maandag 1 augustus 2016

Red Tante Betsy Monday


Hey girls vandaag heb ik mijn dress Lola Hearts Red weer eens aan, heerlijke jurk en een heerlijk modelletje. En terwijl ik een beetje leeg ben met waar ik vandaag over bloggen zal...ik had het nog even over de Tante Betsy sale willen hebben. Naar mijn idee zou die vandaag van start gaan, maar tot nu toe nog niks van gezien. En de dames hebben vakantie dus die ga ik ook niet lastig vallen met mijn vraag. 
Er is wel al sale in diverse Tante Betsy verkooppunten, zoals SoMuch, 38dresses, Love Peace & Joy... Er zullen vast nog meer verkooppunten sale hebben...oh ja ik kocht er zelf eentje bij Lillefant en al eens eerder bij Hippie Chic Style...


Maar okay vandaag dus Red Tante Betsy Monday...oh hihi wie weet komen jullie vandaag wel in 't rood te staan als je losgaat bij de sale. Bij de diverse andere webwinkels die Tante Betsy verkopen is de spoeling erg dun aan het worden zie ik. 


Ik vond in ieder geval wat foto's van Tante Betsy girls in rode jurkjes, een stel van deze collectie en een stel foto's van girls in jurkjes van de zomercollectie van 2015. 

Maureen van Studio Sier in haar caravan. 


Nicky in hetzelfde jurkje als Maureen 'ik weet niet meer hoe die heet' maar is hetzelfde printje als Patricia aan heeft in het midden in haar doorknoopjurk Betsy Red. 

Betty van 38 dresses in dress Collar Red, ik zie hem niet meer bij haar in de shop staan. 

En last but not least Margreet in Shirt Dress Red


En ik kwam ook een heel aantal foto's van mij tegen in rode Tante Betsy jurkjes, dus maakte er ook een zesluik van. 
Rood is een van mijn favoriete kleuren, ik hou dan ook van mijn rode jurkjes. Shirt Dress Red - Dress Lola Hearts Red - Dress Sakura Red en beneden een rood jurkje van 2014 collectie, dress Betsy Red van 2015 collectie en een polkadot jurk van 2013 collectie (zie ik net op Tante Betsy haar Pinterest pagina). 

Lots of love from Susan

4 opmerkingen:

 1. Mooi al dat rood!!! Ik durf 'rood' nooit zo goed... Maar bij t zien van al dit moois... Begint er toch iets te kriebelen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig al dat rood. Helaas stond de kleur rood van de Dress Collar Red mij niet. Ik vind 'm geweldig. Gelukkig staat de Hearts Green me wel, die kleur had ik nog niet in mijn kast. Het is toch mooi dat we allemaal stralen in verschillende kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig die rode jurkjes als je er mee staat. Helaas is rood niet voor mij weggelegd. Ik ga lekker wachten op de nieuwe collectie. Ik hoop dat er weer leuke modelletjes en printjes komen.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou ook erg van rood en ben zelf ook erg blij met de hartjesjurk! ;)
  Afgelopen week had ik een ander rood jurkje aan van Tante Betsy, maar dan van een iets oudere collectie. Toevallig had ik die dag geen foto er van gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.