donderdag 24 maart 2016

Bibi Red Thursday

Hey girls een last moment beslissing om in Duitsland te gaan uiteten, we zijn nu onderweg dus vliegensvlug een selfie gemaakt met de timer op mijn iPhone thuis in de huiskamer. 


Ik draag vandaag dress Bibi Red gecombineerd met aqua blauwe legging en mijn blauwe Tante Betsy hoodie eronder mijn rode Sendra cowboy laarzen en om mijn heup de blauwe Urban Hippies Hip Pocket. 


Een foto van mijn benen en De Kunstboer tas 'Parrots' en Sendra laarzen. En een selfie van ons tweetjes onderweg in de Mini Cooper :p. 
Dus vandaag een hele korte blogpost. Lots of love from Susan

8 opmerkingen:

  1. Heel veel plezier en eet smakelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thanks girls we zijn inmiddels weer in 't land toen ik de blogpost eindelijk op Facebook kon delen ;). Soms wil het allemaal nog wel lukken om het toch op tijd online te krijgen, maar Instagram werkte tegen deze keer ;).
    Ja Marieke ben ook enorm blij met mijn Kunstboer tas :). En oh ja we hebben natuurlijk weer heerlijk gegeten, mmm jammie. Dikke knuffels!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.