maandag 26 december 2016

Happy Tante Betsy Family Monday


Hey girls vandaag is het tweede kerstdag en ik weet even niet wat te posten. Een outfit of the day bespaar ik jullie want ik hang al twee dagen in bed met manlief heerlijk kerstfilms te kijken. 
Ik had besloten om vandaag wel lekker op de bank te zitten, maar in bed is het lekker warm en daar staat ook een klein kerstboompje whahaha. De foto hieronder is van vorig jaar ;). 


Daarbij hebben de nieuwe buren kerstparty en merk ik toch wel dat de muren dun zijn en beneden hoor je echt alles...ze houden van muziek met een flinke bas wat flink doordreunt. Maar verder zijn we wel blij met onze nieuwe buurtjes hoor ;). 


Weet je ik ga random wat Tante Betsy foto's laten zien die ik al scrollend tegen kom in mijn filmrol. En wie weet voeg ik dan wel wat tekst toe. 

Oh ja deze tweede foto inzending van Caro had ik nog niet gedeeld ;). Leukk!

Ook Elke stuurde een tweede foto in die ik nog niet gedeeld heb. 

Deze lieve collage van Frederike deelde ik wel al, maar die past perfect bij de overige foto's :). 
Ik heb meteen ook maar de titel aangepast van Happy Tante Betsy Boxing Monday naar Happy Tante Betsy Family Monday...zo blijf ik toch dichtbij wat ik met mijn blog wil uitdragen. 

Hihi ik kom opeens al scrollend deze leuke foto tegen. Oh sorry ik weet even niet meer van wie, oops. 
De foto hieronder is van Esther dat weet ik dan wel weer ;). 


Weet je als jullie als moeders happy zijn en lekker in je vel zit en je fantastisch in je Tante Betsy jurkje voelt dan draag je dat ook uit naar je kids. Dus wees niet zo streng voor jezelf en wees blij met je lijf, zo geef je de juiste signalen door naar je dochters en zonen. 
Als jij alsmaar zegt dat je je niet prettig in/met je lijf voelt of dat je niet mooi bent, dan zend je in feite de verkeerde signalen door. 
Dus girls wees blij met je lijf én met je vrouwelijke rondingen! Ook als je die niet hebt ;). 


Ja girls en zo weet ik opeens wel waarover te bloggen ;) hihi. 
Geniet nog van je avond!

Lots of love from Susan

9 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ik heb niets bijzonders gedaan Claudia...het vak opende zich veel lager, maar misschien lukt het om nu te reageren :). Dikke knuffels!

   Verwijderen
 2. Heerlijk film kijken! Hier ook vandaag met het hele gezin!
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja heerlijk hè?! Maar nu vind ik het ook wel weer genoeg geweest en ben er wel aan toe om weer wat meer te bewegen ;).
   Dikke knuffels!

   Verwijderen
 3. Ja nu zie ik het vak wel. Geen idee wat er mis ging. Ik lees je blog altijd via de telefoon vanuit Facebook.
  Wat ik wilde zeggen na lezing van je blog was "Hear Hear!!".
  Groetjes 😘

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had hetzelfde gedaan, maar klik dan wel altijd op het woord 'Delen' rechtsboven en klik aan 'Openen in Safari' (ik heb een iPhone). Want anders kan ik zelf niet reageren (en anderen vaak ook niet).
   En zag het witte vak dus veel lager staan als anders toen ik klikte op reactie toevoegen...
   Maar het is gelukt! Dat is het belangrijkste ;). Dikke knuffels!

   Verwijderen
 4. Wat een mooie blog ,zonder wellicht te weten wat je wou schrijven heb je een mooie boodschap doorgegeven zo tussen de regels door, bij de een past dat misschien net iets meer als bij de ander, zo leren we allemaal van elkaar. Dat vind ik ook zó leuk in de Facebook groepjes en ook in jouw blog, ee delen een passie voor mooie jurkjes en rokjes, maar ik proef en ervaar toch ook veel positiviteit, warmte en vrolijkheid, kortom; de happines zit in je en dat voel je, en wat jezelf ook zegt dat geef je door aan anderen! Bedankt voor de mooie woorden Susan zo op het laatst van het jaar ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke vrolijke foto's weer!
  Wij hebben ook 2 dagen niks anders gedaan dan op de bank series op Netflix gekeken. Heerlijk, alsof de buitenwereld niet bestond.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.