donderdag 27 oktober 2016

Ola la Thursday


Hey girls vandaag een overvloed aan Ola jurkjes van de nieuwe collectie. 
Ik heb zelf Dress Ola Bouquet Black én Green én Dress Ola Flora Red, ik draag zelf een L. Mijn afmetingen zijn; bustewijdte 112cm, taille 100cm, heupwijdte 113cm. Zo krijg je beetje een idee ;).


Nu zag ik pas een reactie van een Tante Betsy girl dat ze vond dat dit meer een jurk was voor dames met een grotere boezem.
Máár ik heb ook foto's in de aanbieding van Tante Betsy girls met niet zo'n grote boezem als ik heb en ik wil even met deze foto's laten zien dat dat zeer zekers ook kan. Je moet je er natuurlijk wel prettig in voelen, er happy van worden. Maar is dat niet in ieder jurkje?!Evy, Lenie en Esther allemaal in Dress Ola Flora Blue.
Petra, Hilde, Hanne en ik in Dress Ola Flora Red

Adriëtte in Dress Ola Flora Green


Drie onbekende dames in Dress Ola Flora Black (twee dames zijn van Tante Betsy verkooppunten en een dame oh durf het niet te zeggen, niet te herkennen door de Selfie look ;) hoop dat jullie het niet erg vinden dat ik je foto hier deel :). 


Thea, Wendy en Petra in de Ola Takkie jurkjes. Thea in Dress Ola Takkie Green en de andere twee dames in Dress Ola Takkie Black (ohlala ik zie dat er ook nog een blauwe versie is ;)).
Dan hebben we nog de Ola Bouquet dresses. 

Karen en Corine allebei samen in Dress Ola Bouquet Blue
Ja daar zijn ze nog een keer...ja girls er komen een aantal foto's terug die ik al eens eerder deelde, maar nu is er eens een overzicht van alle Ola jurkjes bij elkaar. 
Alsook Binnie van SoMuch, Lenie en een jurkjeszusje (heb je hoofd er even 'afgehakt' ;). 

Hanne, ik en Lianne in Dress Ola Bouquet Green
Van Dress Ola Bouquet Brown een foto van Monique en van Dress Ola Bouquet Black nog een foto van mij. Zo girls dat was het weer, SoMuch heeft aanvulling gekregen van jurkjes en wie weet nog meer Tante Betsy verkooppunten. In mijn Tante Betsy verkooppunten lijst zie je ook de Facebook pagina's van de stenen winkels, wie weet plaatsten ze ook wel een update of bel ze als je een jurkje zoekt dat bij Tante Betsy niet meer te koop is in de webshop

Lots of love from Susan

7 opmerkingen:

 1. Het blijft een leuk jurkje! Vind hem bij iedereen leuk staan, wel of geen grote boezem. En wat een leuke kleuren en printjes!!! X jet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij alle dames staat het leuk. Ik ben zelf niet zo van die overslag en zo'n bandje. Ik hou meer van zakjes en knopen. De printjes zijn super leuk. Vooral die kleine bloemetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige jurken. Ik vind ze allemaal even mooi staan, grote of kleine boezem. Wat mij betreft kan het beide.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat enig om te zien, zelfde model jurk in zoveel verschillende prints en met zoveel verschillende dames!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zoals jij al laat zien, het maakt niet uit wat voor figuur je hebt. TB staat eigenlijk iedereen. Als je jezelf er maar fijn in voelt! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Persoonlijk vind ik dit model niet geschikt voor mij... De plooitjes flatteren mij niet helaas, jammer want de Ola Takkie Black print vind ik zoooo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dit model heel leuk staan bij jullie, maar niet bij mezelf. Heb hem nu 2 keer gepast en tis echt mijn ding niet met die plooitjes. net als dress mila,bleef plukken aan de plooitjes.Wel jammer want de printjes zijn heel leuk.
  Maar gelukkig is niet iedereen hetzelfde :-)

  Lfs patricia

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.