vrijdag 12 augustus 2016

Taking good care of myself Friday


Hey girls vandaag moest ik mijn groene hartjes jurk aan trekken, dress Akke, ik had vandaag de helende kracht van groen nodig. 
Ik was namelijk al op de vroege ochtend aan het janken en ging toch enigzins met tegenzin naar mijn werk. Het liefst was ik in bed gekropen en had ik mezelf vandaag zielig gevonden. Maar zo zit ik niet in elkaar en ben na een chatgesprek met een collegaatje toch gewoon naar mijn werk gegaan. 


Gisteren kregen we namelijk minder goed nieuws op mijn werk, onze nieuwe werkcoach die er pas werkt, maakte gisteren haar laatste dag, het is haar allemaal teveel dus daar kwamen de traantjes weer. 
Het was een hele fijne dame dus dat is wel flink balen, maar het is belangrijk dat ook zij goed voor zichzelf zorgt. 


Vanmorgen hebben we met onze vervangende werkcoach, die al langer bij ons op de afdeling werkt en invalt een goed gesprek gehad met een kop thee en een koekje erbij. Fijn dat we ons hart konden luchten. 
Tijdens onze pauze zag ik de directeur en sprak hem aan en vroeg of hij tijd had om een gesprek met ons te hebben en na zijn vergadering zou hij komen. Na zijn gesprek met ons hebben we weer wat meer vertrouwen in de toekomst. 


Vandaag had ik bewust verstelwerk meegenomen voor dochterlief, ik had het even nodig om niet bezig te moeten zijn met opdrachten. Een beetje als creatieve therapie, nu vind ik verstelwerk normaal niet echt fijn werk, maar heb mijn dochter blij gemaakt met een broek die nu smaller en korter is. En heb twee jurkjes korter gemaakt..


De afgelopen twee weken ben ik op mijn werk weer bezig met een pashokjes gordijn te maken van jeans...voor een kringloop winkel in de buurt. 
Dus dat is wel fijn om aan te werken, van zulk creatief werk krijg ik energie. Een gordijn heb ik half af, ik ben nu bezig met de binnenkant...de jeanszijde is af :). 
Op de foto toevallig dezelfde jurk aan als vandaag ;). 


En thuis ben ik vandaag ook weer eens creatief bezig geweest met verrassingen voor lieve dames, binnenkort meer daarover ;). 


Oh ja ik heb wel mijn dromenvanger waar ik het in de blogpost van gisteren over had, een beetje gepimpt met wat linten...als ik er nu naar kijk bedenk ik dat het misschien nog wat meer over the top kan...die inspiratie komt nog wel ;). 

Zorgen jullie ook goed voor jezelf girls? 
Ik ben heel benieuwd of maandag de 15de augustus de sale begint bij Tante Betsy, ze is weer terug van vakantie zag ik...dusss vol verwachting klopt ons hart. Ik zag nog heel veel verschillende jurkjes in mijn maat (L) dus wie weet...

Lots of love from Susan

10 opmerkingen:

 1. Dikke knuffel Susan...
  En goed van je dat je gehuld in hartjes toch bent gegaan, topper!
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé Suzan,
  Je hebt het goed gedaan vandaag!
  Nu even weekend.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja even heerlijk relaxen, alhoewel ik heb heerlijk lang weekend ivm vrij op mijn verjaardag :D. Knuff!

   Verwijderen
 3. Ja je bent een topper!!, Knap dat je toch gegaan bent vandaag en nu een beter gevoel er over hebt. Een hele grote knuffel van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik ben blij dat ik een gesprek met de directeur heb aangevraagd en dat hij ons weer wat vertrouwen heeft kunnen geven voor de toekomst. Hebben wat teveel genadeklappen gehad de afgelopen tijd en ik schoot ervan in de stress. Knuff!

   Verwijderen
 4. Fijn dat ondanks het vertrek van je collega je weer een beter gevoel hebt overgehouden naar de toekomst toe. Leuk die dromenvanger. Heerlijk verstand op nul en lekker freubelen, vind ik zo ontspannend.
  Een heel fijn weekend!
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was onze nieuwe werkcoach die vertrokken is...geen medewerk(st)er, dus geen collega. Alhoewel ze natuurlijk ook wel als collega voelde. Ben blij dat ik toch gegaan ben. Knuff!

   Verwijderen
 5. Pittige dag voor je geweest, Susan. mooi zoals je het verwoordt, knap van je!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja het waren weer pittige dagen en ben blij dat ik morgen vrij heb en even weer kan bijtanken thuis van alle stress op mijn werk. Ik hoop dat er nu weer balans komt want al die veranderingen waren heftig. Daarnaast zijn ook nog eens veel collega's ziek of hebben vakantie, nou ja een aantal dan...en ook een aantal vaste collega's hun contract was afgelopen...dus ik had/heb er gewoon moeite mee. Dikke knuffels!

   Verwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.