zondag 30 oktober 2016

Love my Tante Betsy boots Sunday


Hey girls ja hoor het gaat alweer eens over laarzen hihi, een andere verslaving van me. 
Dit weekend kreeg ik mijn derde paar Tante Betsy cowboy laarzen binnen. 
Deze keer een rood paar dat ik kocht bij de Oude Bieb te Zeewolde. 
Neeeh we reden er niet helemaal heen om de Tante Betsy laarzen te kopen alhoewel dat ooit wel een keer in de planning zat. 
Met kerst zal dat alweer twee jaar geleden zijn, hier op mijn 365 dagen creatief blog schreef ik er over...maar ik dwaal af whahaha. 


Ik kocht een aantal weken geleden lichtroze Tante Betsy laarzen via Marktplaats, maar die bleken me dus te klein te zijn zoals jullie inmiddels wel al hebben kunnen lezen. 
Ondertussen zijn ze verkocht en de koopster die ook een paar groene Sendra laarzen van me kocht is er enorm happy mee.


Maar daardoor begon mijn zoektocht, ik had wel eens op marktplaats foto's gezien van Tante Betsy laarzen bij de Oude Bieb dus nam contact op. Het duurde een tijdje voordat Corine me vertelde welke maten en kleuren ze nog op voorraad hadden. Ja er bleek een paar in mijn maat te zijn (maat 39/085), maar dat waren rode. De lichtroze waren een grote maat dat had ze me wel al meteen doorgegeven. 


Nu had ik al een paar rode cowboylaarzen...oh nee zelfs twee paar...een paar hoge Sendra laarzen en een paar Go West laarzen die eigenlijk meer in mijn kast stonden als aan mijn voeten, dus het werd tijd dat die verkocht werden. De laatste keer had ik ze aan tijdens de Internationale Mini Meeting ;). 


Ik gaf aan Corine aan dat ik even geen budget had en ze zou ze voor me reserveren, ik had namelijk ook op haar antwoord moeten wachten. Inmiddels zijn alle zes mijn laarzen verkocht die ik op marktplaats had en was er weer budget. 
De Tante Betsy cowboylaarzen zijn inmiddels ook hier op Marktplaats te vinden, met meer Tante Betsy jurkjes van oude collecties. 


Mijn donkerroze paar kocht ik ook op Marktplaats dankzij een tip van een jurkjeszusje. Ik deelde de link onlangs al in de blogpost 'Tante Betsy loves boots Wednesday'. Ik zie dat de blauwe cowboy laarzen reeds verkocht zijn, maar de donkerroze en de groene zijn nog steeds op marktplaats te koop. 


Wacht niet te lang, want het zijn hele gave laarzen en je komt ze niet gauw tegen. Ik zie nu dat ze ook geborduurde Suzani laarzen te koop heeft, ook mooi. 


Nou ja een Tante Betsy girl tipte me hier wel met een link naar een Amerikaanse website, Sheplers. Maar daar komen nog invoerrechten en extra kosten bij, dus let op! Dit zijn trouwens de medium versie, iets breder, net zoals mijn groene ;). 


Mijn groene Tante Betsy laarzen daar ben ik nog steeds heel blij mee en dat moge duidelijk zijn anders had ik nu niet opeens drie paar whahaha. 

Lots of love from Susan

9 opmerkingen:

 1. Oeh, zo leuk die kleuren laarzen.Er is altijd wel een jurkje waar je ze onder kan dragen.
  Gelukkig nog in je maat gevonden.
  Lfs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze staan je super! De paarse bij De Oude Bieb zijn ook leuk zeg. Ik draag liever wat hogere laarzen met een ronde neus. Heb intussen ook al een aardige collectie 😁. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleuren zijn deze laarzen. Het is dat ik niet van de cowboy laarzen ben. Ze staan je goed. Bij de oude bieb zie ik weer veel moois staan. Heb al eens een jurk van ze gekocht en denk dat ik nu nog een mailtje stuur (hihi).

  Groeten Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je laarzen geweldig! (Maar dat wist je al. ;-)) Ik ga ook eens neuzen bij de oude bieb. Bedankt voor de tip maar weer. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De laarzen zijn super!
  Is het echt leer?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Keep om walkin' girl, lookin' good!
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk hoor al die kleuren. Fijn dat je weer laarzen heb gescoord. Die geborduurde zijn heel mooi maar je kan ze alleen dragen onder een effen kleur. Mijn voorkeur gaat ook uit naar iets hogere laarzen en rondere punt.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.