zondag 14 augustus 2016

Missing you girls Sunday

 

Hey girls gisteren was mijn blogpost toch een uitputtingsslag. Je bedenkt je 's morgens als je de was wilt gaan draaien dat het misschien eens leuk zou zijn om de diverse jurken te showen al hangend aan de waslijn, droogmolen...
Maar de uitwerking had toch wel wat voeten in de aarde...
Ik heb drie keer een heel verhaal gedaan...een keer tegen de foto functie van mijn ipad, so blonde...
Daarna was er een lichtshow te zien, de zon scheen tussen de bladeren door en bij ieder briesje zag ik al kletsend op mijn scherm veel tegenlicht. 
Daarna maar een parasol bovenop mijn droogmolen gezet en die versie heb ik de lucht in gedaan ;). 


Maar de uitputtingsslag was meer als je dan ook nog terwijl je het filmpje aan het maken bent, beslist dat je in je blogpost, naast je eigen foto's in de diverse jurkjes die ik show, foto's wilt delen van andere Tante Betsy girls...
Ik heb 10.000+ foto's op mijn iPhone staan en dus zocht ik me gisteren suf naar foto's van jullie. 
De ene keer kwam ik Hilde wel tegen in dress Sophie, maar zocht ik een andere jurk. En daarna vond ik de foto van bijvoorbeeld Hilde niet meer. Dus dan maar weer online zoeken op google op mijn eigen blog... De foto's van jullie in je shirt dresses verderop kwam ik nu opeens wel tegen terwijl ik ze gisteren maar niet vond tussen duizenden foto's hihihi. 


Ik moet eerlijk toegeven dat ik gisteren toch echt wel het bijltje erbij neer heb willen gooien, ik kreeg er in ieder geval enorme stress van want ik moest alles voor kwart over vier, half vijf online hebben staan. Manlief zou dan terugkomen van de cursus en me ophalen om naar Duitsland te gaan om samen met een Duits koppel in onze favoriete Imbissstube te gaan eten. Met deze enorme steak kon ik mijn lijf weer tegoed doen ;). Nee ik heb hem niet helemaal opgegeten :p. 


Nu valt me ook al op dat er de laatste tijd weinig reacties zijn dus denk ik pff al dat werk, een hele zaterdagmiddag naar de filestijnen en mezelf een hoop stress aan gedaan...
Misschien de volgende keer als ik een Youtube filmpje, een vlog maak geen uitgebreide blogpost erbij doen, ik vind het moeilijk. 
Hoor graag jullie gedachten...


Ik mis ook jullie girls, het kan natuurlijk ook zijn dat veel van jullie genieten van het mooie weer en minder online zijn, op vakantie zijn...
Misschien vinden jullie het helemaal niks en dat je daarom niks laat horen, dat heb ik ook wel hoor als iets niet mijn ding is. 


Maar voor degenen die wel eens jaloers zijn op mijn Tante Betsy collectie.
Het grootste gedeelte van mijn jurkjes zijn nog steeds allemaal zelf gekocht of kado gekregen, maar inmiddels zorgt die lieve Tante ook goed voor mij en krijg ik regelmatig te horen dat al mijn moeite erg gewaardeerd wordt :). 
Maar wat ik dus wil zeggen het is heel wat werk om iedere dag een blogpost te maken, met deze ben ik nu ook al een half uur of zo bezig op de vroege ochtend (8.00-8.48uur zie ik net). Dan zoek ik later op de dag daar foto's bij en zoals gisteren was dat dus geen feestje voor mij en kreeg ik niks gedaan in huis wat wel mijn plan was. Gemiddeld ben ik dagelijks zo'n twee uur bezig per dag en ik doe het nog steeds met veel plezier hoor en geniet van jullie reacties, die ik nu dus een beetje mis. Een fijne dag!
Wij (nou ja manlief) zijn op Pokémon jacht, nu bij Kasteel Terworm. Ik geniet van al het moois en post mijn blogpost ;).
 

Lots of love from Susan