zondag 23 oktober 2016

Happy blogging Sunday


Hey girls soms heb ik allerlei ideëen in mijn hoofd, allerlei teksten wat ik allemaal met jullie zou willen delen, maar als ik dan tijd maak om te gaan bloggen komt niks in me op of in ieder geval niet in die mooie bewoordingen die ik eerder wel in mijn hoofd had. Een jaar aan het bloggen op mijn Tante Betsy blog, met de aanloop daar naar toe heb ik me ook afgevraagd of ik misschien niet beter kon overstappen naar Wordpress. Veel blogs die ik nu wel eens lees zijn allemaal Wordpress blogs, met mooie vormgeving en handige gadgets. 
Ik lees blogs die samenwerken met persbureaus, die allerlei gesponsorde produkten krijgen, naar pers events gaan en ik laat door mijn hoofd gaan waar ik heen wil met mijn blog. Ik besloot vooralsnog lekker op mijn kneuterige blog op blogspot te blijven bloggen. Nou ja ik vind mijn blog niet kneuterig hoor, maar vind het vooral gezellig en ik denk en weet ook wel dat jullie dat ook vinden. 
En voor jullie ben ik dit blog begonnen, voor de dames die net zoals ik volslank zijn of in ieder geval niet zo slank zijn als de Tante Betsy modellen ;). 
Daarom ben ik dan wel niet zo interessant voor allerlei sponsors, but so be it. Heb jij een produkt dat perfect past bij de Tante Betsy jurkjes mag je me altijd benaderen, dit is mijn sponsor pagina.
Het gaat niet om het gratis krijgen van produkten maar meer om jullie te laten zien hoe je je Tante Betsy jurk kunt dragen, kunt combineren. En dat ook jij als je een XL't je hebt of zelfs een XXL draagt er ook prachtig kunt uitzien in zo'n vrolijke Tante Betsy jurk. Oh misschien val ik wel in herhaling, zit er heel dik in, ik klets gewoon een eind weg. Zijn er nu dingen die je mist of die je vaker zou willen zien terug komen, laat het me dan weten.
Ja ik weet dat ik nog foto inzendingen moet gaan delen, wie weet gooi ik er wel een paar hier tussen mijn gekwebbel in (even zonder namen). Ik zag in ieder geval dat ik sinds mijn blogverjaardag op 24 september nu zo'n 100 meer likers/volgers op Facebook erbij heb, 819 likes. 
Dat er de afgelopen maand zo'n 18.000 pagina weergaven waren en 2400 gebruikers tov de maand ervoor. 
Ik heb een aantal maanden geleden Google analytics toegevoegd, hoe het allemaal precies werkt weet ik nog niet. 
Maar het zijn groeiende aantallen en dat is leuk, want hoe meer Tante Betsy girls mijn blog vinden hoe leuker. 


Alhoewel zoveel Tante Betsy girls meer, ook meer werk betekenen hihi.
Ik krijg wel eens wat vragen en mailtjes en het lukt me nu al niet om altijd op iedereen te reageren en om er nu straks een dagtaak aan te hebben is ook niet mijn bedoeling. 
Och we zien wel waar het allemaal heen gaat, ik ben in ieder geval het allerblijste van de Tante Betsy girls die hier een reactie achterlaten. Én natuurlijk ook met al die leuke Tante Betsy foto's, het zijn twaalf foto inzendingen geworden. Heb je ook wat leuks te bekijken tussen mijn gekwebbel door ;). En natuurlijk ook met de reacties op mijn Facebook pagina en Instagram account. Dankjewel girls! Ik lees ze altijd ook al vind ik niet altijd de tijd om te reageren. Zo nu heb ik toch weer wat met jullie gekwebbeld, ik hoor het graag als je nog iets mist, niet dat ik kan beloven dat ik er dan meteen over ga bloggen, maar wie weet. Je mag ook vertellen wat je leuk vind aan mijn blogposts en waar je meer van wilt zien ;).Lots of love from Susan

20 opmerkingen:

 1. Zie weer veel nieuwe foto's ,wat leuk weer.
  Lfs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja ik dacht ik pleur ze er gewoon tussendoor zonder al de namen erbij te vermelden en welke jurk ze dragen. Heb er nog heel wat te delen, maar ik geniet er zelf ook enorm van om al die vrolijke foto's te bekijken. Knuff!

   Verwijderen
 2. Goed Susan dat er steeds meer bezoekers komen. Gezellig. En dat is nu ook precies wat ik op jou bl ook geen vind. Het is niet perfect maar wie is dat wel? Het is niet commercieel maarcwie zit daar op te wachten. Daar zijn al genoeg anderen die dat doen. Nee ik vind het prima zo. Ga vooral doorof klink ik nu wel heel erg als Berry Stevens, Hahaha.

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat ik op jou blog vind moest er staan. ☺

   Verwijderen
  2. Whahhaa ja ik had het wel begrepen. Ja gewoon een gezellig Tante Betsy blog, een gezellig thee leut blog. Deze tante vind het het leukste als jullie er blij van worden ;). Knuff!

   Verwijderen
 3. He Susan, ik zat van de week een beetje in een dip en toen ben ik op je Facebook site maar eens foto's gaan bladeren en ik werd weer helemaal blij! Vind het blog altijd leuk en gezellig on te lezen, groetjes en knuffels vanaf het eiland, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat fijn Corine dat je weer blij werd van het bekijken van mijn Tante Betsy blog foto's. Ik had van de week ook een dipje, hing misschien wel weer in de lucht. Ik ben daar zelf vrij gevoelig voor, met de diverse maanstanden en hoe planeten staan... Goed dat je het hebt weten om te buigen. En och soms is het helemaal niet erg om in een dipje te zitten en de boel de boel te laten. Nu met al die veranderingen die gaande zijn kom ik soms tot helemaal niks, maar tijd maken voor een blogpost doe ik wel. Dikke knuffels vanuit het zuiden van het land hihi

   Verwijderen
 4. Weer een hoop nieuwe foto's van tante Girls

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je blog blijft leuk. Elke dag. En kneuterig??? Valt best mee. Gewoon leuk. Misschien wordt het tijd voor personeel om de mails te beantwoorden. Haha. Ga maar lekker zo door. Ik geniet elke dag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahaha personeel...op vrijwillige basis dan wel hè?! Nee laat mij maar lekker mijn ding doen. En zoals ik al net hierboven schreef soms kom ik tot niks, so be it ;). Knuff!

   Verwijderen
 6. Blijf maar gewoon heerlijk bloggen, kneuterig of niet :) knusje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja hoor ik blijf lekker gezellig kwebbelen. That's me. Knuff!

   Verwijderen
 7. Blijf maar gewoon heerlijk bloggen, kneuterig of niet :) knusje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind je blog prima zo. Lekker gezellig voor vrouwen die blij worden van Tante Betsy kleding en van de manier waarop jij het allemaal brengt op dit blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is altijd gezellig om jou Posts te lezen en wat een leuke foto's weer.
  Toch fijn dat je weer meer volgers en belangstellende hebt. Dat maakt al het werk de moeite extra waard!
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een leuke gezellige blog. Gewoon zo doorgaan!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.