donderdag 8 december 2016

Xmas tree photoshoot Thursday


Hey girls ik deed in de namiddag een fotoshoot en vond het wel grappig om mijn roze kerstboom, die ik scoorde bij de Heuts automaterialen, te gebruiken als photoshoot prop. Zo werd het een Xmas tree photoshoot whahaha oh nee hohoho :). Ik kreeg deze mooie jurkjes van Tante en bij deze Dress Tammy Winterflower Brown merkte ik dat ik wat kleur bij mijn gezicht kon gebruiken. 


Een geweldig leuk jurkje, ik vind die print zo super leuk. Al die kleurtjes in die jurk, heerlijk! Ik hou nu eenmaal van kleur. 


Maar ik heb het idee dat het bruin me wat flets maakt. Maar het kan ook zomaar zijn dat ik gewoon even moet wennen ;). En ook omdat ik wat moe ben en niet zo lekker in mijn vel zit vanmiddag (no worries deze fotoshoot en een gezellig chatgesprek met Tante Betsy girl Patricia doet heel veel goed :)). Tante stuurde me ook Dress Tammy Winterflower Blue en wow die staat eigenlijk heel leuk. 


Toevallig zag ik gisteren een foto van mezelf voorbij komen waarop ik hem ook aan heb bij Pantalone in Eindhoven. 
Ja zo krijg ik soms jurken van Tante die niet op mijn wishlist staan maar die me verdomd mooi staan. Ja die Tante weet wel wat me staat...nou ja ons staat ;) hihi.
 
Ook deze jurk heeft zo'n lieflijke bloemetjes print. 


In mijn pakket zat ook Dress Ola Bouquet Blue, wow die grote mooie print blijft ook gaaf. Ik heb deze al in het zwart en groen, maar deze blauwe is toch ook wel heel mooii!


En ik ben niet de enige die dat vind. Ik schreef al eens eerder een blogpost over de Ola jurkjes met diverse foto's van Tante Betsy girls. Ik maakte nu even een collage van Tante Betsy girls met Ola Bouquet Blue jurkjes, zo zie je hoe ze bij diverse vrouwen staan. 


Oh ja voordat ik het vergeet vanaf morgen mogen de Tante Betsy verkooppunten officieel Tante Betsy items in de Sale doen. Tante volgt ook binnenkort. 

Lots of love from Susan