zaterdag 13 augustus 2016

Showing Tante Betsy dresses Saturday

Hey Tante Betsy girls daar ben ik weer met mijn vierde Youtube filmpje. Vandaag met een filmpje waarbij ik wat jurkjes show die aan mijn waslijn, droogmolen, hangen te drogen. 
Vandaag draag ik Dress Peacock Blue heerlijk dat het weer kan met blote benen onder mijn Tante Betsy jurkje dankzij de mooie Bandelettes. Deze keer draag ik de Black Jasmine en ook draag ik een paar sneakers, volgens mij niet te zien op dit filmpje en mijn Urban Hippies Hip PocketJa girls ik maakte vandaag een paar filmpjes, nou ja eerst een testversie, daarna heb ik een eind weg staan te kletsen tegen mijn iPad in de foto functie whahaha. Daarna nam ik een leuk filmpje op, ik moest er wel mee lachen, maar het zonlicht maakte er een discoshow van...
Daarna deed ik nog een poging, maar toen was opeens de buurman en buurmeisje in de tuin en die hoorde je dus heel goed...
En uiteindelijk dan deze versie, gaan jullie kijken?!
 


Ik ga zometeen kijken of ik wat foto's van andere Tante Betsy girls kan vinden in dezelfde jurken of eenzelfde jurken. Zodat je kunt zien hoe een jurk bij diverse Tante Betsy girls staat. 

Hopelijk vinden jullie het leuk om meerdere jurken eens even live te zien voorbij komen en ook mij weer live te zien voorbij komen.
Ik zeg wel heel vaak uhmmm, maar dat bleek op het andere filmpje ook te zijn dus uiteindelijk voor deze gekozen omdat het licht beter was. Een thumbs up onder mijn Youtube filmpje is altijd leuk en jullie kunnen mijn Youtube kanaal ook gaan volgen. 

Ik vertel ook even dat je de jurken op 30 graden moet wassen en niet samen met jeans! Dat staat geschreven op Tante Betsy haar webshop onder de jurken en dat advies volg ik natuurlijk ook op. Ik was ze altijd samen, ik draag mijn Tante Betsy jurkjes veelal twee keer, ze hangen bij mij te luchten na de eerste keer dragen. 

Lots of love from Susan

13 opmerkingen:

 1. Leuk!!!
  Ik denk steeds alle jurkjes te hebben van dit seizoen die ik leuk vind maar dan zie ik jouw blog of vlog en dan komt er weer iets langs waar ik verliefd op word. Errug!!!!
  Dusse.... Kom maar door met die sale Tante Betsy!!! 😉

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahaha ja te errug hè, ik zag vandaag ook weer Dress Peacock green en vind dat zo'n super jurk...stiekem leuker als mijn Dress Belle.
   Nu ben ik toch wel heel benieuwd welke jurk je leuk vind die je in mijn filmpje gezien hebt. Knuff!

   Verwijderen
 2. Heerlijk filmpje en natuurlijk duim omhoog gedaan op je YouTube kanaal! Knus!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oops per ongeluk deze blogpost twee keer gepost dus de reactie van Heidi maar even gekopieerd en zet ik hieronder;

  heidi van vuuren heeft een nieuwe reactie op je bericht "Showing Tante Betsy dresses Saturday" achtergelaten:

  Leuk weer. Bedankt voor je gezelligheid. Leuk om je te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ik heb me maar ingehouden en niet allebei de filmpjes op Youtube gezet. Die andere was ook leuk, maar ivm het vele felle licht heb ik die toch maar niet geüpload. Knuff!

   Verwijderen
 4. Ik zag in mijn dagelijkse mail van Bloglovin toch twee keer deze blogpost vermeld staan, hoop dat jullie deze toch vinden ;). De andere heb ik verwijderd om het overzichtelijk te houden.

  Eigenlijk als ik zelf nog een keer naar het filmpje kijk denk ik bij mezelf 'had ik toch maar voor het andere gekozen'.
  Dit was dan ook take nummer vier...in ieder geval drie keer een heel verhaal opgedaan...en ik merk dat je dat wel ziet...niet dat het er beter op geworden is...maar okay het is nu eenmaal zo. Hoop dat jullie het toch leuk vinden...
  Dikke knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het gaat steeds beter met je filmpjes, alhoewel ik je niet heel goed kon verstaan. Nee dat ligt niet aan je Limburgs accent hoor 😘 maar het was te zacht gesproken en ik had het geluid van zowel YouTube als mijn computer op max staan. Ben benieuwd of ik de enige was met dat probleem.
  Ik vind die Lola red jou zo mooi staan!
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja ik ben bang dat het komt omdat bij onze nieuwe buren de deur open stond en ik daardoor zachter ben gaan praten. Ik moest ook even mijn keel schrapen na al twee hele filmpjes gemaakt te hebben, dus niet mijn beste filmpje whahaha. Op mijn ipad en iphone kon ik ze allebei goed horen, maar aan een pc kan dat natuurlijk weer anders zijn ;). Dikke knuffels!

   Verwijderen
  2. Ik had al zo een vermoeden dat het met de buren te maken had😀🙃😉

   Verwijderen
 6. Leuk die afwisseling filmpjes wn blogs . Ik houd er van !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi leuk om te horen! Ik blijf denkelijk wel vloggen maar zal er rekening mee proberen te houden dat ik niet te lang klets en toch een gezellige blogpost van maak voor de dames die er niets mee hebben of gewoon lekker screenshots maak voor het bloggedeelte whahaha. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 7. Leuk filmpje Susan. En wat een tijd heeft het je gekost om te maken! Dat doe je dan toch maar weer. Heel leuk gedaan, ik vond het leuk om te bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.