maandag 29 augustus 2016

This is how to do it Monday

Hey girls daar ben ik weer, ik kom weer wat leuke foto inzendingen delen van diverse Tante Betsy girls. 
Ik zie pas een tweetal dames (Patricia en Hilde) die nu bij allebei de winacties mee doen...misschien hadden jullie het nog niet begrepen lieverds, je mag met allebei de win acties mee doen! Ja ook de girls die al eens hebben gewonnen ;). 


Als je geen Facebook hebt zoals Neeltje al eens heeft aangegeven en ook Alexandra aangaf dan is dat heel begrijpelijk. Maar ik zie ook reacties op Facebook en ik weet dat die dames ook wel eens reageren op mijn blog. 


Dus voor alle duidelijkheid girls, er zijn twee afzonderlijke winacties;
De Tante Betsy kadobon winactie van €55 daar laat je een reactie achter hier op mijn blog op blogspot 
Én de Tante Betsy kadobon winactie van €15 daar kun je kans op maken door te reageren op mijn Facebook pagina, klik hier om een reactie achter te laten onder de winactie afbeelding dat je mee doet (en vergeet je Tante Betsy foto niet!).


Corine liet daar (op Facebook voor de winactie van €15) al een reactie achter in haar Dress Soda Dark Blue


Patricia ook (FB) met een foto in haar Dress Holiday (zomercollectie 2015) waar ze de mouwtjes korter van heeft gemaakt (waren driekwart mouwen), ziet er echt super uit! En natuurlijk samen met Spikey <3. 


Hilde liet daar (FB) ook een Tante Betsy foto achter, maar die bleek hetzelfde te zijn als de foto die ze had ingezonden. 
Ja girls het moeten wel twee verschillende Tante Betsy foto's zijn als je bij beide winacties mee doet. 
Ze deelde nu daar de foto van haar Balea winactie op haar Hillybilly beauty blog in Dress Peacock Aqua


En ze stuurde voor de €55 Tante Betsy kadobon winactie een foto in van Dress Belle Green.


Patricia stuurde een romantische foto in van een jurkje uit een oude collectie.


Jasmijn stuurde een mooie foto collage in met haar paarden in Dress Birdie Grey.


Girls wacht niet te lang met je foto in te sturen voor de winactie hier op mijn blog of te laten weten dat je mee doet...deed je dat nog niet doe het dan meteen! De winacties lopen maar tot aanstaande zaterdag, dus een hele korte winactie periode!


En ga ook op mijn Facebook pagina meedoen als je wilt! Daar maak je dan kans op de Tante Betsy kadobon van €15. Ook daar dus melden dat je mee doet en een Tante Betsy foto posten. 

Ben je een Tante Betsy wannabee (heb je nog geen Tante Betsy jurk/rok óf shirt/vest...hoodie) dan kun je toch mee doen, maar dat vraagt wat meer creativiteit...maak er een leuke Tante Betsy collage of zo van...

Lots of love from Susan

9 opmerkingen:

  1. Ja ja, mijn foto komt er gauw aan. Zo weinig tijd, zoveel te doen 😞
    Nog even, dan ga ik ook een foto maken. Hihi nu zit ik in mijn trainingsbroek en hoodie van de Hema. Jullie zien er in ieder geval wel geweldig uit. Misschien moet tante ook maar een loungetuniek/jurk met legging ontwerpen. Voor de luie dagen.😃

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo er zijn al dames creatief bezig, ik zie al leuke foto's. Ik ga nog even aan de slag deze week.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Susan, ben super blij dat ik de soda dark blue nog heb weten te scoren dus ik doe zeker mee en zal snel een foto insturen! Die jurk is heel populair heb ik al gemerkt! Groetjes Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Susan, ben super blij dat ik de soda dark blue nog heb weten te scoren dus ik doe zeker mee en zal snel een foto insturen! Die jurk is heel populair heb ik al gemerkt! Groetjes Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuk de foto's! heerlijk creatief :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lief dat je mijn winactie erbij hebt gezet! Dikke knuf!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige foto's weer! Denk je dat je het allemaal gezien hebt en dan komen er ineens weer heel veel leuke foto's en collages 'langsvliegen' hihihi, top!
    Lieve groetjes,
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk weer al die foto's en foto collages. Ik vind de foto van Patricia in de boot erg mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Op Facebook heb ik net al gereageerd, nu nog even op zoek naar een andere foto om hier in te sturen. Zo leuk dat je al deze acties doet!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.