vrijdag 16 december 2016

Tante Betsy 'Xmas' Sale Friday


Hey girls vandaag lekker rustig aan gedaan en op mijn gemak de kerstboom versierd. Hij is nog niet helemaal klaar, maar dochterlief was in de namiddag even thuis en ik wilde het Mila Cornflower Blue jurkje even opsturen naar Tante Betsy girl Jolanda. Morgen is er weer een nieuwe dag ;). Er hangen nu al heel veel ballen en ornamenten in maar her en der mag hij nog wat opgevuld worden hihi. 


De Facebookers onder jullie zullen Tante haar aankondiging wel hebben gezien dat de Sale vanmorgen officieel van start is gegaan. 
Ik ben heel benieuwd of jullie nog wat hebben kunnen scoren bij Tante Betsy in de webshop of wie weet heb je in een van de vele Tante Betsy verkooppunten (klik hier voor de lijst) Tante Betsy items gescoord.
Ik heb weer een Belgisch verkooppunt toegevoegd aan de lijst; Seventy One in Antwerpen en ik heb ook gehoord dat in Roermond een Tante Betsy verkooppunt komt (Our Favourite Shop) miv de nieuwe collectie (dat is alweer wat korterbij ;)).


Vandaag heb ik me gehuld in sweatvest Lotte Jeans (ik draag hem graag als jurk), heerlijk makkelijk om lekker in huis te relaxen...nou ja iedere jurk van Tante is daar voor geschikt ;). Ik draag er een jeanslegging onder van de Lidl.
Ik zie dat de jeansversie uitverkocht is, maar Lotte Green, Lotte Brown en Lotte Blue zie ik hem wel nog in diverse maten. Ik draag gewoon de L in dit vest/jurk en hij heeft een mooie lengte.
Binnenkort maak ik wel een leukere kerstboomfoto mét fleurige jurk. 


Ik kreeg goede zin van mijn kerstbomen versieren, ik heb hem de afgelopen twee jaar niet opgezet (omdat er een kastje in de weg staat) maar ik heb nu voor de kleinere kunstboom gekozen en merk dat ik het gemist heb en dat het veel te leuk is om zo'n überkitschige kerstboom ervan te maken.
Ja ook aan manlief is gedacht, er hangen een aantal classic mini coopers in de kerstboom, twee glazen ornamenten (waar we stad en land voor hebben afgereisd) en wat miniaturen in een plastic kerstbal ;). Met kerst hangen er dan ook nog chocolaatjes in :).


Zo girls ik ga weer lekker verder relaxen, zodat mijn batterij goed kan opladen. Een heel fijn weekend gewenst!
Vergeet niet mee te doen met de Tante Betsy blog Giveaway, laat een reactie achter onder de winactie blogpost én vergeet niet je Tante Betsy foto in te sturen.
Sorry girls vandaag dus ook nog geen foto's, ik denk dat ik die deel na de actie, dan heb ik hopelijk wat meer tijd. Denk eraan de actie loopt tót 19 december!


Lots of love from Susan