dinsdag 30 augustus 2016

Me-time and You girls Tuesday


Hey girls vandaag zit ik niet lekker in mijn velletje, nou ja ik zit al een hele tijd niet lekker in mijn vel. Er is zoveel gaande op mijn werk, zoveel veranderingen, het voelt alsof het zwaard van Damocles boven ons hoofd hangt en het zit er heel dik in dat onze afdeling aan het eind van het jaar ophoudt te bestaan. 
Inmiddels heeft me dat zoveel stress opgeleverd dat ik om de haver klap zit te grienen op het werk als er ook maar iets is. 
Vanmorgen wilde ik me klaar maken om te gaan, maar stond ik alweer te grienen op de badkamer. Dus besloot om vandaag toch maar eens thuis te blijven, effe uitjanken (wat ik uiteindelijk niet heb gedaan, de tranen komen wel om de haverklap...vanmorgen toen ik met een werkcoach belde en net toen ik op messenger chatte met een collegaatje) en eens goed voor mezelf te zorgen. 


Ik weet als geen ander dat veranderingen eigenlijk altijd wel goed uitpakken en dat het heus wel weer goed komt, op welke manier dan ook. Maar voor nu heb ik even de handdoek in de ring gegooid, ik trek het niet meer. 


En nee dat wil niet zeggen dat ik nu opeens niet meer miss positive ben, maar ik moet even nodig bijkomen van alles. 
Daarom besloot ik ook vanmiddag een roze Tante Betsy jurk aan te doen, een kleur die ik op dit moment nodig heb, me even onderdompelen in een liefdevolle kleur. 
Vanmorgen ben ik lekker in bed blijven liggen en las ik een Santa Montefiore boek uit (waar ik al in het lezen was), fijn om mezelf onder te dompelen in een andere wereld. Maar toen ik beneden kwam zag ik een envelop in onze brievenbus...ik kocht een tweedehands Tante Betsy jurkje van een jurkjeszusje...ook roze...heerlijk zo'n romantisch jurkje uit een oude collectie van Tante. Alleen is hij bij mij ook erg kort, maar dat geeft niets...dat wordt een huisjurkje. 
De jurk die ik vandaag aan heb is ook van een oude collectie, maar is gewoon op knielengte. 
Ik heb nog even een paar selfie's gemaakt, maar mennn ik zie echt niet uit. 
Dus dan maar op een creatieve manier foto's gemaakt en oh ja ook eens eindelijk weer creatief geweest door lekker te kleuren in mijn kleurboek, wat ik volgens mij al meer dan een jaar in huis heb. 


Zo girls nu ook nog wat leuks om te delen, ik kreeg weer foto inzendingen voor de Tante Betsy Saturday Give Away blogwinactie;


eentje van Elke die in het reuzenrad zit in haar Dress Birdie Black. 


Pippa's hus Esther is lekker creatief in haar bomenjurkje van de wintercollectie. 


Miriam maakte wel een hele bijzondere creatieve foto in haar Tante Betsy rokje...Sunny Tante Betsy days... 
Miriam ik las op mijn blog dat je hoopte dat je wishlist jurk weer op voorraad kwam, maar dat gaat dus echt niet meer gebeuren hoor, op=op bij Tante Betsy


Eline maakte deze keer een wish-collage met jurkjes uit oudere collecties (eentje van de wintercollectie '15/'16). 
Maar let op Eline je deelde bij de Facebook actie exact dezelfde foto, het horen twee verschillende foto's te zijn als je aan allebei mee doet ;). 


Mama Esther probeert met haar Tante Betsy jurken een beetje vrolijke vrouwelijkheid te brengen in haar mannenhuishouden ;). Nou dat lukt je heel goed hoor in dit jurkje van de zomer 2015 collectie!


Saskia stuurde ook nog een foto collage in met Dress Collar Red en een Tante Betsy rokje van de wintercollectie en vertelde in de mail dat ze naar aanleiding van mijn enthousiaste verhalen naar Pantalone in Eindhoven is geweest. "Wat een prachtige winkel is dat" schreef ze en in de herfst zou ze zeker nog een keer terug gaan. 
Nu weet ik niet of je daar de Collar Red hebt gekocht, maar hij staat je prachtig!

Lots of love from Susan