zaterdag 6 augustus 2016

Tante Betsy love Saturday

Hey girls vandaag weer een kortere blogpost, vandaag zijn manlief en ik alweer 11 jaar samen (volgend jaar tien jaar getrouwd voor het geval dat mensen denken dat het onze trouwdag is ;)). 
Samen vanaf dag een en maatjes vanaf dag een, we houden ervan samen dingen te ondernemen, gewoon lekker samen zijn. 
Allebei al een huwelijk (manlief zelfs twee) achter de rug, maar voor ons beiden is dit de eerste relatie waarbij we onszelf kunnen zijn. Dat je mag zijn wie je bent en niet hoeft te veranderen voor de ander. 


Ik deelde op mijn Facebook profiel deze collage van ons tweetjes. Vandaag heb ik dress Mathilde blue aan die ik overkocht van Heidi zodat de Tant Betsy kadobon winactie mogelijk is. 


Morgen is de laatste dag van de winactie, zou je nog willen mee doen, klik dan op deze link http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/2016/07/tante-betsy-give-away-wednesday.html
en geef je op door aldaar een reactie achter te laten én een Tante Betsy foto in te sturen. 


Oops op de foto's die ik net maakte samen met manlief lijk ik best dik...och ja ik hou nu eenmaal van lekker eten en af en toe wat lekkers. 
De foto's maakte ik met de timerfunctie op mijn iPhone en die geplaatst op een statief. 


En een fotoowtje dat ik eerder op de dag maakte, op dezelfde wijze dus. Manlief maakt niet graag geposeerde foto's dus is dat statief een super oplossing voor mij Tante Betsy blog foto's. 

Lots of love from Susan die er weer vandoor gaat, we zijn onderweg naar Duitsland om lekker te gaan eten in onze favoriete Imbisstube, dus ik typ me suf om op tijd alles te delen. 

10 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd, hele fijne dag nog! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd. Fijn dat jullie het zo fijn hebben samen. Heel belangrijk dat jullie lekker zichzelf kunnen zijn bij elkaar. Geniet vanavond in Duitsland!
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd samen,klinkt als fijnigheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd samen,klinkt als fijnigheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gefeliciteerd. En heerlijk toch dat je je maatje hebt gevonden. Ook ik heb dat geluk en gewoon jezelf zijn bevalt goed. De jurken van tante zijn ook hier niet de smaak van manier, maar hij zei laatst wel dat ik er van opgeeft en straal. Dus vooral blijven dragen was zijn mening. Heerlijk toch. Smakelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte gefeliciteerd. Jezelf kunnen zijn is heel belangrijk. Maak er nog een mooie avond van om te vieren dat jullie elkaar gevonden hebben en alweer 11 jaar samen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd! Wat heerlijk dat jullie zo'n mooie en fijne relatie hebben en al 11 jaar samen en gelukkig zijn! Ik wens jullie nog hele mooie en fijne jaren samen toe!
  Die hartjesjurk staat jou ook zo leuk!;)
  Knuffels van Nicolette :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Elke De Vlaminck7 augustus 2016 om 15:25

  Proficiat!! Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.