maandag 29 augustus 2016

This is how to do it Monday

Hey girls daar ben ik weer, ik kom weer wat leuke foto inzendingen delen van diverse Tante Betsy girls. 
Ik zie pas een tweetal dames (Patricia en Hilde) die nu bij allebei de winacties mee doen...misschien hadden jullie het nog niet begrepen lieverds, je mag met allebei de win acties mee doen! Ja ook de girls die al eens hebben gewonnen ;). 


Als je geen Facebook hebt zoals Neeltje al eens heeft aangegeven en ook Alexandra aangaf dan is dat heel begrijpelijk. Maar ik zie ook reacties op Facebook en ik weet dat die dames ook wel eens reageren op mijn blog. 


Dus voor alle duidelijkheid girls, er zijn twee afzonderlijke winacties;
De Tante Betsy kadobon winactie van €55 daar laat je een reactie achter hier op mijn blog op blogspot 
Én de Tante Betsy kadobon winactie van €15 daar kun je kans op maken door te reageren op mijn Facebook pagina, klik hier om een reactie achter te laten onder de winactie afbeelding dat je mee doet (en vergeet je Tante Betsy foto niet!).


Corine liet daar (op Facebook voor de winactie van €15) al een reactie achter in haar Dress Soda Dark Blue


Patricia ook (FB) met een foto in haar Dress Holiday (zomercollectie 2015) waar ze de mouwtjes korter van heeft gemaakt (waren driekwart mouwen), ziet er echt super uit! En natuurlijk samen met Spikey <3. 


Hilde liet daar (FB) ook een Tante Betsy foto achter, maar die bleek hetzelfde te zijn als de foto die ze had ingezonden. 
Ja girls het moeten wel twee verschillende Tante Betsy foto's zijn als je bij beide winacties mee doet. 
Ze deelde nu daar de foto van haar Balea winactie op haar Hillybilly beauty blog in Dress Peacock Aqua


En ze stuurde voor de €55 Tante Betsy kadobon winactie een foto in van Dress Belle Green.


Patricia stuurde een romantische foto in van een jurkje uit een oude collectie.


Jasmijn stuurde een mooie foto collage in met haar paarden in Dress Birdie Grey.


Girls wacht niet te lang met je foto in te sturen voor de winactie hier op mijn blog of te laten weten dat je mee doet...deed je dat nog niet doe het dan meteen! De winacties lopen maar tot aanstaande zaterdag, dus een hele korte winactie periode!


En ga ook op mijn Facebook pagina meedoen als je wilt! Daar maak je dan kans op de Tante Betsy kadobon van €15. Ook daar dus melden dat je mee doet en een Tante Betsy foto posten. 

Ben je een Tante Betsy wannabee (heb je nog geen Tante Betsy jurk/rok óf shirt/vest...hoodie) dan kun je toch mee doen, maar dat vraagt wat meer creativiteit...maak er een leuke Tante Betsy collage of zo van...

Lots of love from Susan