vrijdag 18 maart 2016

Creative Tante Betsy Friday

Hey girls eigenlijk wilde ik een blogpost maken van creatieve Tante Betsy girls, ik heb al heel wat leuke foto's gezien, maar realiseer me opeens dat ik de ketting nog even onder de aandacht wil brengen die ik weg geef. 
Er zijn nog niet zoveel aanmeldingen binnen en wellicht komt het doordat het roze kunststoffen hart wel erg overduidelijk aanwezig is. Ik heb nog een kleiner hartje wat aan de ketting kan gehangen worden ipv het grote hart als je niet zo van 'opzichtig' houdt. 


JufAnita, Sandra, Patricia, Brigitte en Essebes hebben aangegeven dat ze willen mee doen. 
Hilde heeft me wel al een foto gestuurd, ik realiseer nu dat ze nog geen reactie heeft achtergelaten. Doe je dat nog even? 
En heb jij nu ook wel interesse als het kleine hart eraan hangt dan meld je aan onder de winactie blogpost. http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/2016/03/365-days-of-happy-tante-betsy-dresses.html?
En girls vergeet niet een foto of fotocollage in te sturen (bij welke Tante Betsy outfit je deze ketting zou willen dragen) vóór dinsdag 22 maart. Dus je hebt nog maar een paar dagen de tijd. 


Vandaag heb ik nav die ketting nog een andere ketting gemaakt (die in het midden, de rechtse is de mijne ;)). 
Ik kreeg de vraag van een Duitse kennis, die ik de afbeelding van de ketting liet zien om ook zo eentje voor haar te maken met zo'n groot roze hart maar dan niet met rode kralen erin verwerkt. 


En vandaag was ik ook op mijn werk creatief, ik heb de paspop al eens gedeeld waar ik pas een kanten 'rok' aan heb gemaakt. 
Vandaag was het tijd om hem te pimpen met bloemen, een collegaatje van de kantine had wel wat oude kunstbloemen voor ons. 
Perfect voor bij zo'n oude kanten gordijnenstof! Het was een leuk werkje om mee het weekend in te gaan. 


Een heel fijn weekend girls, dankjewel voor jullie leuke reacties op mijn Kunstboer blogpost en mijn Rokjesdag blogpost van gisteren (foto's met jullie nieuwe rokjes zijn altijd welkom). 
Ik ben blijkbaar niet de enige met klotsende schurende bovenbenen, binnenkort kom ik daar nog op terug, wie weet kunnen we dit jaar eens mét blote benen onder onze jurkjes en rokjes. 
Én er komt ook nog een leuke winactie aan die met De Kunstboer te maken heeft ;). 


Lots of love from Susan

9 opmerkingen:

 1. Leuk werk heb je vandaag gehad, ziet er leuk uit met die bloemen.
  Heb de foto's opgestuurd hoor , oja dat kleine hart vind ik toch leuker.
  De ketting van jezelf met die vlinder enzo is ook erg leuk.
  Lfs patricia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb de foto's ontvangen :). Okay ik heb het in mijn hoofd genoteerd dat jij liever het kleine hart hebt ;). Ja ik ben ook erg blij met mijn eigen ketting, soms is het jammer als je bepaalde kralen niet meer hebt of niet meer aan kunt komen, maar het houdt de kettingen ook wel uniek.
   Tot elf uur aan Mode met een Missie gewerkt en daarna een uurtje aan de rok pimpen, wie weet volgende week ook nog verder. Mag van mij nog wel meer, maar het was tijd om naar huis te gaan en het was niet makkelijk om die bloemen aan de 'rok' bevestigd te krijgen. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 2. Weet je dat ik nou ineens zie dat je je profielfoto hebt aangepast? Want dat was eerst toch die hele, hele, héle oude foto hè? :-)))) of vergips ik me nou? Sluit ik niet uit, want op het moment proberen ze me op het werk een beetje gek te krijgen ;-) Mijn hersencellen zijn in staking en mijn energie is 's avonds met de kippen op stok. Vandaar ook het nog ontbreken van de foto(collage). Komt goed. Liefs! San xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi nee dat heb je goed gezien. Ik was pas weer eens aan mijn pc en heb het toen veranderd. Dus nog geen week geleden volgens mij ;).
   Vond dat het wel tijd werd voor een Tante Betsy profielfoto :D. Ik zie de collage een dezer dagen wel verschijnen. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 3. Mooie kettingen, maar ik pas mogelijk altijd hoor, hihi. Des te meer kans voor de anderen. En die hokjes waren zo weg. Ik heb mooi ingegrepen. Nu maar hopen dat de nieuwe collectie snel komt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ik bedoel dat ik nog altijd pas voor de ketting. Het is niet mijn kleur. En natuurlijk niet altijd. Stom woordenboek van de telefoon.

   Verwijderen
  2. Hihihi en hokjes zijn rokjes ;). En mis gegrepen... Zou het nog even in de gaten houden. Wie weet worden er nog geretourneerd. En nog even wachten en dan komt de nieuwe collectie! Knuff!

   Verwijderen
 4. Kom op dames, er zijn er toch genoeg die van roze houden?! De kanten rok ziet er super uit, mooi gedaan. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dat grote hart juist super leuk en mooi aan de ketting! ;)
  Ben erg benieuwd wie hem gaat winnen! ;)
  Ik had al via FB gereageerd op jouw mooie bloemencreatie op de kantenjurk. Heerlijk fleurig!
  Je bent ook zo creatief! :)
  Wat een superleuke tas! Lekker vrolijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.