar niet te veel stuiteren - - anders stuiter je er zo voorbij! het is begrijpelijk dat je niets mag laten zien van de nieuwe collectie - die eer moet tante natuurlijk zelf hebben. Maar een foto van jullie & tante zal vast al een mooi resultaat zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een lieve reacties girls, ja Hilde en ik weten het al een tijdje en zijn niet meer te stuiten. Zo gaaf om zo'n fotoshoot mee te gaan maken, zo gaaf om de wintercollectie 2017 te mogen zien en zo leuk om elkaar eindelijk te ontmoeten en natuurlijk Tante en de nichtjes, iedereen achter de schermen van Tante Betsy.
  We maken er wel wat leuks van, zodat jullie ook kunnen meegenieten! Dikke knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.