woensdag 2 maart 2016

So Much Tante Betsy Wednesday

Hey girls terwijl ik gisteren mijn blogpost over de jurkjesdag voor mijn 365 dagen creatief blog http://365dagencreatief.blogspot.com/2016/03/genoten-van-de-jurkjesdag-samen-met-de.html aan het schrijven was, realiseerde ik me opeens dat tijdens de Tombola een Tante Betsy jurkje weggegeven werd, gesponsord door Binnie van webwinkel en stenen winkel So much.


Nicolette had een leuke collage gedeeld over de jurkjesdag op de jurkjesgroep en daar zag ik een leuke foto van Kirsten die het jurkje gewonnen heeft. Ze baalt wel dat het jurkje haar niet past maar er is een ander jurkjeszusje, Carine, die hopelijk wel heel blij gaat worden van jurkje Summer green. 


Lief van je Binnie dat je mee hebt gesponserd en zo'n leuke bijdrage hebt geleverd aan onze jurkjesdag!
Binnie heeft nog wat Tante Betsy jurkjes te koop van de zomercollectie 2015 en ook nog van de herfst/wintercollectie. Ga maar eens kijken in haar webshop http://www.somuch.nl/ of in haar stenen winkel te Heerenveen. 


Lots of love from Susan

1 opmerking:

  1. Ja geweldig van Binnie een hele nieuwe jurk ! En uit eugen ervaring weet ik dat de service van Somuch fantastisch is ! Heb daar 2 mooie jurken gescoord van TB uit de zomercollectie van 2015 ! Xx

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.