zondag 16 oktober 2016

Happiness in a dress Sunday


Hey girls gisteren deelde ik twee collages met Tante Betsy girls waaronder wat foto inzendingen voor de inmiddels verlopen Tante Betsy kadobon winactie. 
Vandaag ga ik de foto's stuk voor stuk delen, wel zo fijn om te zien hoe de jurkjes er echt uit zien aan het lijf van de Tante Betsy girls. 


Sandra stuurde een collage in, ze kocht net zoals ik Dress Button Down Black bij Tante Betsy verkooppunt Pantalone. En zoals je in de collage kan zien maakte manlief de foto's ;) whahaha. 


Esther stuurde een collage in met diverse jurkjes van de nieuwe collectie; Dress Twiggy Gradica Green, Dress Tammy Bouquet Black (als ik dat goed zie) en Dress Bibi Cornflower Red


Adriëtte stuurde me deze foto onlangs in Dress Ola Flora Green.
Altijd fijn om buiten de winacties Tante Betsy foto's te krijgen, zo krijgen jullie ook een idee hoe de jurkjes van de nieuwe collectie staan. Rokjes/shirt/pants foto's zijn ook welkom!


De collage van Hanne was geen foto inzending voor de winactie, maar dit is de jurk die ze kocht van de gewonnen kadobon bij de Facebook winactie. Dress Pippa Black en ze is er helemaal happy mee. 


In de andere collage die ik gisteren deelde, acht foto's van diverse Tante Betsy girls.


Wendy in haar Dress Tammy Winterflower Black, zij heeft deze gekocht bij Tante Betsy verkooppunt SoMuch en toevallig is zij ook degene die de kadobon van SoMuch winactie gewonnen heeft. Ze gaat er binnenkort heen ;). 


Evy in Dress Tweety Black, ook zij won een kadobon maar dan bij de winactie van Tante Betsy verkooppunt Pantalone. Haar kadobon heb ik inmiddels verstuurd en is neem ik aan in goede orde ontvangen. 


Sanne haar foto (Facebook winactie) is gemaakt bij Pantalone, ze draagt Dress Twiggy Green als ik me die naam goed herinner (wintercollectie 2015/2016). Dat is hetzelfde model als de huidige Twiggy jurkjes. 


Helemaal rechts een foto van Thea dit was geen foto inzending, maar deze Dress Ola Takkie Green staat haar zo geweldig en ik wilde hem even delen. 


Jolanda deelde bij de Facebook winactie een foto van haarzelf in Dress Mila Cornflower Blue


Lianne deelde deze foto bij de Facebook winactie in haar allereerste Tante Betsy jurk, Dress Ola Bouquet Green, en ze heeft er meteen nog twee gekocht. Zo herkenbaar als je eindelijk een jurkjesmerk vind waarbij de jurken je prachtig staan. 


Truida draagt op de foto Shirt Dress Petrol als ik dat goed zie. Ze staat liever achter de camera als ervoor, maar ze geeft mij en Tante Betsy een duim omhoog. 


Petra deelt hier een foto van haar Dress Tammy Winterflower Brown, door haar man gekocht bij Tante Betsy verkooppunt Holy Cow. Volgens mij deelde ze deze bij de Facebook winactie. 

Staan de dames niet prachtig in hun jurken?
Zo leuk om te zien al die verschillende dames met al die verschillende figuren en stuk voor stuk zo mooi. Ja die Tante Betsy maakt prachtige jurken en weet precies hoe onze mooiste punten van ons lijf te benadrukken. 

Lots of love from Susan

Ps het kan zijn dat ik sommige foto's al eerder deelde, ik heb er dan ook zoveel om te delen hihi. 

9 opmerkingen:

 1. Wauw! Heerlijk altijd; heel veel foto's van heel veel verschillende dames in heel veel verschillende Tante Betsy's, yeah!!
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die mannenfoto van Sandra whahahaha kostelijk!
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's. Goed om te zien hoe de jurkjes bij andere dames staan! Leuk die foto van Sandra gemaakt door haar man, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat staan ze prachtig bij de dames... En wat hebben ze toch een goede smaak. :-)

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk weer om te zien al die verschillende modelletjes. Ik ben heel benieuwd of er iemand is die de dress ola takkie black heeft gekocht en hoe die staat. Ik ben hem in de winkel nog niet tegen gekomen.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo leuk om te zien dat er zoveel verschillende meiden zijn die tante betsy jurkjes dragen. Zo heb je een goed beeld hoe de jurkjes staan. En zoals ze bij Say yes to the dress zeggen: het gaat niet om de maat maar om het silhouet. Ik vind al deze jurkjes stuk voor stuk super mooi staan bij de tante betsy girls! En Susan, ik lees altijd met veel plezier jou blog! Ga vooral zo door. Hoop je een keer in het echt te mogen ontmoeten.

  Dikke kus en knuffel van mij, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.