dinsdag 8 maart 2016

Don't know what to write about Tuesday

Hey girls ik zit op de bank en zoek naar inspiratie, ben al eens even op de Facebook groep gaan kijken of me iets triggerde om over te gaan schrijven. Zag wel een OOTD van Esther staan met jurk Trixie aan, een van haar favoriete jurken schreef ze :). 
Ik weet dat ze het niet erg vind als ik een foto van haar deel in een Tante Betsy maar heb wel even de foto aangepast, want ik kan me ook wel voorstellen dat je niet de hele kamer op het wereldwijdeweb wilt. 


Ik heb vandaag voor dress Pepita green gekozen met blauwe Apollo legging (200 denier als ik het goed heb) en mijn blauwe Tante Betsy hoodie vest, maar heb geen puf meer om op de foto ermee te gaan ;). Dus maar even een stukje foto lui op de bank hangend...
Vanmiddag heerlijk genoten van het gezelschap van een goede vriendin die ook al een paar Tante Betsy jurkjes heeft waar ze super happy mee is. 


Eens kijken of ik morgen aan de slag ga om een give away ketting te maken, ik heb de kleurtjes al in gedachten...twee van mijn favoriete kleurtjes werden vaker genoemd en die past ook wel heel mooi bij een van mijn favoriete jurken van de nieuwe collectie die eraan komt. 
Enkele van jullie weten vast wel welke jurk ik bedoel en in welke kleuren het wordt...toch? :p


Nee ik weet nog niet wanneer de nieuwe collectie exact komt, maar als je Facebook hebt kun je het zo instellen dat je berichtjes van Tante Betsy als eerste ziet. 
Bij 'vind ik leuk' en ernaast staat 'volgen', daar kun je aanvinken 'als eerste weergeven'...nu moet je dat natuurlijk niet bij teveel pagina's doen ;). 

Lots of love from Susan

5 opmerkingen:

 1. Ik heb je weer gelezen hoor ! Dus we moeten weer gaan nadenken over een nieuwe foto collage voor de te winnen ketting xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. soms heb je van die dagen dat een foto ook niet wil. Ik had vandaag zo'n dag....de foto's die ik maakte waren gewoon niks!! Maar ja, morgen weer een dag...ik kreeg vandaag de ollie green binnen, dus die ga ik morgen aan doen! Nou als ik daar niet een mooie ootd van kan schieten...;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk... Dat je een zwart witte ketting gaat maken :-))))))
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo knap dat je denkt dat je niks weet te schrijven en dan wordt het toch weer een leuk blogje! Vind het altijd knap dat je steeds weer iets weet te verzinnen. Hilde ik ben heel benieuwd naar ollie! Die zat gisteren in mijn winkelmandje.. Toch niet gedaan want even wachten op de nieuwe collectie.. Maar hij is zo verleidelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh die nieuwe vestjes zijn leuk. en die sale, tja ik wilde eigenlijk wachten tot de nieuwe collectie. mmmm, ga toch maar eens kijken hihi. Je post zijn nog steeds een feest om te lezen. Ook al weet jij niet wat te schrijven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.