zaterdag 5 maart 2016

Blue Tante Betsy Saturday

Nee girls natuurlijk voel ik me niet blue, bijna ook niet mogelijk als je zo'n vrolijke jurk van Tante Betsy draagt. Natuurlijk lekker gecombineerd met roze, fuchsia en mijn blauwe Sendra's. 


Ik heb wel eens de vraag gekregen of het niet moeilijk kiezen is als je zoveel Tante Betsy jurkjes hebt als ik heb, de stand staat geloof ik op 49 jurkjes en 4 hoodie vesten. 
Nee hoor geen enkel probleem mee, vandaag had ik zin om mijn blauwe Sendra laarzen aan te doen dus daar een bijpassend jurkje gezocht en het werd dus dress Ollie Blue, lekker knallen ;). 


Vroeger had ik meer keuze stress (nu alleen nog maar als de nieuwe collectie uit komt whahaha), want dan wilde ik een jeans aan maar bij die top zag je mijn buik in, mmm die andere was het ook niet en zo kon ik dan ook wel eens meerdere tops en meerdere broeken aangedaan hebben of toch maar voor een rok gekozen. 
Nu draag ik alleen nog Tante Betsy jurkjes, hoogstzelden een ander jurkje. 
Hieronder niet alle TB jurkjes, er liggen en hangen er in de was of te luchten ;). Mijn hoodie vesten liggen over een stoel (eentje heb ik nu nog aangedaan). 


De ene keer kies ik op basis van een kleur legging die ik wil aandoen en een andere keer weer op basis van een paar laarzen die ik wil aandoen...
Sommige jurkjes ruk ik sneller uit de kast als andere, de zomerjurkjes houdt ik eigenlijk meestal wel speciaal voor de warmere dagen. De lange mouwen jurkjes zal ik straks eerder laten hangen die bewaar ik dan wel weer voor de koudere dagen. 
Hebben jullie dat ook of dragen jullie de korte mouwen jurkjes het hele jaar door?


Deze keer weer een vroege blogpost, morgen is manlief jarig dus zal ik die naar alle waarschijnlijkheid ook vroeger plaatsen maar kan ook zijn dat die net later wordt gepost. Jullie zien het vanzelf wel ;). Een fijn weekend lieve Tante Betsy girls! Dankjewel voor jullie leuke reacties. Dikke knuffels!

Lots of love from Susan

6 opmerkingen:

 1. Alvast gefeliciteerd met je man! Ik heb ook jurkjes die ik speciaal bewaar voor de zomer en het voorjaar en de zomer en weer andere die alleen in de winter en/of najaar de kast uitkomen. Zo hou je tenminste wat afwisseling. En oké, ik ben een koukleum. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De lange mouwen bewaar ik wel voor de winter, maar korte mouwen draag ik het hele jaar door maar dan natuurlijk met longsleeve of vestje als het nodig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hilde Janbroers5 maart 2016 om 17:08

  Gefeliciteerd met je hubbie alvast! En een geweldige kast! Love it!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind deze blauwe TB wel erg mooi! Goede keus!
  Gefeliciteerd alvast met je man. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik draag ook zomerjurkjes in de winter, ik combineer ze dan met donkergrijze legging en vest. Staat stoer en fleurig tegelijk. Mooie jurk heb je aan, heb m ook sinds de Jurkjes ruildag. Fijn weekend! 😘

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik draag korte mouwen ook in de winter - alleen dan wel met een vest er over .
  Ik heb wel jurken die ik echt voor in de lente / zomer draag - puur om de kleur ! Ik heb nu 2 Bobbeez jurken & die bewaar ik echt voor de mooie dagen - niet omdat ik vind dat het nu niet kan - maar meer omdat de jurk dan meer tot zijn recht komt xx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.