woensdag 26 oktober 2016

Happiness in a Tante Betsy dress Wednesday


Hey girls nog steeds in relaxmode, en nee nog steeds niet bij geslapen of uitgeslapen...maar wel net genoten van de HBO film; Hector and the search for happiness
Zoeken naar geluk, ik neem aan dat jullie inmiddels wel weten dat je niet hoeft te zoeken naar geluk ergens in de toekomst.Het is belangrijk om dat geluk in de kleine dingen te vinden om je heen, genieten van de kleuren van de herfstbladeren, genieten van een mooie wolk in de lucht. Geluk is genieten van al die mooie kleine momenten. Geluk is niet iets wat je zoekt, maar vind in de dingen die je al hebt. 
Het gras is niet groener bij de buren dus zie je eigen geluk dat er gewoon al ís, tel je zegeningen. 
En voel je je niet gelukkig, affirmeer dit dan zodat je het wel gaat voelen: 'ik ben gelukkig', 'ik ben geliefd', 'ik ben blij'.
'Mijn gedachten zijn positief en vreugdevol'. 'Dit is een nieuwe dag, vandaag maak ik opnieuw aanspraak op al het goede en creëer ik niets dan het goede'.Happiness in a dress is natuurlijk ook dé slogan die Tante Betsy gebruikt. En wat worden we toch blij van al die mooie leuke vrolijke jurkjes van Tante Betsy. Die Tante weet wel waar ze ons een plezier mee doet. Dus tussen mijn wijze woorden door happy Tante Betsy girls random gekozen uit mijn filmrol. Lots of love from Susan

11 opmerkingen:

 1. wat een prachtig blog weer, helemaal om happy van te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is allemaal waar, maar soms heb je van die momenten. Ik heb dus nu zo een periode waarin ik niet vooruit te branden ben, nergens zin in heb met het gevolg dat ik mij verveel, geen energie heb en al denken bij het opstaan, ik wou dat het al weer avond was dan kan ik tenminste tv kijken dat geeft weer wat afleiding😟
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gewoon lekker toestaan deze periode, gewoon eens lekker niks doen en gewoon eens overdag tv kijken. Niet zo streng voor jezelf zijn, maar een lieve vriendin voor jezelf zijn. En wie weet komt uit het niets doen vanzelf weer inspiratie om lekker te gaan haken. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 3. :-) Het valt niet altijd mee om happy te zijn maar het is het proberen waard..

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is waar Dinah, maar met een positieve blik dingen bekijken en dankbaar zijn voor alles wat je wel hebt, helpt wel. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 4. Mooie woorden. Vandaag ook rustig aan gedaan na een heel drukke periode. Als ik het te lang te druk heb, voel ik me niet meer happy. Dan heb ik ook even rust nodig. Ik doe wel het een en ander, maar in een rustiger tempo. Heerlijk in een boek gelezen met een kopje thee erbij. Dat zijn van die fijne momenten. Ik hoop dat je je binnenkort weer energiek voelt Susan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja met van die fijne Me-time momenten kun je die batterij weer opladen. Ben ik ook aan het doen geweest. Ga nu ook nog lekker even in een boek lezen en dan slapen. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 5. Inspirerende blogs weer. Ook ik ben gisteren met thee, chips en een film op de bank gekropen. Heerlijk ff niets doen. Geluk vind je inderdaad in kleine dingen en vooral in jezelf. Soms is het wel een zoektocht.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Amen! Ik geniet nu van mijn chocolade pepernootjes, word ik ook heel gelukkig van...hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha, die Hector film heb ik ook gezien, alleen niet helemaal; ik viel er half in :-))
  Hoop dat je je inmiddels beter voelt. Maar misschien lees ik dat vanavond of morgen nog. Ik loop achter (al weken) met blogs lezen, maar doe mijn best om links en rechts wat in te halen. Alleen is het elke keer hetzelfde; even bij en weer een achterstand van dagen. Het loopt hier alles behalve op rolletjes. Maar happiness is er elke dag. Soms iets kleiner, soms iets groter!
  Liefs,
  Sandra xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.